Piticodromul de ian-feb05 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, pune si tu o poza cu piscinuta, m-ai facut curioasa. Chiar, cat a costat? Tu nu ii puneai sare in mancare deloc? Eu asa as fi vrut sa fac, fara sare, dar pe la 10 luni facea putin fitze si de atunci ii pun putina sare in mancare. De fapt, o fac sa-mi placa mie, iar eu nu mananc de fel prea sarat.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, nici Vlad nu cred ca ar manca tot, daca nu ar avea o ocupatie. Si stii cum face? Nici nu deschide gura si m-as enerva rau. Asa ca ii pun pe masa tot felul de minunatii cu care se joaca, adica: un suport cu pixuri, le scoate capacele, le pune la loc, feonul, se joaca cu ala, il mai pun in fata tv-ului la reclame sau muzica, portofelul meu, din care scoate tot...etc., deci, ceva interesant nu jucariile lui. Si asa deschide gura si papa. Cand s-a plictisit de ele, iar nu mai vrea...si tot asa. Dar ii dau altceva interesant si in 10 min la noi e gata masa.
Chiar imi pare rau ca nu papa Rayan! Pacaleste-l cumva si nu-i mai da dulce.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am inteles Oana, voi incerca si ce ai zis. Nu-mi vine sa cred unde am ajuns.
El nu avea nevoie de nimic care sa il distraga pentru a manca, nu pot crede.
Voi incerca dar nu prea am sperante.
Sper doar sa fie ceva trecator iar daca nu dupa ce ajung in saudi ii fac analize.

Crinuta si Rayan


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, nu, nu-i mai puneam sare fiindca Secretul gustului are deja sare, insa, se pare, nu indeajuns.

Piscina are diametrul de 90cm si 30 cm inaltime...in poza mie imi parea mai mica decat este in realitate. Eu am comandat-o de la Erachicco si a fost 210 Ron + 15 Ron transportul.

Crinuta, cand i-am facut analizele de sange, la 10 luni, era cu fierul la limita minima (pana atunci el refuzase carnea si legumele) si am incercat atunci sa-i dau fier si mi s-a deranjat la stomac groaznic. Acum pediatra a zis sa incercam iar fiindca a mai crescut si poate nu mai reactioneaza la fel.
Referitor la Rayan si supa, Andrei nu mai vrea sa vada supa de mult timp...a acceptat-o doar vreo 2 saptamani si de atunci nici nu se atinge de supa sau ciorba, legumele si carnea le vrea doar mancarica. Am mai incercat sa-l pacalesc macar cu zeama dar n-a tinut mult. Si atunci, asa cum eu nu mananc ce nu-mi place, ii respect si lui optiunile si nu-i mai dau...poate mai tarziu se schimba situatia.

Oana, uite am pus cateva poze aici:
http://community.webshots.com/user/andrei_alexandru unele nu se vad prea bine fiindca baiatul meu era in miscare totala.
Nu ii puneam sare (in plus fata de cea din secretul gustului), am incercat sa-l tin departe de ea cat am putut, insa se pare ca acum baiatul meu vrea savoare si gust ca un barbat adevarat . Nici eu nu mananc sarat si din cauza asta mancarea pe care i-o faceam lui mi se parea super gustoasa...


Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, la fel procedez si eu...la o masa rulam cam 4 jucarii, fiindca eu i le dau pe rand insa daca arunca una nu i-o mai dau (ca sa se invete sa nu le mai arunce...m-a disperat cu aruncatul, din pura distractie nu de suparare).

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Dar voi stiti ca nu este o metoda buna? copiii trebuie sa manince in acelasi loc -scaun de masa in bucatarie sau unde se maninca de obicei, fara tv, jocuri si alte cele...alergat dupa ei, bau-bau...eventual doar un desert se da in alta parte.
sint fitze sau le ies maselele...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Dragele mele,

In sfarsit pot sa va scriu. Despre gradindita lui Sebastian intai: este vorba de Acorns nursery styile, este in P-ta Alba Iulia, program 8 - 5, costa 280 eur, il ia de la un an, se vb. mai mult in engleza, dar cand va implini macar un an jumatate, ne vom orienta spre ceva mai aproape. Vis a vis de ei se afla una Bambi, care costa 300 Eur si ti-l iau si de la 10 luni.
Ce spuneti de sistemul asta?
Pot sa spun ca dupa doua saptamani Seba s-a obisnuit, nu mai plange dimineata si parca i-au bagat si mai multa energie in cur. si ne iubeste mai mult. Cand se face de weekend, e disperat de fericire ca sta cu noi. Parca e o pisica maidaneza pe care am reprimit-o in casa. Sun multumita de munca oamenilor astora, si desi nu ne e usor cu banii, consideram ca cel putin momentan, e cea mai buna solutie. Pe 8 martie i-au mazgalit pe maini cu vopsele si i-au lasat sa puna labutele pe o hartie in forma de fluturas si uite asa am primit eu prima felicitare de mamica. Am crezut ca o sa ma inghita ori pamantul ori cerul de emotie.

Cam asta face Sebi micul, cum ii zic femeile de serviciu la gradinita. DPN este pe 10 octombrie, dar nu cred ca o sa astepte atat. deja incepe sa-mi fie un picut mai bine, si am asa un feeling ca o sa ma fac cat un elefant.. Noroc ca mai exista si noapte, ca altfel as manca non stop. Sebi a simtit deja concurenta, ca altfel nu-mi inchipui de ce a inceput sa-mi sara direct pe burta. Si nu stiti cum sare... Ca un cal.

soacra-mea este mai jigodie ca niciodata. Avem deja jumatate de an de cand nu mai vorbim cu ea.
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu am sa fiu la Baby Expo miine dupa masa, incepind cu ora 14 cel mai probabil. Gabi, avoi mai participati la concursul de mers de-a busilea? Parca era la 15:30 nu?

Vreti sa ne intilnim la 15:00 la locul de joaca pentru copii? Sau in alta locatie pe care o propuneti.


Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

La Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, el nu se joaca efectiv ci doar tine ceva in mana...la noi toata chestia asta a pornit de la faptul ca tot incerca sa bage mana in farfurie si asa am gasit eu modalitatea sa-i tin mainile ocupate...oricum cu siguranta sunt fite fiindca asta se intampla numai la masa de la ora 14 (cand, de obicei, este cel mai obosit).

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, merci de info. Ma tenteaza sa ii iau si eu una. Este andrei incintat de ea?? arunca mingile in toata casa sau le lasa acolo??

Nu este rau daca au obiecte in mina, eu ma refeream doar la alte artificii, tv, dulciuri, alergat prin casa.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput