Mamici de mai-iunie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by vivighe

Pai atunci merg...luni de la 11.30.Sa-mi zici ce tre sa mai iau la mine(prosop,papuci,etc.Nu stiu cum e la majestic,in alte parti iti dadeau ei)Da oare nu ma solicita prea mult?sotzu e cam sceptic...ca io n-am mai facut miscare deloc(da deloc).Tu ce zici,ca n-as vrea sa fac acu vo boacana sa supar bebelushul.

Pai este cel mai indicat efort; ai probleme incat sa stai in pat? Colul scurt sau ceva asemanator? Caci te-am vazut in picioare, la BE

Iti pui aripioarele, si te misti atat cat simti nevoia. Suna-ti si doctorul, dar ma indoiesc ca, daca nu esti de stat in pat, iti este interzis! Iar pe bebe de ce sa-l superi? Cred c-o sa-i placa, iar submersia in apa previne umflarea venelor si, in general, a corpului. Este sportul perfect pentru gravide. Daca u trebuie sa stea la pat.

Lacri 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Vivi, papuci, prosop (chiar daca iti dau si ei) si costumul de baie. Daca mergi, spune-mi, ca sa-ti trimit nr. tel de mobil pe PM, te iau eu de pe Uverturii, pe la 10.30, la 11- 11.10sa fim acolo.
Lacri 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Trimite-mi pe mail...ca n-am PM-u activat,si cum il primesc iti dau un sms sa-l ai si tu pe al meu.

vivighe@yahoo.com

Probleme io as zice ca n-am ...mai am din cand in cand contractzii.Acu 3 sapt aveam colul bine merci,exact ca acu 2 luni jumate 3,7 cm.Io zic ca n-am ce sa patzesc...si daca vad ca nu-mi prieste ies afara din bazin.

Mergi la inceput

Vivi, ti-am trimis.Acum ma duk la culcare. Eu ma duk si maine la Majestic.

Bye!

Lacri 28+

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

dolcebaby, esti draguta ca te-ai ingrijorat pentru mine. si inaioana am vazut ca intreba de mine. pupicei la fete.
noi ne-am cautat ap. cu 2 camere dar cam toate erau pe la 42.000 euro si erau si mici si fara imbunatatiri. deja ma resemnasem ca o sa-mi iau o cutie de chibrituri. dar am avut noroc si am gasit 4 camere la 45.000 euro pe calea rahovei, pana in piata rahovei. este zona curatica si chiar nasa mea sta in zona si mi-a zis ca este o zona buna. si zilele astea am fost preocupata de casa, am umblat cu actele pe la banca, notar...cel putin am avut un moment de respiro sa nu ma mai gandesc la sarcina. acum abia astept sa se semneze contractul si sa ne mutam in casa noastra chiar daca nu mai avem bani sa o renovam. dar o sa facem curatenie ca la spital si va fi bine. Bine, nu prea o sa muncesc eu ca nu prea mai pot dar am ajutoare de la frati, mama, soacra...toti se mobilizeaza si ne vor ajuta.
salutarri la toate fetele.
crisbar

quote:
Originally posted by dolcebaby

Cristina (crisbar) chiar ma gindeam pe unde umbli...
Imi pare rau ca ai probleme dar totusi eu cred ca trebuie sa ai incredere in Nayel ca stie el ce spune si dak ti-a spus ca va fi bine nu trebuie sa te mai stresezi ca ii faci rau si bebelinei
Unde v-ati luat apartament si cit a costat ??? Si eu trebuie sa ma mut la 2 camere, ma ia groaza cind ma gindesc

Lili vreau si eu sa vad modelul de carut

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cris,. Pai normal ca ne ingrijorasem pentru ca te stiam plecata la dr si nu venisei cu vesti! Eu zic sa ai incredere in Nayel, dupa cum ai vazut au mai fost fete in situatia ta si sun t foarte bine. Tratamentul este eficient si totul va fi in regula. Cel mai important este sa nu te stresezi si sa gandesti pozitiv!
Ai grija sa nu faci efort si...sa stapaniti sanatosi apartamenul vostru cel nou!

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

fetelor, trebuie sa recunosc ca nu prea poate omul sa tina pasul cu voi. asa harnicie n-am vazut in viata mea. am capitole intregi pe care n-am reusit sa le parcurg. am vazut acum ca toate alergati dupa carucioare pentru copii, patut si alte alea. eu nu o sa cumpar nimic.
sunt o norocoasa: nasa mea are o fetita de 1 an si 4 luni si mi-a zis ca-mi da carutul ei, patutul (cica fetita nu prea mai are loc in patut si vrea sa-i faca pat special) cadite...si o groaza de hainute, multe dintre ele nepurtate de copila. iar cand voi scoate fetita din spital tot ea imi cumpara trusoul.
asa ca eu nu voi cumpara nimic pana voi naste...bine, pampersi si alte chestii ce-ti trebuie la spital...nu intra in discutie.
iar maica-mea imi zicea ca nu e bine sa cumpar nimic pt copil inainte. nimic macar ce primesc de la nasa nu o sa aduc in casa inainte de a naste. mi-au promis ca aranjeaza ele tot ce trebuie cat sunt eu in spital. e adevarat ca daca n-as fi avut ajutorul nasei, n-as fi stat nici eu cu mainile in san si cred ca as fi plecat la cumparaturi, dar asa....
abia astept si eu sa ma aventurez in magazinele pentru pitici si sa cumpar hainute in miniatura...dupa ce voi naste...
cand aud si ce scoruri sunt prin magazine, imi vine sa ma duc acum la nasa si sa o pup pentru ca ma scuteste de o cheltuiala imensa.
probabil va intrebati ce caut la ora asta pe forum...nu prea mai pot dormi spre dimineata..in jur de ora 5 e ultima plimbare la baie si dupa aceea nu mai pot sa adorm. voi patiti la fel?
pupici pe burtici
crisbar26+

Mergi la inceput

inaioana, multumesc pentru urari.
vad ca nici tu nu prea ai somn. oare, doar noi doua suntem pe forum la ora asta?
iar referitor la starea de gravidenie si ca n-am mai dat nici un semn, lucrurile s-au precipitat atat de repede si efectiv nu am mai avut timp sa intru pe net. de fiecare data cand ma logam, intervenea ceva la serviciu si trebuia sa renunt.
marti trebuie sa-mi refac analizele la sange si dupa aceea ma duc din nou cu rezultatul la dr. Nayel sa vedem daca s-a modificat ceva.
crisbar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cris, si eu am insomnii. Seara ma fortez sa adorm (greu..cu TV mergand) pentru ca altfel nu ma pot trezi dimineata si trebuie sa o fac pentru Katja. Asa ca dimineata de multe ori ma trezesc mult prea devreme si bantui pe aici. Insomnia de seara pe care o aveam cand eram gravi cu Katja (as avea-o si acum) s-a transformat in cea de dimineata...
Te asteptam cu vesti despre analize si ce mai zice Nayel. Ai sa vezi ca totul e bine!

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna dimineata!!!
Azi se pregateste runda a doua pt. cumparaturi. Eu am avut o noapte groazanica. Credeam ca de la atata oboseala am sa dorm ca un bebelus, dar de unde? M-au chinuit carceii si contractiile de am crezut ca o sa imi pierd mintile.
Acum am ramas singura, sotul la serviciu, rudele si ele invizita ( vai de capul mamei mele la ora asta cu musafiri) iar eu in mai putin de 10 minute incep meditatiile desi dorm pe mine.
Va pup si va urez o zi buna. Imi pare rau dar din mai multe motive, bine intemeiate azi nu ajung la BE.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput