Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Daniela razi tu razi, dar asa a facut. Simai imi zice ca au venit clientii si bebele plangea. are el o pozitie in care se potoleste: il tinem pe burta dar in brate, burtica e la noi in maini, si cred ca de aia ii place.Si a dat copilul femeii de serviciu. i-a explicat cum sa-l tina si asa le-a putut arata alora 5 min. pliantele apartamentelor.
Monica cred ca s-a referit ca nu poate innota ca-i curge din sani, ca asa i-a curs la baie. dar acolo era apa calda, pe cand in piscina sau la mare nu. asa ca putem face baie linistite ca nu ne trezim cu laptele dupa noi.
Ingrid stai linistita ca nu m-am suparat. Bine ca am aflat. alta data nu mai fac, nu am stiut asta e.
Am fost la Real, ai fost? lume multa, inghesuiala. eu mi-am luat dulciuri. doamne multe mai mananc. cred ca daca nu as alapta as fi cat o vaca. si asa burta e mare. mi-a zis si tanti cu masajul ca are de lucru acolo, dar numai dupa 6 luni, ca sa se puna rtoate organele la locul lor.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maraki spune:
Sant cu socrosenia, intru mai tarziu
Nico pune poza ca arati tare de tot!!!!! Le-am facut pe fete curioase
Pe mine sa ma vezi, oricum poza ta este doar de la sani in sus, nu se vede nimic cum ca ai luat kg in plus....nu are nici o legatura burta cu ce am vazut eu

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Ingrid S spune:
Au intrat pozele in sfarsit, imi merge netul rau de tot!
Giova, inca nu am fost, ma duc cand nu e atat lume acolo, asa e la inceput si la Kaufland nu aveai loc sa arunci un ac. Si la mine vine maseuza acasa o data pe sapt, scap eu de kg in plus!
Ingrid S si
Diana
T_Ioana spune:
Mai fetelor ma ucideti!
Unde-i poza cu Nico, eu sunt super curioasa si vorba Giovei, pot sa mor de curiozitate!
Moni, nu doar Bee e partenera ta de cioco, ia-ma si pe mine-n club ca si eu bag zilnic cel putin 250 de grame de arahide-n ciocolata si cate o ciocolata jumate Milka (jumate din a doua o las lui Cristi, si se plange ca nu il mai incap blugii![]()
Si apropo de vopsit si eu m-am facut in timpul sarcinii cu sampon colorant un fel de doua feluri de roscat, dar s-a dus in sfarsit si am iar culoarea naturala....nu cred ca ma mai vopsesc...am bagat la greu in tinerete, am fost si roscata si portocalie si bruneta si blonda ....da' pica paru la greu. Mie nu-mi cade parul de la nastere, mi se pare ca e mai des decat inainte, in schimb am un ten mizerabil, de adolescenta virgina![]()
![]()
![]()
Alina, nu stiu unde sunt pozele cu tine blonda, am tot cautat prin albumul comun da' n-am gasit!
Irinoooo, cu ce te ocupi, acum ca s-a terminat cu sexosu'?
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Maraki pe urma treci la povestit.
Monica astea sunt poze facute aseara, sa alegem una pt. invitatia de botez. si cum m-a rugat si sora-mea sa-l imbrac in hainele de la ea... am executat ordinul ca doar ieri a fost zoiua ei.
oricum, sper sa-i mai fie bune pr. Paste, ca scrie 3-6 luni, dar nu ma pot lua dupa asta.
Ingrid misto poze, misto living. Asa de cunoscut mi se pare sotul tau...unde lucreaza?daca nu e secret.
fug la baita si la alaptat. revin mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
T_Ioana spune:
Irina eu m-as baga la ceva dieta da' sa nu fie prea drastica....sa fie ceva in genul South beach
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Da Giova ,si mie mi se pare cunoscut sotul lui Ingrid, eu as intreba mai degraba in ce formatie canta....![]()
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
monica70 spune:
Aici sunt si eu gata cu baia,gagica face nanai deja!
Ma uit la poze si revin!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
Ingrid gata am vazut si pozele,culmea ca si mie mi se pare cunoscut sotul tau
,inca de cand am vazut prima poza ,cea facuta la Budapesta.Concluzia e ca nu-ti mai trebuie vreun sexos ca-l ai acasa
Da' nici lui,nici atat,vreo sexoasa! Puteti participa la miss/mister DC! 

Pe bune!
Giova eu m-as gudura pe acolo, ca sa vezi tu ce DIENUTZA frumoasa si sexy iese din asa cuplu
si cum Marcolini-i gagicar...
Poate apare CATA cu
la mine ca te corup!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
INGRID ma gandesc mai bine pune-l mai la secret ca vad ca au tabarat si alte sectante pe el si cu toate ca suntem sectante naspa,suntem multe
odata te trezesti fara sexos! ![]()
Auzi...cica in ce formatie canta 
![]()
citat din...IOANA ciocolatista nr. 1 ! Ca vad ca ma intreci!
MONI si
DIANA (01.01.2006)