Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela10 spune:
LA MULTI ANI BEBELINILOR MARIO SI VLAD NICOLAE,SA FITI CUMINTEI SI SA CRESTETI MAAAAAAARI

KIKIRIKI,LA MULTI ANI,MULTE BUCURII SI MULTA SANATATE
MARAKI,
NOI NE INGRIJORAM SI TU CU TELEFONUL?ma bucur ca angelos este bine
,si a luat super in greutate.
CATA,si nu iei nik de tuse,doar aspirina saracului
?
falcoasei
MONI,ce zi ai avut si tu...dar nu te vad injurand,eu te vad mai pasnica...si in poze arati slabutza,pune mana pe mancare,n-auzi ca face DENISA Abdomene si pt tine?
IRINA,ce aventuri ai mai avut azi noapte
?
lui mario
GIOVA,sper ca marco e cuminte azi.l-o fi durand burtica
ANA,bine ca ati scapat de vaccin.nu-i faci macar o data la doua zile,ca sa doarma?![]()
INGRID,si papa bine diana suculetzul?
PUPICI LA RESTUL MAMICILOR
DANI s-a trezit la 3.30 sa pape si la 4 au inceput colicii pana pe la 6.15.dar l-am tinut pe burta mea si l-am leganat si am mai atipit si eu,dar nu mult
.acu se screme,sa mai traga o cufureala cred...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
Ceau fetele!
Azinoapte cand sa va raspund ,pauza DC 
MARAKI am vazut ca esti campioana la poze
,dar ai si de ce cu asa flacau,parca n-ar mai fi el,ce mare si grasun s-a facut,in schimb tot dulce ca o fetita e! Acum vad ca se asorteaza cu EMMA,doi grasuni 
si ce micuti erau amandoi!
NICOLE aseara am vazut ultimele poze,sa-mi pice fatza nu alta! Mama mia ce fain iti sta cu parul lung,sexoasa vorba Catalinei parca.Eu te tineam minte cu parul scurt. Sa nu ti-l mai tai! Si eu vreau par luuuung,dar am fatza rotunda si mai e si carliontzat arat ca o tzurcana batuta
,de fapt am pus poza aia de tzurcana pletoasa numai ca macar alea-s grase nu ca mine. Doar nu te-ai suparat pe MARAKI,nu stii de gluma? ![]()
DENISA vitamine o sa bag,cu forumul nu promit inca,imi fac de cap ca dupa ce merg la serviciu
cine stie cum apuc 
.Si-s bucuroasa ca vine acum controlul TVA
pe un an,sper sa termine pana ma intorc eu!
MIRELA ma mai scap si eu ,in rest mai mult in gand injur, sau cand sunt singura
Si cand ma gandesc ca acum vreo 10 ani mai mult de "ce naiba" si "ce dracu" nu scoteam! Ce face stresul din om!
Si ce legatura are,salbanoagele nu injura? ![]()
![]()
Asa "finutza" par? ![]()
Auzi, cica pasnica....da, cu soacra! Mai ales ca nu mai am 

Naspa nu par? ![]()
![]()
(Maraki stie de fapt! ![]()
![]()
)
CATA distractie placuta la plimbat si cumparaturi! Neaparat sa-ti pui fata in rama,ca ai ce!!!! E buna si de reclama la TV asa de scumpa e!
Fiica-mea a dormit pana la ...4,30
,a papat dintr-un san,apoi plans si a adormit-o Ghita,s-a dus in cealalta camera cu ea,ca asta daca-i schimbi decorul se mai potoleste,dupa aia a bagat somn pana la 7,cand iar nu prea voia papa,dar am lasat-o cu mine in pat si n-am fortzat-o.Am dormit amandoua si la 10 cand s-a trezit Diana,a papat dintr-un san de buna voie si nesilita de nimeni si din celalalt doar a gustat (a se citi lins
) sia aia silita.Ca avea program de scremut,n-a facut kk de aseara. Am venit la locul nostru in carucior ca de la atat aerobic isi da ea drumul imediat ![]()
Hai sa trimit o parte,dupa aia mai imi aduc eu aminte ce mai voiam sa zic!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
Ce mai, MARIO face trei luni si eu am uitaaat? 
La multi ani ginerica !
Si la multi ani lui Vlad Nicolae !
SI KIKIRIKI la multi ani intra si da-ne raportul!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Ete "uichendoasele" ce active sunteti.
Eu am fost deja la market sa schimb robotul si ciuciu nu a vrut aia ca a vazut ca era un pic zgariat capacul
- asta drept rasplata ca i-a trebuit lui Marian sa isi faca suc de portocale. Da nu e bai ca nici restul nu separau pulpa de suc asa ca strecuram . Sa vedem de azi dc ii dau suc de morcov ca cine stie ce lene ma mai cuprinde si nu fac. Nu va mai zic ce fata a facut aia cand a auzit ca vreau sa ii dau suc de mar. Cica nu bine suc de mar sau porto...
Marionelul doarme .Azi l-am cantarit si are 6900 si vreo 65. Deci e ok as zice eu.
Ingrid imi zici si mie datele Dianei sa le trec in tabel?
Ana deci avem doi manelisti. Poate facem formatie si rupem Europa.
Nicole ce ai mama ? Nu te supara ca a glumit. Pai chiar tu sa te superi? Si unde sunt pozele ca eu nu le gasesc

Catalina bafta la expo si sa vii sa ne povestesti.
Mirela merci de urari . Te pupic si p etine si pe Dani.
Kikiriki la multi ani si tot ce iti doresti in viata.
Monica nu mai zi de noramea ca are gura mare ca nu l-ai vazut pe ginerica ce capos e. Si asta e la fel cand nu i convine ceva nu plange...rage. Si nu se opreste nene adica tre sa faci ca el.Astia s-au vorbt sa scoata untul din noi. Ai sa vezi tu.
Si apropo de fiimiu ieri l-am lasat sa dorma in mijlocul patului si fiind in sufragerie il auzeam ca se foia si mi-am dat seama ca se trezise. Cand ma duc intr-un sfarsit fiimiu ajunsese in capatul patului la perete ( un metru si distanta) dar cum? L-am surprins in plina actiune. Facea exact ca o broasca. Adica...cum tine picioarele ca o broasca le baga sub el si le impingea si asa avansa lejer si super repede. Norocul meu a fost ca a ajuns in perna care era srprijinita de perete deci dadea ca taurul in ea ca nu mai putea avansa. Insa stilul de deplasare ne-a lasat masca si pe mine si pe Marian. Putin zis masca....blocati pentru ca asa avanseaza super repede. Deci adio plecari din camera mai lungi.
Va pup si revin
Giova spune:
Mario
pt. cele 3 luni de viatza!!! sa fii cuminte ca si pana acum, si la fel de frumos!!
Vlad
pt. prima luna de viata!!!
!!!!!
Vreau sa o vad si eu pe Nico si nu stiu unde!!!
In albumulo de pe contul comun nu e.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
Marco a papat ultima masa la 22.30 si s-a trezit la 6
.
dar a dormit cu noi.
Acum e cu tat-su la birou si il aud in casti, ca nu prea tace, numai in brate si Clau are intalnire cu posibili clienti pt. apartamente.
. Asa-i trebuie daca nu l-a lasat acasa.
asa e de bine sa nu am nici o grija. cred ca mai tare l-a luat pt. mine, sa ma mai relaxez.
Al meu dupa fiecare alaptat, de fapt in timpul alaptatului face kk, si doamne ce groaznic miroase. nu e moale, e chiar cum trebuie, dar se umple pana sus. chiar si eu eram pe picior, cum l-am tinut sa pape.am vazut ca ii merge pampersul in jos, oricat l-as strange. nu stiu ce sa fac???
Ingrid, Moni, habar n-aveam ca nu trebuie zgaltait copilul.Oricum a facut ochii mari, a incetat pt. cateva sec. si pe urma de la capat. nu mai fac, gata.
Cata spor la cumparaturi, scaun de masina la 3 mil. si ceva, a aratat la Tv. cica trebuie bani ca lumea pt. targ. asa a zis reporterul.
Maraki ma bucur ca e totul ok.
la grasunel.
Ana, Mirela,
la bebei.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Ursoaica spune:
KIKIRIKI LA MULTI ANI!
Cred ca sunt datoare cu o povestioara! Nu-i asa Moni?
Deci .... mi-am calcat pe inima si am plecat la .... socrosenie.
Am ajuns (nici nu am pupat-o), si incepe: "vai ce fata frumoasa are buni, ce cuminte este (nici nu apucasem sa intru bine cu ea si ea stia ca este cuminte), si ce ochi frumosi are (si avea fularul pus pana la frunte)". O dau pe Raisa lui tasu' sa o tina ca sa ma pot dezbraca ... a facut o fata lunga ... si zice "pot si eu sa o tin?" ... imi venea sa zic NU ... dar ... se uita Tino la mine intrebator si ii dau aprobul ... iar face o fata lunga ("tre sa-i ceara voie"? ... Mai fetelor ... ii scot fularul la fata si cand incepe sa racneasca (niciodata nu a urlat asa) 
nu stia cum sa mi-o dea mai repede
. O iau o linistesc si apoi ma intreaba soacramea "ce are de plange?" ... am vrut eu sa-i spun "nu-i place de tine" dar iar m-am abtinut si zic "ii este foame".
O dezbrac pe Raisa si incepe fata sa roteasca ochii in toata casa nu prea ii placea ca nici la mine in brate nu mai tacea. Ii bag tata in gura si incepe soacramea "ia uite ce frumos papa, trage tare nu". Pleaca si se duce la bucatarie ca a vazut ca nu-i raspundeam (dar eu nu borbesc cand alaptez deoarece ii transmit niste vibratii ... de ii face greierul ca la girofar) si isi face de treaba pana termin.
Ma pandea cand m-am dus la baie repede pe fata si a inceput sa vorbeasca cu ea si atunci si Raisa a revenit la sentimente mai bune si i-a zambit butin dupa care a adormit. Am stat pana s-a trezit si am plecat la alti prieteni, care din pacate nu erau acasa ... asa ca am venit acasa.
A papat baita si somn.
A 2 zi iar mmusafiri ... dar de data asta la noi. Si cu ei reactia lui Raisa a fost ... toata un zambet si o fericire (binenteles toata lumea o lua in brate).
Ieri iar musafiri ... a venit fratimui sa o vada ... ce ma enerveaza ca ii este frica sa o ia in brate, daca l-ati vedea cum tremura...
Si cu el a avut o reactie super a ras de fetele pe care le facea fratimiu pana a adormit.
Acum ma intelegeti de ce nu am mai scris ... nu am avut timp.
Si nici pozele nu le-am vazut.
Azi ma duc sa ma tund si apoi mergem la Baby expo.
Ma duc sa mai citesc ce ati scris.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
T_Ioana spune:
Mario frumusel si scump si cumincior "La multi ani!", de fapt "la multe luni!" (deocamdata), sa fii sanatos, voios, voinic si sa te transformi intr-un cupil atomic
sa fie si ma-ta fericita

Irinuca, sorry pt robot, da' las ca te descurci tu cumva.........
Alina bine ca ai aparut, ne era dor de tine!
Ursulina vad ca devi concilianta, asa deci, o dai pe fata pe mana socroseniei, nu trebuia sa o lasi nici sa respire in prezenta ei!!!!
Moni, horror povestea ta , de ce nu o trimiti pe tanti aia enervanta si stresanta sa te caute pe afara....deja ma enerveaza pe mine, tu cum o mai suporti?
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
Poza cu Nicole erau aseara cel puti,in album la DARIA SOFIA. Doar nu o fi scos-o ca-i naspa? 
Merg sa vad!
URSULINA in sfarsit!
GIOVA deci l-ai aranjat pe Clau!![]()
IRINA acum imi dau seama cum a iesit Diana atunci din sac,dar ea era pe spate 

MONI si
DIANA (01.01.2006)