dureri abdominale in sarcina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Intre timp am mai vorbit cu cineva si m-a mai linistit. Oricum urmatorul pas e sa ma duc sa-mi rezolv cu asigurarea(pana acum nu am avut de nici un fel), dar sunt sigura ca totul o sa fie bine. Dumnezeu e sus si are grija de noi!

Sa fiti iubite(iubiti)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

dureri si voma ! poate sunt de la emotii? ca doar ieri am aflat...
oricum o sa vedem ce va fi in continuare!
va pup!

ce pot sa faca doi lei!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu, cand avem asemenea dureri, luam NOSPA.
Se pot lua cam 3 pastile pe zi.
Intrebati-va medicul, dar eu la recomandarea medicului am luat NOSSPA

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Si eu am aflat de curand ca sunt insarcinata. Si eu am, de asemenea, dureri gen crampe, nu intense ci mai degraba ca un discomfort dar care este aproape permanent.

Si pe mine ma streseaza tare mult chestia asta pentru ca exact la fel am patit si cu sarcina anterioara pe care am pierdut-o la aproape 4 saptamani.

Pana acum nu am inteles daca este normal sa ai dureri si de ce fel pentru ca unii medici au parere, altii alta parere.

Oricum desi as fi foarte suparata daca s-ar intampla sa pierd si aceasta a doua sarcina sunt totusi relaxata pentru ca imi dau seama ca este in afara controlului meu acest lucru. Ce pot face este sa merg la medic si sa fac ce imi spune si atat.

Multa sanatate si sarcini fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Vreau sa va incurajez si sa nu va mai ganditi ca pierdeti sarcinile. Eu am pierdut 2 la diferente de 1 an. La nici una nu am avut dureri de burta. Cand am ramas insarcinata cu a 3, am avut dureri tot timpul ca la ciclu pana in luna a 6. Durerile erau destul de intense, dar asta insemna ca bebe crestea si se intindeau ligamentele. Acum il tin in brate, are 1 luna si 3 saptamani. Si mai ales daca sunteti la prima sarcina e normal sa doara burtica.Va doresc din suflet sa aveti toate bebe ca si eu m-am chinuit foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

ma apuca nostalgia ...eu am deschis subiectul..am pierdut acea sarcina dar acum am o bebelina sanatoasa si frumoasa care mi-a luminat viata. Succes fetelor!

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

va multumesc mult pentru ce ati scris. sunt insarcinata in a 6-a saptamana si am si eu dureri in zona ovarelor. am programare la medic peste 3 zile dar nu mai am rabdare iar cele citite aici m-au mai linistit. sanatate maxima si bebei frumosi. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns so_rely spune:

dragele mele...bebele meu are deja patru saptamani....e prima sarcina dupa un an jumate de incercari. Am si eu dureri de burta nu foarte puternice, ca in a treia zi de ciclu...asa ca doamna doctor mi-a recomandat duphaston 2x1 pe zi si 2 tablete de no spa. No spa nu am luat inca deoarece am aflat doar de patru zile de sarcina...eu tot asteptam sa imi vina ciclul, ca eram programata la sovata pentru tratament...Sper ca bebele s creasca mare si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by so_rely

dragele mele...bebele meu are deja patru saptamani....e prima sarcina dupa un an jumate de incercari. Am si eu dureri de burta nu foarte puternice, ca in a treia zi de ciclu...asa ca doamna doctor mi-a recomandat duphaston 2x1 pe zi si 2 tablete de no spa. No spa nu am luat inca deoarece am aflat doar de patru zile de sarcina...eu tot asteptam sa imi vina ciclul, ca eram programata la sovata pentru tratament...Sper ca bebele s creasca mare si sanatos

Sarcina usoara si fara probleme si un bb sanatos si papacios!!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Imi pare rau ca unele dintre voi aveti dureri mari.Multa bata si multa rabare.Totul va trece si in final vom avea niste bebelusi frumosi in brate.Eu,din fericire,nu am dureri prea mari.Sper sa o tina asa pana la sfarsit.

danonique

Mergi la inceput