Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multi ani bebelacilor nascuti intr-o zi de 19 si Dariutelor noastre!

Si Mamaruta avea probleme de burtica din cauza tetinelor cu flux mai rapid. Am revenit din nou la cele de la b free pentru ca acu vreo 3 zile o daduse in colici iarasi. I-am mai luat si eu de la avent tetine cu 3 gaurici, dar vad ca se cam ineaca cu ele, ia aer mult cand inghite si o sa le incerc si pe alea cu 2.

Aaaa, i-am mai luat de la BE Sterimer. Nu stiu cat e pretul in mag., dar il aveau cu 150.000 si mai aveau un gel de dintosi, marca Delabarre. N-am auzit de ea, dar i-am luat un tubusor. Il stiti, l-ati folosit cumva?

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Noi am fost la targul de bebelusi si ce am vazut...ne-a placut foarte mult si ne-am luat multe jucarii , haine si pentru surioara mea jocuri. Are si poze sora de la targ, si de la o olimpiada...sunt in S.O 2006

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

neata!
silvia, he,he, merci, ma bucur daca mai zambiti.

mai, io am prins gustul socializarii face to face pe DC, asa ca anunt ca intre ora 14 si 16 sunt in parcul ala care are o intrare pe Maior Coravu si cealalta intrare langa patinoarul 23 august, nu stiu cum il cheama. vine cineva p-acolo sa ne hatanam sincron carucioarele? adica nu chiar sincron ca io, mai nou, merg cu o mana pe carucior si cu o mana il tin pe poet in brate ca urla in landou, vrea doar "in picioare"..

bicule, ce mai faci?

revin: inutaaaaaaaaaaaaaa!

n-au mai intrat leea cv si siminaf. or fi bine?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Adicatalea,Ando,sa-nteleg ca landoul il cari pentru gimnastica zilnica,nu???In loc de gantere???
Pai,poetu'vrea sa aiba o mamica sportiva,nu?
Mi se pare corect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi mersi mult de link, cred ca il comand saptamana viitoare, desi pe lyada am gasit un babideal extrema care imi place mai mult cum arata, da' a nabii sa fiu ca nu-i gasesc pretul :))
Anda si Lavi, stiu ca la Cluj BE vine la sf. lui mai, cand Ana va avea aproape 7 luni - tarziu pt noi cu masuta de papa si scaunul de masina.
Anda, voiam sa-ti spun ieri ceva: mi se pare enorm sa dai poetul si de 2 ori pe zi cu crema cu cortizon, mai ales una atat de puternica ca dermovatele. Sa nu te superi, te rog, nu contest medicul tau dar ar fi bine sa mai ceri un sfat, eu cu toti cu care am vorbit au spus sa evit corticoizii cat se poate, pana si elocom care e mai slaba am dat doar 1 data pe sapt, max la 5 zile si doar in eruptie mare, la cateva bubutze nu dau decat cu atoderm.
Am mai observat o chestie, si anume ca ce are in jurul gurii este de la saliba, supt buzitele si lins in jurul gurii ca motanu mustatile cu smantana. Pana si saculetul il linge si mai nou isi trage bluzitele in sus si le baga in gura :) Atsept cu nerbadare eruptia de dintisori sa iesim din starile astea.
Azi s-a trezit fte vesela, la 8.30 dimineata dupa 10 ore de somn, a ras un bibe mare si acum doarme linistita. Ma scoate din sarite vremea de afara, ba soare frumos, dupa 5 min intuneric si nori de plaoie, 5 stropi si iar soare. O s-o scoatem doar pe terasa sau in curte si gata.
La multi ani sarbatoritilor de azi si muceniteleor Daria, sa va traiasca. Rusineeeeee la mine, habar nu am cand e Sf. Ana.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'Neata!
Bine ca macar am avut o noapte cat de cat linistita dupa episodul de varsaturi de aseara. Linistita pentru ca eu sunt obisnuita cu papa la 2 la 5 si la 7, dupa ce l-am adormit la 23
Acum are alte figuri: nu mai vrea sa suga dintr-un san mai deloc si nici cu celalalt nu se prea omoara Una peste alta, a ramas cu 60ml in burtica de dimineata, bibe nu i-am mai dat. Ma gandesc sa incerc asa, sa-l fortez sa suga bine, poate reusim sa ne revenim. Deocamdata nu da semne de suparare ca l-ar roade foamea, sa vedem...

Silvia, carutul ala chiar e un 4x4 . Se si cheama AT4 ALL TERRAIN si are o smecherie la rotile din spate, le poti regla cumva in functie de teren. Ma rog, asta e un moft, dar mie imi place mult cum arata, e mai high-tech asa. Oricum, mi-am mai revenit in fire, dar cert e ca ma pricep sa ochesc cel mai scump produs dintr-o serie

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, cu varsaturile astea nu prea e de joaca. In spital erau fete pe care dr. Stanciu le-au internat ca sa le examineze bbi. Nu va nelinistiti, 90% din cazuri nu veau nimic si plecau acasa a doua zi.
Bubamara ei, da, achizitie! Ce carut este? Chicco Ponny? Oricum, sa va folositi de el sanatosi! Poate pui si o poza.

Ma inscriu si eu pe lista mamicilor trezite noaptea ptr papa. Cred, de fapt, ca sunt cap de lista, ca Ilinca ma scoala de vreo 6 ori in ultima vreme. Eu eram obisnuita sa ma trezesc de 2 ori, la 2/3/4 si apoi la 6/7. Adormeam la loc si nu era nimic, ma trezeam la 10 fresh. Dar acum e prea de tot! A mancat la 12, a dormit pana la 3, apoi s-a trezit din ora in ora 4-5-6-7-8-9 (cand am catadicsit eu sa deschs ochii). Sugea titi de 2 ori si adormea TUN! Nu mai voia neam, cu toate insistentele! Sunt franta

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu regurgitatul, ma gandeam si eu ca de la prea multa mancare + bule de aer i se trage. Numai ca el de obicei stie cand sa se opreasca din supt biberonul si cand nu-l cantaresc (n-o fac chiar la fiecare masa), il las pe el sa aprecieze cantitatea de laptic
Iar cu biberonul... habar n-am : am doua bucati Nuk aero, tetinele au o singura gaurica pentru lapte si una pe unde sa intre aer in biberon. N-am termen de comparatie pentru cat de mult picura...
E drept ca la supt ii ia si jumatate de ora pentru 60 ml pe cand cu biberonul nu dureaza 10 min...

Regurgitatul ca regurgitatul, dar varsaturile chiar nu cred ca sunt ok

Ela, multumim de complimente . Noi suntem pe listuta de pretendenti a lui Sara - bebe de Noki_Lara, si a Amaliei lui Alinush, dar nu pe primul loc si tare ne e teama ca en lasa cu ochii in soare Ne inscriem si la Oana Daria - i-am aratat piticului pozele si nu si-a mai dezlipit ochii de la ea .

Mai, printre atatea gangureli, puiul meu a zis ieri "Google" !!!
M-a topit calculatoristu' lu' mama . I-am zis si de Yahoo si a fost cu gura pana la urechi, ii place cum suna

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Of, Feli, saracutele de voi :(
Eu cred ca ambele ati intrat intr-o stare de mare oboseala, cateva ore de somn legate mai bine cred ca ar face minuni. Pentru ca nici Ilincuta nu se poate odihni dc se trezeste asa des. Eu iti zic s-o imbraci bine ca e placut afara, tati sa faca ceva bun de papa pana va intoarceti, voi, hranesti fata papi tu ceva si dormiti vreo 3-4 ore ca si vremea inspira la somn. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Maria, sper sa va reveniti cu stomacelul. Eu cred ca spasmele de vomat se amplifica si la bebelusi ca la omul mare, adica intra intr-un cerc vicios si stomacelul are tendinta sa ejecteze orice. Eu zic sa mergi maine la doctor ca nu e ok. Banuiesc ca de la Nuk ai bibe cu tetine din alea de pana la 6 luni, o singura gaurica, forma de tzitzi. Sunt fte bune, sa stii. Eu din astea am, asa le folosesc pana la 6 luni sigur pt ca am avut doar de 3 ori colici si atunci pt ca nu a fost ragaita cum trebuie fata.
Nu uita de sfatul dat de pisi, sfat care pe mine m-a ajutat fte mult: nu strange capacul pana la maximum, lasa-l putin mai lejer si aerul iese absolut super. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput