Inghetata ingrasa ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si in SUA se vinde inghetata la galeata. E yummy!!!! Daca nu ai un pic de constiinta poti manca o galeata odata. Este delicioasa!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Io n-am constiinta dar am k.ru maaare . Ca dac-ar fi vorba numai de constiinta, ar fi cool .

Va rog, oameni buni,
stiti ceva de cura de slabire cu inghetata ?

Sau e aia de alergi 3 km pentru 1 lingurita de inghetata ?

Sofie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Fetelor din Romania...si la noi exista inghetata la galeata...numai in megamarketuri....e buna de nu se poate....nu stiu preturile din Canada sau Sua...poate daca ai manca numai inghetata toata ziua(nimic altceva)s-ar putea sa nu te ingrasi....dar nu fiti asa sigure...tot ceea ce e bun si interzis INGRASA...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mitumac

Fetelor din Romania...si la noi exista inghetata la galeata...

Dar de ce le-ai spus, tu ? Acum o sa-mi primesc blesteme virtuale de la kg acumulate in timp record, ca galeata aia-i asa de buna ca-mi vine sa mananc si ambalaju'. Vorbesti de Nestle, Cadbury, or ? Is multe, de fapt, aia cu frisca si fulgi de cioco si napolitane e bestialaaaaaaaaa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Normal ca ingrasa daca mananci in cantitati industriale:))) chiar vorbeam cu o cunostinta acum cateva zile ca marea noastra buba aici pe langa faptul ca avem popourile tot timpul in masina mai e si cantitea de mancare care din magazine se vinde in cutii, galeti, galoane, etc. cu cat e mai mult cu atat e mai ieftin si tenteaza. Zicea ca ea o vede pe soacra-sa cand vine din Romania in primele saptamani cat de putina mancare isi pune in farfurie, acolo singura nu consuma mult dar aici se indeamna cu ailalti din casa si rapid se ingrasa.
Dar, sincer, eu nu m-as baga la o dieta cu inghetata:)))))))

Oana_B

Mergi la inceput

Bai, voi n-aveti mila de mine. Indurati-va-ti de mine sa mananc butucu' ala din frigider, ca dup-aia imi trece. Sadicelor .

Oana, ai dreptate cu soacra. Si eu cand am aterizat aici mancam ca un pisic si cand ma uitam la portiile celorlalti ma speriam. Acum m-am integrat in Canada, sunt deja asimilata in sistem.

Ai observat diferenta la restaurant dintre portiile din Ro si cele de aici ? Cred ca sunt duble, pe putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Oh yeah:)) e o carciuma aici Fuddruckers ii zice, carnea din cel mai mare burger are aproape juma' de kil (cat are 1lb vreo 400 si ceva g), ce om normal mananca atata carne odata? Plus cartoafele, plus cola...aaa salata??? hehehe...cand am fost prima data acolo mancasem mai devreme si nu-mi era foame si am zis sa iau doar caesar salad. Pai mi-au dat intr-un mare bol, acasa mancam trei persoane din el.
Astia sunt exagerati oricum dar toate restaurantele au portii mari, mai putin carciumile alea fitzoase unde nu te duci in blugi, aia dau portii mici ca asa-i de bun gust:)) M-am invatat acum, la restaurant cer doar juma' de portie.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Regula de aur daca doriti sa va pastrati silueta, sanatatea si zambetul la 60, 70 sau 101 ani:

“Mancati astfel incat atunci cand va sculati de la masa sa mai putei manca aceeasi cantitate !”

Iar pentru fetele din US, Canada si / sau alte state occidentale: feriti-va de carnea si produsele din carne ieftine neecologice care nu poarta eticheta bio.

Da, sunt mai ieftine, dar animalele respective au fost indopate cu nutreturi cu steroizi pentru a creste in timp record...... si, e ceva de bun simt sa intelegem ca acei hormoni anabolizanti raman in carne si dupa sacrificare, deci si atunci cand suntem serviti cu hamburgeri imensi......

Inainte de a incheia, va spun si reteta de slabit cu inghetata:

Mancati NUMAI inghetata zilnic, minim 7 saptamani. Observatie: alegeti la inceput un tip de inghetata, care va place mai mult de ex. si mancati DOAR acel tip de inghetata.

Beti muuuulta apa..... preferabil inainte de a manca inghetata.

Respectati recomandarea de a manca atat cat puteti sa mai mancati odata (vezi mai sus regula de aur).

NU atingeti nici un alt fel de mancare sau bauturi (paine, carne, bere.....), fiind permise doar inghetata cu pricina si apa........

Cam atat ar fi.
Pofta mare tuturor !

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DARAEL
Iar pentru fetele din US, Canada si / sau alte state occidentale: feriti-va de carnea si produsele din carne ieftine neecologice care nu poarta eticheta bio.

Da, sunt mai ieftine, dar animalele respective au fost indopate cu nutreturi cu steroizi pentru a creste in timp record...... si, e ceva de bun simt sa intelegem ca acei hormoni anabolizanti raman in carne si dupa sacrificare, deci si atunci cand suntem serviti cu hamburgeri imensi......

Darael, merci, darling, si o flocirica de la mine!

Cat despre hormoni si steroizi, etc, daca sunt in mancarea din occident, in Ro nu exista ? Valeleu .

Mancarea din occident e de inshpe ori mai testata si mai verificata decat cea din Ro, in primul rand pentru ca acasa nu exista aparatura necesara si nici banii pentru atatea testari.

Darael, inca ceva, tu ai testat cura asta de slabire, sau e la ghici ? Serios te intreb, merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Regula de aur daca doriti sa va pastrati silueta, sanatatea si zambetul la 60, 70 sau 101 ani:

“Mancati astfel incat atunci cand va sculati de la masa sa mai putei manca aceeasi cantitate !”

Cam greu de aplicat in practica regula asta de aur In cazul meu stiu ca zambetul mi-l voi pastra cu siguranta si dupa 70 de ani numai daca m-am ridicat de la masa dupa ce am terminat toata din farfurie.
Cat despre inghetata, este unul din subiectele favorite. Nu as putea concepe viata fara portia zilnica de inghetata. Si la noi in familie se consuma cam 4 l in 3-4 zile. Favorita mea e cheesecake icecream de la Nestle. In cazul asta sloganul care se aplica e the bigger the better.

Mergi la inceput