Bebelusi de martie - aprilie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Va multumesc la toate pt urarile de sanatate! Sunt mai optimista acum!

rrox3, BRAVO Ioanei mergareatza. Super! Acum ce face, alearga dupa Mariuca!

off, il aud ce tuseste din camera alaturata!

ionela , nasoala faza cu masina, dar lasa , ca e tabla, se repara (asta e proncipiul meu , desi pt cel care l-a lovit)

andruzza, ce pacat ca ati pierdut concursul, pt ca Rares parea tare pregatit, iar costumatia super

adrianafedorca, felicitari pt Cezarica.... Dar o costumatie ceva, numere pe tricou nu le-a dat la bebei? Imi imaginez ce "nebunie" era acolo!

rp, sa sti ca intr-un tarziu mi-am amitit si eu de varza pt inflamatii. Dar crezi ca a vrut?

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ligia si cezar a avut o tuse seaca anul trecut, cu stodal s-a rezolvat
2,5 ml /2zi/7 zile, multa sanatate

n-am pus poza? le- a pus la gat o bavetica , cezar a avut nr 1 si a iesit nr 1...
merg sa fac o poza

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Am fost de dimineata la control la Medicover. Rares are 10,5 kg si 82 cm, d-na doctor a zis ca arata foarte bine. A vrut sa-l vada cum merge si s-a mirat cand l-a vazut ce viteza a bagat.

daria, roxx, ligia, ellinia, thx!

ligia, chestia asta cu suflu sistolic eu am auzit-o la foarte multi copilasi, in procesul de crestere la ei din ce stiu eu este normal,nu te ingrijora prea tare. Daca imi amintesc eu bine, parca Ana71 spunea anul trecut ca Victor ar avea asa ceva.
Cat despre rahitism, toata copilaria medicii care ma consultau spuneau ca am rahitism, dar eu eram doar slaba moarta.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ligia nu te ingrijora cu suflul ala. Mi-a explicat mai demult o pediatra foarte buna de la Medicover ca aproape toti copii au asa ceva, de grade diferite insa. Medicii de obicei nu spun nimic despre asta ca sa nu se ingrijoreze parintii degeaba. Probleme apar foarte rar si atunci cand suflul este mare si nu dispare dupa o anumita varsta. E datorat diferentelor de viteza de crestere dintre organism si inimioara din cate am inteles eu. Nici cu rahitismul nu-ti face griji, nu se poate diagnostica asa din ochi, e nevoie de analize, extrem de simple dealtfel. Ajunge sa determini fosfataza alcalina si te lamuresti. Daca tot vrei sa-i facui analize include-o si pe asta pe lista. Multa sanatate
Ioana alearga dupa Mariuca, dar tinuta de o manuta Singurica face doar cativa pasi, nu e inca sigura pe ea, prefera sa o ia in patru labute in spatii deschise. Multumim pentru felicitari

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Astazi Brien a suflat nasul in servetel! Vazand ca ne imita de fiecare data cand ne suflam nasul, am incercat sa transformam etapa asta "mucioasa" intr-una de invatare. Asa ca,astazi,ma prefaceam eu ca-mi sterg nasul,Brien m-a imitat si a reusit! L-am laudat atat de tare de zici ca a gastigat un oscar Daca l-ati fi vazut ce "cocos" era. A mai bagat odata nasucul si a suflat in servetel.
Ei,probabil ca va mai dura pana sa faca asta constient,dar tot e ceva!!!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, David!
La multi ani, Andrei!
La multi ani, Calin!

Multumesc pentru felicitari, daria, rrox, ellinia!

Brien, felicitari pentru suflatul nasucului in servetel! Gata... esti baiat mare de-acum...

Ligia, sanatate multa lui Raducu!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Brien, bravoRares fura cate un servetel umed si vrea sa pape din el, nici gand sa sufle nasucul.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ah,mai intru si eu.am avut de terminat un referat,cred ca ramasesem ultima sa-l predau
Asa,ia sa vedem:
LA MULTI ANI bebelusilor care au promovat la copilasi si celor cu lunisoare, care deja se apropie de sfarsitul listei(unde suntem si noi),ca restul deja sunt motati.
oanamaria, am vazut poze cu o familie foarte frumoasa si fericita si un Rares mare,furmos,care seamana cu mamica.
Cu metoda plansului progresiv si impactul ei asupra noastra ai perfecta dreptate,dar nu se poate ca toata viata sa ne luptam sa-l adormim,ori eventual sa-l predau nora-mii cu tot cu caruciorul in care trebuie leganat ca sa adoarma.Si asa este,am pierdut tot ce castigasem cu ocazia celor 3 sapt de sarbatori,cand 1 sapt a avut diaree,apoi 2 sapt "mucareala",apoi dinti...Oricum am reinceput putin modificat,adica ii citesc 10 minute,apoi rugaciune si sting veioza,ramane lampa de veghe.Incepe foiala,il asez la orizontala,da sa se ridice,iar il asez,pret de vreo 20 minute;apoi inca 10-20 isi "canta"si adoarme,si abia atunci plec.Urmatoarea faza va fi retragerea mea progresiva,pe masura ce va invata ca se doarme la orizontala nu in picioare.
caramella,si alex are rabufniri de personalitate care ma cam speriasera,caci stiam de "tantrums"sau"crize de personalitate"la 2 ani,dar apoi am citit ca pot aparea inca de la 9 luni.Exista diferite abordari,functie de varsta,la ai nostri cel mai bine ar merge,cred eu,2 moduri din cele ce-am citit:prevenirea lor si ignorarea lor,dar neparasind camera.
danuta draga,tu citesti pe diagonala sau in saritura calului,ca la sah?De unde pana unde ai priceput tu ca il imbrac cu hainele de la botez?!Era vorba ca,si atunci si acum,nasa ii cumpara intreaga tinuta de la maieu;si sunt sigura ca am folosit corect semnele de punctuatie,am verificatNasii nostri au zis ca,de data asta,ca sa nu se pacaleasca la marimi,putem sa facem noi cumparaturile iar ei vin cu decontul
Iar cu cartoful eu te-am pacalit???Pai cum,ca nu inteleg?Uite,andruzza mi-a cerut lamuriri suplimentare si i le-am dat fara zabava.Pofta mare!
rrox,felicitari pentru pasi,nemaipomenit donaldel!
Ana,si eu intentionez sa-i dau lapte praf pana la 2 ani.Sa vedem si el ce intentioneaza
adriana,felicitari lui Cezarica,am admirat campionul,ne-am bucurat toti!Am vazut si noua tunsoare,imi place cum te prinde.si ai slabit mult,mie asa mi se pare,asa ca te felicit!
connie,in afara de mar,taiat feliute de dimensiunile degetului meu micsi de paine,baghetele tot asa,nu i-am dat altceva,caci banana ii aluneca si el e mic inca.Azi i-am dat painica cu unt,bucatele cat o ...fasole,si i-a placut.Bineinteles ca i-am dat 3-4 bucati,sa nu exageram,atat cat sa nu pofteasca la noi
ligia,suflul sistolic poate avea explicatia pe care ti-a dat-o rrox sau febra,daca avea in acel moment,parerea mea este ca nu e cazul sa te gandesti la ceva patologic,unii medici,mai fara experienta,mai baga spaima fara sa vrea in populatieIar semnele insirate de rahitism...scuza-ma,avem de-a face cu un doctor sau cu baba satului?!rrox ti-a zis deja de analize,iar pentru confirmarea diagnosticului se face radiografie a articulatiei radio-carpiene,adica in traducere de incheietura mainii,nu frecat de perna si alte fantasmagorii mostenite din batrani.A,si fontanela daca era deschisa,nu avea nici o semnificatie,decat dupa 18 luni,asa ca permite-mi sa ma indoiesc de asemenea diagnostice.

Uf,am raspuns la toata lumea?daca nu,va rog sa scuzati o minte obosita si,evident,cvasipermanent,nedormita.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

mamacita da-mi ,te rog si mie link-urile unde ai citit despre "tantrums",sau spune-mi,te rog,de unde as putea afla. Chiar acu a incheiat un episod rabufnitor. Ne-am speriat. A inbceput sa tremure de nervi si urlat.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Daria info despre vestitele tantrums gasesti la o simpla cautare pe net si in orice carte despre cresterea copilasilor intre 1 si 3 ani, in special in cartile americane. Sunt manifestari de care nu scapa nici un copil, desi pot diferi foarte mult in intensitate si durata de la un copil la altul. In mod obisnuit au un varf pe la 2 ani. Din pacate nu prea am timp, altfel ti-as traduce din cartea mea cam ce se recomanda. Daca nu afli din alte surse, spune-mi si vad eu cum fac. lui Brien! Daca e avansat la reusite intelectuale, este avansat si la tantrums, ce sa-i faci

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput