BABYEXPO
Mamici si viitoare mamici, ce imi puteti spune de Babyexpo? Care este avantajul? Ca ai toate lucrurile la un loc? Sau ca sunt mai ieftine? Nu stiu ce sa fac, as merge cu sotul meu la unul din aceste babyexpo, dar este destul de departe de noi (oricare din orase unde se organizeaza) si nu am vrea sa mergem degeaba... La ce sa ne asteptam, preturi mai mari, ingramadeala, agitatie?
Va rog sa ma lamuriti...merita?
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (28 sapatamani)
Raspunsuri
anasia spune:
buna, MaryP! am fost la babyexpo in toamna, sunt multe firme, o mare varietate de produse, preturi variate ( medii/mari-asa mi s-au parut mie), depinde de bugetul fiecarei familii, cred ca se merita ca sa iei carut, patut landou etc
anasia 19+
inaioana spune:
Citeste aici :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71153
Si daca in zilele urmatoare mai baga un oki la "Mamici de mai-iunie 2006" pentru ca majoritatea vom merge acolo si vom veni cu impresii.
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
elyanne spune:
Alt subiect despre baby expo: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71153
Sunt reduceri in general la firmele mair... brevi, chicco... si daca tb sa cumperi carut / scaun de masa / tarc / scaun de masina etc. preturile sunt ceva mai mici ca in magazine sau site-uri care vand asa ceva... sunt reduceri de 50 - 100 ron poate chiar mai mult. In schimb, sunt firme mici care vand diverse maruntisuri pe care le-ai gasi si in piata, sa zicem, si sunt mai scumpe...

ChrisDun spune:
Eu daca as sta in alt oras decat cel in care se organizeaza BabyExpo nu m-as duce. Am fost de doua ori pana acum - inghesuiala cat cuprinde, preturi maricele (asa cum au spus si fetele) si oferte destul de slabe.
Daca stii deja ce model de carucior vrei sa iti cumperi - si stii ca gasesti firma respectiva la BabyExpo - poate ar fi bine sa ajungi, pentru ca il poti lua la preduri un pic mai mici decat in magazine.
Insa imbraca-te foarte subtire, pentru ca e o caldura monstruoasa inauntru.
Numai bine,
Oana_B spune:
Continuati discutia la subiectul indicat mai sus, va rog
Multumesc pentru intelegere.
Oana_B