Bebelusi de iulie-august 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Delia, sa-ti traiasca feciorul !!!!

Asadar inteleg ca impliniti 5 anisori !!

Distractie placuta mey, !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Briana, Cati si Mamini tin regimul Monti. Cred ca nu e la fel de eficient ca Scarsdale, ai vazut ca se plangea ca scade un kg pe luna.

Delia, pentru Adi. Sa fie sanatos si fericit!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Andre ea, eu am auzit lucruri foarte bune de Monti, insa ma omoara .... rabdarea !!!! Si mai ales libertatea de a-mi face propriul memiu.. Pai daca nu ma tine cineva cu un regim CLAR DE LA ZIUA 1 PANA LA ZIUA N.......ma pierd in si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu am zis doar ca se slabeste mai greu cu Monti. Scarsdale pare mai eficient pe termen mai scurt. Pe mine ma omoara interdictiile pe o perioada asa lunga. Eu mor dupa cartofi de orice fel. 14 zile mai rezist fara, dar nu luni intregi.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

BRIANA EU I-AM DAT PESTE LUI MIHNEA LA 8 LUNI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Lia, mi-a placut povestioara... si finalul! da ma incadrez! sa nu mai zic ca prietena mea cea mai bunae cu 7 ani mai tanara si arata bestial! imi iubeste fetele e innebunita dupa ele!

Joker, bebelus da-i la invatat

emmaaime, bine procedat ... nu are rost sa stai mult cand vezi ca e ceva in neregula cu puiul! SANATATE MAXIMA SI REFACEREA STOMACELULUI RAPIDA! ti-a spus si cauza? papa regim?

DEDE, LA MULTI ANI PTR ADI!!!!!

Briana, mult ai slabit! eu dupa ce inchei alaptatul fac cura!
", daca nu ai regimul Scarsdale, spune-mi si ti-l dau" si ,ie si mie, te rog!!!!

Anis?

Andre_ea si eu sunt moarta duppa cartofi! dar Paula mea nici nu deschide guranumai la mirosul lor se stramba!

Simona eu ii dau rosie fara probleme! stoarsa, fara samburi, suc si curatata de pielita si taiata marunt! o papa bine! si mai ales porumb... cred ca dupa ce umbla daca as lasa-o intr-un lan de porumb... n-ar muri de foame!

azi noapte a fost revizie... asa ca nu am mai bantuit!

sa incep cu treburile casnice! pupici si o sambata faina!

Ela si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

pardon Laura! nu Lia !

na! m-a si lasat harnicia! am spalat vasele si gata! as avea chef sa merg prin magazine sa-mi clatesc ochii dupa perdele si covor... e urmatoarea miscare! daca las dupa sotzul... asa mor!

"Pentru mine urmeaza o saptamana de pomina. Joi si vineri am cursul acela cu americanii. Mama se interneaza pentru niste investigatii legate de osteoporoza, asa ca va sta tatal meu cu Medeea."
Dede, sanatate mamei si tie bafta! a mai stat bunicul cu Medeea?

Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Mamini imi pare rau pentru julitura si sigur tu te-ai speriat mai tare ca Veve. Lasa ca trece.

Pestele eu o sa il dau de la 8 luni.

Noi progresam la papat bucatele de paine si de biscuiti. Mesteca surprinzator de bine Medeea si nu se ineaca. Si ne place, mama mama de parca i-as da nu stiu ce minune de papa.

Tot vorbiti de slabit, si eu as vrea tare mult sa slabesc. eu acuma citec cartea de la Monti si cred ca regimul mi se potriveste foarte bine, mie una nu mi se pare greu de tinut. dar asta e teoria, sa vedem cum va fi cu practica.
Sincer nu stiu cand o sa ma apuc ca dupa discuti de ieri cu doctorita am hotarat sa o alaptez pana pe la 11 luni si apoi sa trec direct la laptele de vaca sa nu o mai zapacesc cu trecerea la laptele formula pentru 1 luna, doua.

Parerea doctoritei cu care am vorbit este ca se exagereaza cu promovarea laptelui formula mai nou pana pe la 3 ani si a cerealelor instant din motive pur comerciale.
Daca mananca branza de vaca de la 6-7 luni si iaurt tot de la asa o varsta, plus ca vitaminele si mineralele le ia si din alte alimente, nu prea este nici un motiv sa nu poata bea lapte de vaca pe la un an.

Fetelor voi ati inceput sa va faceti planuri de vacanta?

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Brianamica, de ce nu mi-ai trimis un mesaj cand ai aflat? Descalceam itele mai din timp...Luni dimineata o s-o sun iar pe dr. de la Cantacuzino, sa vad ce s-a intamplat...Nu-mi vine sa cred ca sunt rezultate diferite, e clar ca undeva e o incurcatura...sper sa nu-mi fi spus mie aiurea rezultatul , ca ma supar, desi, pe de alta parte, daca a facut boala, are anticorpi mai buni decat in urma oricarui vaccin.
Oricum, trebuie sa aflam ce s-a intamplat, neaparat.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Multumesc de urarile pentru Adi, azi e la schi in poana Brasov cu tati, bunicul si tusica.

Ella bunicu, adica tatal meu a mai stat cu Medeea o ora, doua si o data i-a dat si sa pape. Sper sa se descurce si mai multe ore, si daca e ceva problema in maxim 30 de minute ajung acasa.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput