Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Zina spune:
Am fost azi dimineata si mi-am facut analizele, am avut niste emotii...pe scaun parca mi s-a facut un pic rau, de la frica evident. Maine sunt gata, doamne ajuta sa fie toate bune.
Eu cred ca am slabit un pic, pantalonii imi sunt mai largi, ce sa fac, asta e de la starea mea de greata si nu pot manca cum trebuie. De ex.aseara am reusit numai vreo 2 felii de paine prajita cu cascaval si cateva capsuni, atat. Si mi-a fost greata si rau pana la 12 noaptea.
Miro, sa-ti traiasca burtica, e tare frumoasa. Si la mine se vede un pic.
Vad ca de la ora asta incep deja greturile, am mancat numai o farfurie de lapte cu fulgi si o banana. Ma simt cam ametita.
Va pup
veronici spune:
Am pus la poze prima poza de la echo si se vad cei doi samburei !!
Ar trebui sa ma semnez cu doi de ++ ?
http://photos.yahoo.com/verocika2002
5+
patris spune:
veronici felicitari pentru ++ cei doi bb!
eu ma simt destul de rau azi, in sensul ca mi-e tare somnnnnn si mi-e greata
maine ma duc si eu la ECO sper sa vin cu vesti bune..... am emotii dar de-abea astept
ramsan spune:
Buna fetelor!
Veronici, felicitarile mele pentru cei doi samburei! sa-ti ajute Dumnezeu sa fie sanatosi amandoi!
Tu mai ai copii?
Mirona, este un moderator excelent, activ
si ma bucur ca stii sa le faci pe toate. Samburelul tau este foarte bine, te asigur eu... uterul tau este extrem de bine protejat in cavitate, sunt atatea ligamnet si alte alea.. Deci fii linistita..totul este OK!
Va pupici pe burtici 
Ramona
7
Speranta moare ultima.
tessy spune:
Veronici felicitari pt samburici

E tare fain, si eu mi-as fi dorit asa ceva. Felicitari inca o data si bbei sanatosi si mancaciosi.

Asa se explica greturile f. mari pe care le ai. Am inteles ca la sarcina gemelara cantitatea de hormoni este mai mare si simptomele sarcinii sunt mai accentuate. Dar o sa treaca toate. Pupici multi, multi!
Diana si
Matei
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Veronici, FELICITARI pentru 
!!! Cum noi avem UM si DPN identice, poate se ia si la mine
. Nu stiu de ce, dar mereu m-a obsedat (in sensul bun) ideea de gemeni (sau chiar mai multi?). O sa vedem in curand, caci voi merge la ecograf in primele zile ale lunii aprilie.
Eu abia va invat numele, deci ma iertati ca nu va scriu la fiecare in parte.
O zi minunata tuturor
.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 5+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
alina.n spune:
buna seara burtici,
Mai da ce ne-am mai inmultit si ce harnicute ati fost ati si umplut 3 paginute
.Bun venit noilor gravidute si sedere placuta alaturi de noi.
Eu nu mai am dureri de burtica asa persistente , aproape mi-au disparut de cand am luat no-spa dar acum am inceput saam stari de grata care se manifesta mai mult dimineata dar daca mananc ceva imi trece, sanii sunt durerosi si ma doare si mijlocul.Vineri trebuie sa-mi faca analizei imi este o groaza ca tre sa-mi ia sange.Sper sa-mi iasa toate bine.
Veronici felicitari pentru 

Zina stai linistita eu zic sa nu-ti faci probleme cu siguranta ca analizele vor iesi foarte bine .Tu ai numai stare de greata sau si vomiti?Ai luat pastile pentru greata? Eu zic sa incerci cu ceva acru poate iti trece de ex o lamanie sau o portocala, la mine are efect.
patris sa vii cu vesti bune de la eco, te asteptam mainemiro mie asa mi-a zis doctorita ca 'sacul embrional' are 16mm, sa vedem pe 5 martie la urmatorul control cum va fi bebita
sper sa fim bine si cu analizele la fel.
Fetelor eu ma simt extraordinar , chiar si cu schimbarile astea din organism am asa o senzatie de bucurie de liniste este ceva mai greu de explicat in cuvinte voi cum va simtiti?
Esseatu ce mai faci?te mai doare burtica?
Va pupik pe toate 

Alina
Mirona spune:
buna seara fetelor,
m-am intors de la control ... parca mai erau pe aici fete care au fost azi la control ... nu intrati sa ne dati vesti?
eu sunt cam suparici ... nu vreau sa incep sa
... dar nici mult nu mai am. Sper numai sa nu fiu nevoita sa va parasesc. 
si acum sa va povestesc:
v-am spus ca saptamana trecuta la eco (6 saptamani si 3 zile) a vazut ceva ... de care era ingrijorata. Nu mi-a spus ce e, ca nici ea nu stia. A mai vazut si un mic defect de acolare - inca mai caut pe net sa vad in ce consta.
Astazi la 7 saptamani si 1 zi a vazut ceea ce a nelinistit-o. Este un hematom. Defectul este mai micut acum ... deci nu o mai ingrijoreaza asta.
Sarcina mea este intre hematom si col, deci daca se desprinde asta ... nu mai e nici o sansa cu sarcina ... si o ia si pe ea in coborare. Daca se elimina singur pot avea mici sangerari maronii ... daca ia si sarcina cu el ... voia avea sangerari rosu aprins.
Doamne ajuta sa nu fie cazul.
Cel mai bine ar fi daca s-ar resorbi ... data trecuta era o forma ciudata, acum era mult mai structurat si a putut vedea cu usurinta ca e hematom. Mi-a dat 10 zile de repaus ... la pat, injectii cu gravibinon - una la 5 zile, si magne B6. In rest tot acidul folic si utrogestanul.
Miercurea viitoare ma mai duc o data. Nici nu se pune problema de analize ... pana nu e sigura ca sarcina e bine ... si intr-un fel ii dau dreptate ... mi-a mai taiat de pe lista (aceeasi care v-am copiat-o aici si voua) cica nu sunt toate importante ... si mai economisim din bani. Doamne cum se gandeste ea la toate.
Cam atat despre controlul de azi.
Sarcina evolueaza, embrionul are 9 mm acum, inimioara bate cu 192 batai pe minut ... deci e bine.
Sa dea Domnul sa se resoarba si hematomul si vom fi bine. Tineti-mi si voi pumnii, va rog frumos.
Multumesc mult. 
Miro
7+Desenele Adnanei
emaaimee spune:
Simona-sa nu te superi ca te voi contrazice,toate lactatele pt burticoshi trebuie sa fie facute din lapte pasteurizat(pot aduce dovezi de pe diverse site-uri de
,nu am timp acusi ca culc dra).stiai tu ceva-ceva:branzeturile cu mucegai,camembert,brie si cele gen soft spread nu sunt facute din lapte pasteurizat.laptele pasteurizat este tratat termic si devine bacteria free.de aceea scrie pe el UHT-ultra heat treated.
sotul meu a lucrat ceva vreme la o fabrica de lapte in Ro.deci un sfat de la el:branza/alte prod lactate din alimentari sunt uneori cumparate de la particulari care nu au instalatie de pasteurizat pt ca e f scumpa.asa ca:cumparati numai prod lactate in folie de la firme cunoscute pt ca la fabricile de lapte se pasteurizeaza tot laptele intai si apoi se fac diverse.exceptie fac branzeturile de care am scris mai sus,burticile nu au voie.
la categ nu e voie:ficat deloc,carne in sange-carnea trebuie sa fie f bine preparata termic,oua prajite/fierte moi,creme pe baza de ou nefiert din prajituri(nu mai zic de shodoul copilariei),icre,ton(o conserva max/sapt)-contine cam multe toxine.mai erau niste specii de peste,nu imi mai aduc aminte.ma uit si va zic.
dk aveti intrebari in leg cu alimentatia si sarcina va pot raspunde.
ma bag si eu pe la voi,poate devin de-a voastra
pupam burticile mici

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII