FIV - 66

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Am aparut.
Am fost la eco si e de bine.In seara asta la 23 fac pregnilul si luni merg la punctie.
Azi am vorbit si cu D-na biolog si referitor la abstinenta e bine 4.5 zile.
E.T.-ul il voi face joi.
Foliculii azi au fost de intre 17 si 18 ,pana luni mai cresc nu? Parca am citit pe aici ca atunci dupa ce faci pregnilul ei se mai dezvolta.
KLA multumesc
MIRGA ,LIANA ,ANDICU. va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Veronici la tine ce biolog a facut amestecul ? Anul trecut cand am facut FIV-ul embriolog a fost dr.COCEI ,acum nu o fi in spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

GINA da ai dreptate...dupa ce faci pregnylul foliculi ajung la maturitate iar apoi normal ar aparea ovulatia dar cum tu luni ai punctia nu mai au timp sa se desprinda singuri folicului!
iti tin pumnii stransi tare de tot !!!si ma rog sa fie bine si sa ai cati mai multi si de calitate embrioni!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

kla nu ai stare de loc??????iar vrei sa faci prostiii????auzi la ea!!!!a citit ea pe forum si a auzit ca'i bun!!!!ia vezi ca vin la tine si te bat de numa..numa...stai muica potol...nu mai lua si tu tot ce auzi...
iliuta io tin pumniii..ca nu pot altfel..am zis io odata ca nu mai zic nika..da acu presimt io ca va fi bineeeeeee..
gina bafta multa luni la punctie...
betyculeeee tu nu mai zici nika????io tin pumnii si tie..
Luli si Letitia sa fie cu mult noroc!!!
lachi pe cuvant daca ma pot abtine..tot te ..ete asa in fuga..
Mirga

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sper ca nu va suparati pe mine..mi'am permis sa va deschid un nou capitol..un nou inceput..
aici....
.........http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71988

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput