Spray sau lotiune stralucire pentru par ?

Spray sau lotiune stralucire pentru par ? | Autor: elena d

Link direct la acest mesaj

Salut dragalaselor !

vine primavara, imi scot pletele in vint, si vreau sa impresionez !
de obicei coafeza imi trateaza pletele la final cu o solutie alb-roz cu silicon, de uz profesional, nu stiu marca, dar vreau sa cumpar ceva ptr. stralucire si efect de matase asupra parului - este drept, lungime medie, franjurat.
stiu ca sunt ceva produse de la Matrix si Wella, trebuie sa le caut prin alte parti, dar am gasit pe monitor ceva ptr. uz comercial neprofesional de la Wella, dar nu gasesc - DESIGN Massive Shine On
e un tub, spray galben si ma tenteaza sa-l probez pe asta mai intai.
spuneti-mi si mie daca ati folosit, daca se mai gaseste pe piata si daca merita sa-l cumpar.
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Exista pentru luciul parului doua produse din gamele profesionale WELLA si LONDA.
Un spray care este si Fixativ in acelasi timp ,de la LONDA , tubul este gri-argintiu cu capac galben ,si un spray de la Wella.(parca portocalie ,cred ,sticluta ).
Sunt foarte bune amandoua ,dar se gasesc numai in saloane de infrumusetare ,fiind profesionale.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena d spune:

saru-mina ptr. informatii, vad eu ce gasesc.
cred ca voi alege ceva profesional dar fara fixare, ca eu nu port bucle sau onduleuri zilnic.
daca mai aveti si alte variante ce citesc cu placere,
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Eu folosesc de la Avon 2 produse pt par drept care mi se par f f bune si nu sunt scumpe deloc ,in jur de 100-130000 fiecare;Ser pt mentinerea parului intins [dupa ce s-a uscat parul dupa baie,ma pieptan si pun 2 picaturi pt partea stanga a capului si masez parul si 2 picaturi pt dreapta si procedez la fel ] si sprey hidratant pt toate tipurilr de par [dupa ce aplic serul ,inmediat aplic si sprayul ] .Nu pot sa-ti spun cat de stralucitor ramane parul si cat de sanatos se vede dupa aceste operatiuni .

Claudiasi puiul ei Tomita

Mergi la inceput