Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
b_irina_c spune:
LiaMia . Eu am robot braun (parca si Mimsi) si sunt multumita de el. Ca si zgomot - nu stiu cat zgomot face un blender simplu - pe mine nu ma exaspereaza, deci trag concluzia ca e acceptabil. Singura chestie sa zic asa e ca trebuie sa fie putina zeama in blender ca alfel nu iese fina "mancarea". Daca mai ai intrebari nu ezita.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Buna dimineata pe la pranz, da' ce sa fac daca-s betiva
Moamaaa ce-ati mai dansat azi-noapte, nu vi s-au rupt condurii?
Vreau sa-l laud pe piticu meu. Ieri a reusit sa se puna singurel in fundulet, e super haios cum face. Stiu ca poate multi dintre ai vostri fac deja asta dar pe mine m-a empotionat tare si mi-am dat seama ca mai are putin pana la pozitia verticala.
In rest, am profitat aseara de ocazie ca barbati-miu nu s-a dus sa vada meciul out si am iesit eu cu o prietena la o carciuma din cartier sa vedem meciul . Cu acest prilej am baut o bere intreaga si m-am facut manga. Cu toate astea piticu tot s-a trezit, de unde deduc ca berea nu i-a cauzat.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
LiaMia spune:
irina, [:pup]. inchipuiesteti o masina de dat gauri in pereti ... eu oricum pun doua-trei linguri de supa cand pasez legumele din supa+carnea... si ce-mi place mult la braun-ul asta e ca are un recipient si pt cantitati mici si unul pt q mari. storcatorul de fructe cum e? l-ai folosit?
locca, felicitari pt statul in fundulet. stai fara grija, ca nu toti au atins performanta: bb meu nu e fan nici stat pe burta, nici stat in fund. ma incurajez ca o s-o ia direct in picioare
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
b_irina_c spune:
Ruxandra esti . Felicitari lui Matei pt ridicarea in fundulet (al meu nu stie inca). Acum daca stau sa ma gandesc nu-mi amintesc sa fi zis cineva ca se ridica vreu bb singur in fundic, ci doar ca stau asa... (sper ca nu am dat-o iar in bara ).
LiaMia in cazul asta e chiar silentios . Storcatorul de fructe/legume mi se pare OK (de ex. dintr-un mar raman cateva lingurite de pulpa pasata gata). Cel de citrice e separat si e ok cred ca nu am cu sa compar nici aici (din jumatate de portocala ies cam 50 ml suc + pulpa care e separata, daca vrei sa o adaugi in suc bine, daca nu, nu). E faina treaba cu 2 boluri dar atentie mare ca ce poti face in bolul mare nu poti face in ala mic. Bolul mic merge doar ca blender (cel putin la modelul meu). In schimb in cel mare poti face f. multe chestii (eu am facut aluat de cozonaci si a iesit super).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
LiaMia spune:
merci, irina presupun ca ai incercat si morcovul sau alte radacinoase pe storcator... cu oferta de acum de la altex, chiar merita... acelasi model l-am gasit chiar cu 2.2 mil mai mult pe un site de vanzari on-line...
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
christina-m spune:
Am terminat si noi de scrijelit piureul de fructe din capul copilului, ca pana a mancat el cateva lingurite, s-antarit pasta aia de numa , si nu a mers doar cu carpa uda. Noroc ca n-avem par.
Cu diversificarea merge mai bine, dar nu grozav. De ieri am inceput si cu supa si pireu de legume, si se pare ca-i plac mai mult legumele ca fructele.
iar merge greu site-ul...Fug sa nu mi se arda supa ...
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
Tonnia spune:
Locca, e tare Matei! Felicitari!!!
karmenutza, dar scaunul cum e? Sa nu fie de aici ceva, cu diversificarea asta, borcanase, etc...
Carmi spune:
Meme, multumim pt. muzicutza. Am bagat download si mai am putin si....adorm. E foarte frumoasa.
Tonnia, Mifloricica, !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
Simona8004 spune:
Ruxandra felifitari e tare Matei si inca ce reusita. Un de la noi si sa o tot tina asa, sa te uimeasca.
Ma fetelor sa ce dansata ati tras voi aseara, nu gluma. Imi pare rau ca nu am fost si eu.
Iar celor care va intilnit azi, chiar daca e cu intarziere si imi cer scuze, sa aveti un timp foarte fain si sa ne povestiti si nou cum a fost. Poate haliti si pentru noi ceva bune. Vorba cuiva de pe aici, imi vina sa ma mut in Bucuresti numai sa va cunosc.
Noi ne pregatim saptamina viitoare de vaccin, dar pina atunci mai e mult si sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi.
Simona, mama lu Maia (22.09.2005)
Simona8004 spune:
...inca ceva, de citeva zile tot incerc sa pun ceva poze noi, dar merge asa de greu site-ul
sper sa va placa, nu toate sunt reusite dar sunt unele dragute.Pai saptamina viitoare facem si noi 6 luni asa ca incecam ceva rochite sa le purtam in caz de vizitatori.
Parada modei
tare m-as bucura daca reusesc cu adresa asta sa nu mai apara cirnatu.
Simona, mama lu Maia (22.09.2005)