Bebelusi de martie - aprilie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI BUBU!

Sa cresti mare, frumos, sanatos, norocos, iar parintilor tai sa le dea Dumnezeu multa sanatate sa te poata creste mare, si pe tine si pe surioara ta Missy!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

La multi ani RRox! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri mereu de cele doua minuni din viata ta, Ioana si Mariuca, impreuna cu toata familia ta!Felicitari dintzoasei Ioana!

La multi ani Martijn!

La multi ani si sarbatoritilor de ieri, David Andrei, Andrei si Calin David!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Ligia multa sanatate lui Raducu!. Mersi de intrebare, Alexandra e mai bine acum, doar ca noaptea e foarte agitata si nu vrea sa bea lapte deloc.Asa ca, incercam o perioada cu mai multe produse lactate, iaurt, branza...

An-k am vazut pozele cu o printesa cu ochisorii ca niste stelute.Ce scumpa e in rochita aceea alba!!!!Moama ce de pregatiri si ce tort super ati avut!!!!Sunt sigura ca au fost foarte bune toate!Pupam si pe printesita Sara si pe mamica ei!

Oanamaria multa sanatate lui Rares!Sa scapati cat mai repede de varicela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI RROX!Multa sanatate,bucurii alaturi de familie!

Noi azi mergem la o zi onomastica ,la o matusa.Alicia e cuminte si bine dispusa,a papat tot,bine tot cu cantece si jucarii.
Acum ascultam muzica,ea se joaca si se mai bataie din cand in cand.
Va doresc o duminica placuta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

uff, iar avem zi de marait. Noroc ca e simpatic, ca altfel cateodata imi vine sa dau cu el de pamint!
Azi nu a mai tusit asha des, tusea a devenit usor productiva. A baut si 30 ml de ceai de ceapa. In rest ok, fara febra, cativa mucisori doar.
Azi a si mancat mai bine!

dau si eu meniul de weekend, ca in timpul saptamani nu pot, pt ca il hraneste bunica-sa.
ieri:
la 11 iaurt cu 3 linguritze de orez si roscove
la 14 mazare+morcovi+orez + carnitza de vitel
seara: banana + mar + suc de portocale. A iesit ceva curgator dar i-a placut!

azi:
la 10 iaurt+piersici si fructul pasiunii de la borcanel + o linguritza orez
la 13 : piure din cartofi fierti in lapte + iaurt (ramasese de dim o treime) + galbenus de ou + o lingurita ulei de masline.
diseara cred ca ii voi da tot ceva din fructe, poate ii fac si niste brinza de vaci.

LA Multi Ani rrox. Nu stiam ca ziua ta, dar daca am aflat, iti urez si eu toate cele bune, sa te bucuri de d-rele tale.

Daria, oana, multumesc de raspuns referitor la medicamente. Eu il trezesc pt ca trebuie sa ia antibiotic la 8 ore si oricat am calculat trebuie sa-l trezesc, el doarme 10 ore de obicei!
Pana la urma l-am trezit, i-am dat 100 ml de lapte (atata a baut de fapt) si apoi i-am dat medicamnetele.

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Multumesc mult dragelor pt urari!
LA MULTI ANI fericiti,santosi si norocosi ROCS alaturi de domnisoarele dragute!
Martinica,
mai o lunisoara si faci 1 an!La multi ani!
Retroactiv LA MULTI ANI DAVIDUCILOR!

Eu sunt in pregatirile de ultima suta,am decorat casa frumos,la ora 16 asteptam invitatii.Bubu doarme acum.
Va pup mult si multumesc inc-o data!Revin cu pozici maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Fetelor mai scriu si eu cateva randuri.... imi pare rau dar nu reusesc sa o mai iau din urma... imi fac singura mea culpa.

Alex este un mare neastamparat.... se catara peste tot... se urca in pat si de acolo sus pe lada patului.. intr-o zi...nu eram foarte atenti la el..el de langa pat de jos.. a deschis lada patului si s-a bagat acolo... mai erau niste picioruse pe sus... era chiar amuzant. se mai urca si pe o masuta din sufragerie... de unde mi-a cazut joi destul de rau.

in continuare e durere cu somnul... nu stiu ce o sa fac nici eu... nici el pana la urma...

parca am vazut ca se mai plangea cineva ca e mutulica... vreau sa spun ca al meu nu zice nici macar Mama si Tata... credeti ca ar trebui sa incep sa imi fac griji...?? sa incep sa ma duc pe la un doctor de specialitate...?

alta problema a mea e ca nici pe olita nu vrea sa stea, l-am tot incercat din cand n cand..nu vrea..incepe sa planga imediat ce il pun pe ea.. si nici macar nu il pun dezbracat...

acum dorm amandoi baietii mei, am fost si la plimbare azi..desi soarele a fugit destul de repede..

sper sa ma lase Alex, adica sa fie cat de cat cuminte, sa vad si eu pe pro tv Dirty Dancing, incepe la 16.15.

va pup si sa stiti ca va citesc cat de cat..dar a fost mai greu cu scrisul in ultimul timp.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori minunati Bubu!!!

Multumesc pentru urari Nino, Gegea, Andruzza, Daria, Rp, Adseana, Caramella, Ligia si Zuzu!
Multumesc si pentru felicitarile adresate piticului dintos al familiei

Ligia eu le-am dat intotdeuna antibioticul noaptea pe stomacul gol si n-au fost probleme.
Cat despre Ioana, deocamdata vorbeste o limba straina, cand incepe cu a doua va anunt negresit

Rp Sa-si stapaneasca Marutza sanatoasa si plimbareata si caruciorul cel nou si incaltarile! Pai la cat e de frumoasa nu ma mir ca nu a ratat Realitatea ocazia s-o arate pe post

Oanamaria lui Rares sa-i treaca repede i sa nu-l supere prea tare!

Nino lasa-l in pace cu olita aia, e prea devreme si daca tot insisti o sa ajunga s-o urasca si iti scad considerabil sansele sa-l mai convingi si la momentul oportun sa o foloseasca. Cu vorbitul nu te ingrijora, nu trebuie sa mergi la medic. Multi pitici vorbesc abia spre doi ani, pana atunci doar asculta si invata, a normal. Ajuta-l cat poti, vorbeste-i tot timpul, spune-i ce faci si ce e in jur, dar nu te stressa.

An-k acum am gasit si eu putin timp liber sa o admir pe printesa ta si nu pot Imi zice ca nu-i nici un album public la tine. Daca ai timp trimite-mi te rog o invitatie pe e-mail (rrrox3@yahoo.com).

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

La multi ani (cu scuze pentru intarziere) pentru Ema, David Andrei, Andrei, Calin David! La multi ani, Bubu!
Sa cresteti mari,sanatosi, norocosi si sa aveti parte numai de bucurii!

La multi ani, Rrox! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta frumoasa!

Multumim pentru complimente! (Gegea, Ligia, mamacita, Andruzza, Caramella, Oanamaria_luiza, Dariaevelin, Rp, Connie_1974, Rrox!

Multumes pentru raspunsurile cu laptele.

Nu prea am mai avut timp sa intru (ieri am incercat de cateva ori, dar imi aparea mesajul ca se lucreaza). Sunt destul de suparata pentru ca ieri Victor s-a plans iarasi ca-l cam doare burtica si a avut 4 scaune (3 normale si unul moale). Astazi a avut 3 scaune pana acum, toate nasoale (moi). Abia incepusem sa-i mai introduc alimente in alimentatie si iarasi au aparut probleme. Pur si simplu, nu-mi dau seama cu ce am gresit (poate doar pentru ca i-am dat o supa de zarzavat-fara cartof binenteles in care fiersesem carnea de pui). Sau poate ca ii introdusesem putin cascaval. Oricum i-am dat Smecta si ma rog la Dumnezeu sa nu mai evolueze. Mai ales ca si pe el il indispune teribil atunci cand face diaree si e speriat sa nu ajungem iarasi la spital. Si mi-e atat de mila de el, pentru ca e super constiincios si intelegator cu regimul (se abtine eroic de la orice aliment despre care ii spun ca nu are voie). Eva, pana acum e bine, dar incerc sa-i tin cat de cat izolati. Dr. mi-a spus ca toleranta digestiva e afectata destul de mult timp dupa viroza asta nenorocita si sa-i tin regim in continuare.

Ligia, imi pare rau ca Raducu e bolnav si ii uram multa sanatate! Suflu sistolic i-a depistat si lui Victor asta vara cand imi trebuia adeverinta ca e apt de karate. I-a facut si o eco cardiaca si a spus ca e OK. Dar asta dupa ce m-a tinut in tensiune vreo 2 ore (dicta doar asistentei niste parametrii cand ii facea eco si mi-a spus ca ne auzim mai tarziu). Eu binenteles ca eram innebunita si cand ne-am vazut mi-a dat adeverinta ca e apt. Mi-a picat fata ca eu ma asteptam la cine stie ce, dar ea mi-a zis ca e foarte frecvent la copii si va dispare spre pubertate. Pana atunci nici un dr. nu-mi mai zisese de acest suflu sistolic. Dupa aia, cand i-am spus pediatrului lui mi-a spus sa las copilul in pace ca nu are nimic.

Rrox si Ligia, mi-au recomandat sa nu-i dau lapte la cutie pentru ca sigur contine conservanti. Eu eram tare increzatoare in tehnica UHT, dar auzindu-le pe amandoua (si dr. si asistenta ) atat de vehemente si fiind dupa episodul cu viroza digestiva am decis sa merg pe mana lor. Asa ca ii voi da lapte Nesle junior.

Adriana, felicitari campionului!!! Ne-a reprezentat cu succes! Am vazut si pozele! Sunt tare haioase iar Cezar e un dulce si un frumos!

Mamacita, in sfarsit am reusit sa vad si eu pozele cu Alexut! Ai un copil superb ! Ma amuza ca este tare expresiv si comentariile tale reflecta exact poza. Iar tu arati foarte bine si esti extrem de eleganta!

Rrox,felicitari pentru mers si dintisori! Si Eva face cativa pasi nesustinuta, e tare bucuroasa dar dupa aia o ia iarasi de-a busilea!

Oanamaria_luiza, am admirat pozele cu voi. Sunteti toti niste frumosi! Peisajele sunt superbe! Pe voi va admir ca ati avut curajul sa plecati cu Rares la munte. Adevarul este ca mie cred ca mi-au "slabit" nervii si vad pericole in orice. Imi pare rau pentru varicela, dar ma bucur ca are o forma usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Rox imi pare rau ca nu s-au putut vedea pozele, aici sunt si de data asta promit sa se vada:)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
Si la multi multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai multa putere sa cresti asa cum iti doresti doua fetite dulci, frumoase si destepte!

Zuzu, distractie placuta in seara asta. Asteptam poze;)

Ana, multa sanatate lui Victor, tinem pumnii sa nu evolueze

Ligia sanatate multa lui Raducu!dragutul

Noi suntem bine, Bia a facut anisorul cu 8,5 kg cred, vedem pe 28 cand mergem la cantarit:), se ambitioneaza sa fie "domnisoara silueta" in inaltime ia bine, nu stiu cat are dar deja reuseste sa apuce obiecte de pe masa(de la margine), acum s-a trezit, va pup!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput