Durerea unei piederi de sarcina...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Doamne ce-ati facut din subiectul asta...

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Vad ca sunteti vesele, si ma bucur...subiectul asta este tare trist, dar voi bombonicilor ati schimbat putin tonul depresiv...Bravo voua!!!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ARTHURANA iubita ma bucur mult ca nu te-ai suparat....eu ma asteptam ca azi cand deschid DC-ul sa vad vreun mesaj in care sa ne certe careva dar voi sunteti fete bune si ati inteles ca am vrut si noi sa ne mai descretim fruntile...si na...eu am o scuza....stimularile aste multe mi-au afectat capsorul...alta explicatie nu am....glumeam evident...dar in viata trebuie sa facem ceva sa mai uitam de-ale noastre necazuri...

pupici

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

despre ce era vorba in propozitie aici?
io nu zic daca -i cu risu, cu risu, da unde-i cu plinsu tot asa?
glumesc, hai ca-i bine , o mai calmati pe biata fata.
arthurana, te poftim mama pe la alte subiecte, hai cu noi, cu toatele am trecut prin asta sa stii. macar aici uita putin de tot.
HAI, FII OPTIMISTA ! IULIA

Mergi la inceput

Fetelor, sa stiti ca site-ul asta este o binecuvantare pentru mine.
Eu am venit de un an jumate in America si efectiv nu am pe nimeni in afara de sotul si socrii mei.. Nu stiu daca voi realizati ce inseamna sa nu vina nimeni in vizita sau sa nu te duci NICIODATA la nimeni, sa sune telefonul o data pe zi (daca am noroc)...Iar eu care sunt super super sociabila, extroverta, ma simt handicapata fara prieteni.
Sotul meu este din New York deci toti prietenii lui sunt acolo. IAr acum noi stam langa ai lui la 2 ore de NY, la Cuca Macaii...Practic in afara de servici nu ies nicaieri nu fac nimic.adevarul ca dupa 10 ore de servici aici nu vrei sa vezi decat patul sa dormi..nu sa faci sex...sau ma rog dragoste precum spune sotul meu..
Deci practic prin voi si mesajele voastre am senzatia ca ma teleportez pentru 1 ora pe pe in Romania. Este nemaipomenit.Va iubesc

Mergi la inceput

Dragele mele,

Eram pregatita sa ma duc joi la un centru de fertilitate. Ieri am aflat de la servici ca sunt 3 tipe care se tot duc si li s-a spus la toate trei ca sunt perfect in regula, dar ele au pierdut sarcini , au avut extrauterine, si nu raman decat o data la 3 ani, api pierd sarcina..dar dupa parerea doctorilor de la acel centru TOTUL ESTE NATURAL...SE MAI INTAMPLA... Atatea sperante mi-am facut cu acest centru...sincer, dupa cate am trcut cu doctorii de aici, nu mai pot sa ma duc la alti incompetenti.
Sotul meu s-a hotarat sa ne mutam...In alt stat: in sud in North Carolina, unde sora lui are de-a face cu doctori buni si cel mia important(ff sufletisti) carora le pasa de fiecare pacient in parte(asa cum este normal). Acolo este si Duke Univerity Medical Center(specializat in infertilitate de zeci de ani)...Ce ziceti dragele mele, ne mutam????
Pe de-o parte as vrea sa fug cat pot de repede de aici..simt ca n-am nici o sansa cu doctorii idioti de aici, dar totusi avem servicii amandoi..si ATAT...
Sunt f. confuza...Am fost in vizita acolo de 2 ori si arata cam ca Brasovul nostru, este frumos tare, plus ca preturile la inchiriat sunt mult mai micute ca aici..
Hai ca ma conving singura ca vreau sa plec!!!
Va pupicesc mutl inca o data...
pa

Mergi la inceput

Aseara am citit pe forum la generale ceva legat de salariul decent in Bucuresti....am murit de ras. Daca vreti bancuri pe gratis duceti-va la acel subiect si citit. Mai aveau putin si se omorau ON-LINE pe un subiect despre salariu. Si unele fete cred ca au imaginatie f. puternica(ca sa nu zic mincinoase). Auzi tu ca nu se descurca cu 2000 de euro pe luna...PAi cine afre 2000 de euro pe luna??? Prietenii mei sunt toti cu facultate si cu vechime 5-6 ani, si castiga 400 de euro maximm. Eu inainte de am plecat aveam un job pe marketing si faceam 250..si asta a fost acum 2 ani...Oare s-au marit salariile de 10 ori de atunci?? Pai hai ca vin si eu In Rom ca nici eu nu fac aici atat. Castig 1300 de dolari pe luna si chiria este 900...deci, cred ca fetele alea exagereaza. Nu vreau sa deschid un subiect referitor la bani ci vreau doar sa va amuzati sa cititi subiectul de pe generale, eu am ras tare ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

BRAVO, ma bucur ca ai ris asa despre un subiect cit se poate de comun pt toata lumea.
draga, toata lumea sufera de bani, nu stiai?
cu cit mai multi, cu atit nu mai ai de unde, asta-i viata.
STAI APROAPE, incepi sa-ti revii.
noi sintem aici sa stii, oricind - aici nu se pune problema citi bani ai, problema este alta si comuna indiferent sint nu sint bani- BB.
IULIA

Mergi la inceput