Inghetata ingrasa ?

Inghetata ingrasa ? | Autor: Ira

Link direct la acest mesaj

...sunt innebunita dupa, dar n-as vrea sa abuzez, am inteles ca exista cure de slabire cu inghetata, stie cineva ceva ?

...merciiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Sofie :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

io-s chiar curioasa cum e o cura din asta...

stiu ca incghetata (simpla, fara alune, cioco si d-astea) contine mai putine calorii decat alte dulciuri, si ca in caz de o 'criza de dulciuri' (cum le zic eu), este mai bine sa mananci un glob de inghetata decat... o tabla de ciocolata!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu pot sa-ti spun ca la mine a avut un efect de cateva kg buna vara trecuta.Nu stiu cum poate fi cura asta dar eu una am renuntat sa mai mancan des si acum o data la 2 saptamani ma ating un pic de ea.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Hehehe, ce bine ar fi sa nu ingrase... dar sa-ti spun marea mea descoperire de acum un an si ceva: o reteta de inghetata. Atat de buna, incat o faceam saptamanal, spre incantarea barbatului si a prietenilor, care stiau ca permanent e ceva bun in casa. Rezultat dupa cateva luni bune de mancat zilnic: 10 kg si la mine si la el. Pe care le-am dat jos, dar nu cu atata usurinta precum le-am pus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

orice se mananca in exces ingrasa!!!! ORICE!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu cred ca exista o cura de slabire pe baza de inghetata decat de forma:
- se mananca pe parcursul intregii zile 100g inghetata
- se beau 2 l apa
- se face sport zilnic
-
-etc

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Da,ingrasa!
Uite-te pe cutie...are si zahar si grasimi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ba bine ca nu ....as vrea eu sa nu ingrase ...eu sunt inebunita efectiv dupa inghetata, am profitat din plin cand eram (fara sa pun mai mult de 12 kg)...acum...insa, nu...si ce-as mai manca , da-s la dieta

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

ce mi-a placut mesajul Daniellei4!
hahahhahahaha!
si eu sant ola DIETA!!!
Alina
mamica de Diana 6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pai si eu asta vara am mancat o data la 2 zile o cutie de lagnesse si s-au vazut niste kg in plus la cantar.daca nu ar contine zahar si grasimi,poate nu ar ingrasa.
acum imi mai permit cate una cu ciocolata sau fructe de padure...ca nu mai numar kg.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Nu cred sa existe asa ceva.....inghetata contine lapte, oua, zahar.....si daca mai e si cu caramel, ciocolata, sau praline...........
Si eu sunt innebunita dupa inghetata, mananc cate un tort de 500g odata, singura., e singurul meu viciu.

Mihaela

Mergi la inceput