Iasule, mandra cetate! (27)
Raspunsuri - Pagina 7
ralnied1 spune:
Nora... l-am vazut pe sotiorul tau la Tv aseara... Sper ca nu ma insel...
Si am aflat ca anul acesta, Librex-ul se va desfasura la Palat, in perioada 5-9 aprilie. Program de vizitare: miercuri-vineri, orele 10-18.30, sambata, orele 10-19.30, duminica, orele 10-14...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Si inca ceva: dupa zilele astea mai caldute, sa stiti (daca nu ati aflat inca!) ca de maine vom avea partea de o vreme rece si ploi, pentru ca sambata, la noi sa fie vorba de lapovita si chiar usoare fulguieli...
Adevarul e ca dimineata era soare si frumos, dar vad ca acum e un pic mai innourat...
E si maine o zi!
aime spune:
quote:
Originally posted by Nora
aime,darling,ce mai faci?Ce mai mananci?Ce dieta mai tzii?
Ca io azi am vazut poza unei tipe care a nascut acum 2 ani si a fost grasana si ea dupa nastere...si sa o vezi cum aata acum...moamaaaaaaaaaa...zici ca are 18 aniSi fara sa tzina diete drastice,doar cu stepperul,facut exercitii zilnic cel putin jumate de ora pe zi...asa ma bate un gaaaannnddddAm zis ca ii fac poza,poster,sa ma mobilizezeDaca v-o arat,veti zice ca nu e adevarat.
ce sa fac?! pe baricade....n-o sa arat eu ca la 18-20 ani, dar macar ca inainte de Vladut . acum tin dieta pe puncte impletita cu disociatul, fac si parafango si masaj si sauna si sala (is plina de treburi ) si incet incet, kg se duc...sper sa nu mai revina...uite acu mananc niste musli cu iaurt dietetic, mic dejun.
am incercat si aseara a poztez, da nu ma lasau
o zi buna!
aime si Vladimir, 1an+
carmenp spune:
`neata fetili!
am citit pe fuga din lipsa de timp, asa ca scuze daca nu-st la subiect si-s pe linga
ralnied, nu-st obisnuita cu tine, brei, asa depresurizata ce patisi? o fi de la primavara... ia zi-ne tu mai bine cind se deschide moldova
is in zona, cu una bucata sef pe cap, da` va cetesc...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
oanabandol spune:
neata fetelor
cam tarziu azi ca nu mi-a mers netul
raluca, capul sus!!!!!!este o vb ca "fiecare om isi are nasul".stai linistita ca pina la urma va gasiti.si daca nu....va cununam noisi tot va cununati.vb f serios!!!!lasa gandurile deprimante la o parte ca asa nu rezolvi nimic, poate doar sa te afunzi mai tare.uite unsi o de la mine.
gabriela, sanatate si pupici multi la bolnavior.
aime, spor maxim la dieta.am inceput si eu ceva ceva, dar numai masaj si fara paine.rezultate sunt...dar mai trebuieeee.
dupa amiaza sper sa aud vesti buna de la voi.
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
ralnied1 spune:
Carmen, lasa, ca imi trece mie pana la urma. Nu stiu cand, dar sper ca imi trece...
Moldova... hmmm... pai in martie... Asa scrie presa... Mai avem un pic de asteptat... Ca oricum acusi se termina martie...
Oana, multumesc pt floricica si pupic... Si... nu spune de doua ori, ca eu nu stau mult pe ganduri... Mai ales la cat sunt acum de disperata...
E si maine o zi!
oanabandol spune:
raluca eu vb fff serios
nu om fi noi bogatasii lumii, dar daca e cazul....o facem si pe asta.numa sa nu fie nunta pe 23 iulie ca atunci mai cununam o pereche si nu prea vad cum ne impartim
pupici,
oana
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Dana...ce patzisi de te doare capul?Poate ai racit?Si sper ca Magda sa nu ai o boala a copilariei,cu toate ca intr-un fel e bine sa le faca,mai ales varsatul de vant,care ulterior,daca il face la maturitate,da sterilitate.Multa sanatate!
Raluca...sa ma ierti daca insist aiurea,dar e o problema concreta sau doar o stare fara motiv?Poate te putem ajuta cu ceva.Sa nu eziti sa spui.Sau poate doar sa vb aici,te ajuta.Uite...daca vrei si ai timp,vino pe la mine si iti baga Rares o doza de optimism,direct in vena(bine,si de Dana ma rog de juma de an sa vina si sta la 2 blocuri)
Si da,sotzul era la TV aseara,dar au taiat mult din ce a zis.Aseara el dormea cand au aratat la stiri...si nu stiam ce sa fac...sa ma uit sau sa il scol.Deci m-am uitat io,ca el doar stia cum a fost
aime...para...ce?...ce e aia?Brava tzie ca poti face atatea chestii...io sauna nu pot,ca lesin,imi scade tensiunea,am patzit in baie de la caldura.Si daca tzii ala pe puncte,de ce nu mai intri la subiect?
Oana...brava si tzie ca te-ai apucat de slabit..sa ai spor!Dar ca sa vezi ceva concret si mai repede,renunta si la dulciuri...alea ingrasa mai tare decat painea.
Gabriela...sanatate la puiutzii tai...of...ca tare ai mai tras cu ei iarna asta.
Carmen,vrabiutza mica,pe unde bantui?sanatate si la ai tai...mai e Ilinca bolnava?Tuta de mine,am crezut ca la Generatia despre copii,sunt doar subiecte cu nasteri si aspirante...n-am vazut ca este subiect pt fiecare perioada cu bebeii nascuti.Deci de ieri am tot citit la Superpoznasi...si pt ca n-am priceput mare lucru,am luat subiectul anterior,164,parca..si ala ma tot duce la 163......deci n-am nici o sansa sa termin,asa ca o sa ma bag si io in seama pe acolo,chit ca nu prea stiu care e treabaDar asa,macar ma mai lamuresc cu niste chestii,relativ la pakidermul meu.
buli...bafta,sa termini proiectul si sa iasa asa cum vrei!
diaan...povesteste-ne cum a fost la piesa.
Sa aveti o zi frumoasa!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Darria spune:
Buna ziua
Pe fuga si io: parca am vazut la tv reclama ca Moldova se va deschide pe 27 martie.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by oanabandol
raluca eu vb fff serios
nu om fi noi bogatasii lumii, dar daca e cazul....o facem si pe asta.numa sa nu fie nunta pe 23 iulie ca atunci mai cununam o pereche si nu prea vad cum ne impartim
pupici,
oana
oana, 17 iunie, Rest Orizont (langa Luceafarul), max 55 perechi La biserica am vb si nu e taxa, dau nasii doar daca vor ei, la final...
Si de altceva nu am nevoie de nimic...
E si maine o zi!