Mamici din Arad...???(44)
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Ce vreme super e afara! Dupa masa plecam la prietenii nostri la Cicir, mai ales ca e vreme fain, stam in curte, ducem si bicicleta cu noi.
Magda, e gravida Aurelia?? Ea zicea ca nu mai vrea,am auzit-o o data cand am fost la ziua lui Biuta. Sarcina usoara si un bb sanatos!
Doi caini vreti sa va luati?????
Nico, eu luni merg la control, nu neaparat sa vedem sexul lui bb, daca se vede ar fi fain.
Flavia, nu intri sa ne spui cum a fost la dr.?
Ioana, la medicul tau cat e consultatia? Te intreb asa orintativ.
Gabi, cum te simti, te mai doare gatul?
Alina (15+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
pufymic spune:
Alinush distractie placuta la Cicir!
La medicul meu e 450 000 consultatia(de fapt e doar ecografie+TA+cantarire-si la sarcina cu Alesio nu mi-a facut nici o consultatie pe masa pana n-am nascut si a fost totul ok-si sincera sa fiu nici nu mi-a lipsit).
Numai o colega de liceu m-a mai socat cand mi-a zis ca plateste 2 milioane jumate /consultatie(e insarcinata) in Bucuresti....!
Pupici!
Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
In sfirsit s-a mai incalzit. Azi am fost la Timisoara cu Mihai, am fost si la real, nebunie cita lume...Azi am dus fetele la mama, n-au mai dormit acolo de vreo 2 saptamini...
Magda, m-ai dat gata cu ciinii...Bafta la flori si distractie placuta.
Alinush, distractie placuta la Cicir. Da, fetele mai merg la gradi, dar din cind in cind mai luam si cite o pauza. Cica la vara demoleaza gradinita si o reconstruiesc, dar pina atunci trebuie sa-i gaseasca alta locatie.
Nico aseara am fost cu fetele dupa piine pe linga blocul tau. Poate ne vedem daca tot suntem vecine, ce zici? si al meu calculator a tot facut download vreo 4 zile, abia azi a terminat.
Ioana, ai dreptate, nu conteaza ce e, sanatos sa fie...Ce zice Alesio de bebe?
Diana, Vladut ce zice de Timeea?
Pupici,
cristina si gemenutele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
maggda spune:
'Neata fetelorrrr!Ma scoala supararea in loc sa dorm ca e duminica si s-a mai schimbat si ora .
Gravidutzelor va tot citesc pe aici cu analize,echo,preturi, ma crucesc.Eu cand am fost gravida am fost de 4 ori la medic,am facut analizele absolut uzuale(glicemie,uree,vsh,hemoleucograma,transaminaze si urina am trecut-o din burta) ca sa mi le treaca in carnetul de gravida.Fier am luat in luna 8-9 si din luna a 6-a am mancat coaja de oua in loc de calciu(si sincer a fost super eficienta).
De ieri am sita la geamul de la bucatarie,spalatorie,o baie de la etaj si baia de la parter.Pe marti imi aduce la birou si la dormitor.Ce bine ca nu o sa mai am atataea muste(ca pe usa tot o sa mai intre cate una dar nu o armata ca anul trecut.
Ei Cristina de caini ce sa zic,cu banii astia faceam terasa lu Biutza(gresiata) si camera cu mobila cu tot dar cand iti ia D-zeu mintile e nasol .Danut nu ar vrea sa-l dam deocamdata pe Blaki,e un caine tare bun,e ca o sonerie,cand pune cineva mana pe poarta latra intr-una,dar pana la urma tot nu o sa tin 3 caini.
Gravidutzelor abia astept sa vad ce nasteti fiecare,ca atunci e cel mai sigur sexul ,atunci va fi intalnirea carucioarelor nu a mamicilor,va fi super,peste vreo 2 ani cand vor creste bb-ei daca ne vom intalni la cuibul cocorilor de ex aia o sa ne plateasca numai sa nu mai mergem la ei cu atatia copii odata.
Acum va las,mai bantui un pic pe aici pana termin cafeaua si ma apuc de scos florile(intai de spalat farfuriile la jardiniere sa fie frumoase ) in terasa.Duminica placuta,pupici la toate,toate.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
LA MULTI ANI DENISA!!!!!
Sa fii sanatoasa, la fel de frumoasa ca acum si cuminte!Anto te mai asteptam pe aici!
Magda esti de coma cu cainii tai....si cu florile!
Noroc cu tine ca ai zis ca s-a schimbat ora ca eu uitasem!Ma duc sa-l trezesc pe Ovi sa fugim pana la biserica....dc mai gasim pe cineva pe acolo!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pufymic spune:
Fete cucuiete pe unde umblati???
Noi am ajuns azi la catedrala fix la faza cu anafura....cand toata lumea pleca....dar macar am mancat anafura!
Apoi am mers in parcul copiilor unde am stat mai mult de 2 ore cred....i-a placut tare mult lui Alesio....
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Am murit tatal prietenei noastre de la Cicir si am fost la priveghi acuma seara, 62 de ani a avut.
Era bolnav cam de 2 saptamani, dar in ultimele zile s-a simtit mai bine, azi noapte a murit. Noi aseara am fost la ei si chiar ma bucuram ca e mai bine.
LA MULTI ANI DENI!
Eu cred ca Anto ne-a uitat, nu a mai dat nici un semn de viata.
Clau, nu stii nimic de ea?
Iar ploua...si ce vreme frumoasa a fost azi!
Alina (15+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
pufymic spune:
Salut fetelor!
Alinush condoleante prietenei tale si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal ei!
Tu cum te mai simti?
Restul fetelor ce mai faceti??????
Noi imediat iesim afara ca e soare!
Pupici!
Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
flavia ramona spune:
Nu ma bateti ca nu am intrat sa va dau vesti, dar mare lucru nu am sa va spun.
Bb e bine, are vreo 13 cm, jucaus, am poze, dar pe hartie si nu prea mai am chef sa le scanez. Nu se stie exact ce e si dr a preferat sa nu se pronunte. Eu i-am spus ca presimt ca e baiat si a zis ca nu vrea nici sa confirme nici sa infirme, ca nu se vede foarte bine.
Am de lucru asa ca nu va pot scrie mai mult.
17+
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
La 8 diseara am programare la Miclea, abia astept sa vedem ce face bb. Nu cred ca o sa-i vada sexul e prea repede si nici nu are un aparat de ultima generatie.
Eu ma multumesc sa-mi zica ca e bine si nu sunt probleme.
Flavia, ma bucur ca bb e bine. Deci n-a vrut sa va arate ce e!
quote:
Alinush condoleante prietenei tale si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal ei!
Mersi, Ioana!
Alina (16+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita