Mamici de martie-aprilie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Delia, super sexi gravidutza, inteleg ca Rudy ti-a furat inima din prima clipa de ai uitat complet de burtica, noroc ca-ti mai aduci aminte din poze. Stiu ca nu ti-a fost usor. Sper ca acum esti fericita. In orice caz, tare frumosi sunteti!

37+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Frumoasa burtik are Laura!O felicitam si Poli te rog sa ii spui ca tare dor ii va fi de burtik aia mare si frumoasa!
Andreea G,cu sforaitul am si eu probleme sa stii! Nu eram eu cine stie ce nici inainte de sarcina,dar totusi eram mai delicata..acum am devenit o scrofitza in toata regula.Coletul se pare ca va veni maine.Deci luni ia drumul spre RO pachetelul tau!
Delia numele sunt urmatoarele.Daca va fi baietel,se va numi Nicholas David,iar daca va fi titiza se va numi Sarah-Maria.Ma bucur ca sunteti bine si ma bucur ca faceti prima super baita!Ia sa vedem si pozele..Draga mea..ce dazmatz..in afara ca burtik e super..ce stip-tease ai facut!
Mari sigur ca trebuia sa pui si tu pozici!
Kim,pe noi ne chema aici la fiecare 4 saptamani si din saptamana 34 la fiecare 2!
Bai gagici unde umblati?

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

mihaser, Andreea Georgiana, kim si mari,
am mai zis eu acum citeva capitole de ce lucrez atita: ne construim casa, si am vrut sa fac pe viteaza pt a putea contribui cu banuti la bugetul familiei, cit se mai poate. o sa trebuiasca sa avem strinsi toti banii pt cind preluam casa, iar asta se va intimpla undeva pe la o luna dupa ce nasc (prin luna mai).

aici, concediile de maternitate se platesc numai 40% din salariu sau 413$ canadieni/saptamina (primesti suma care e mai mica, deci chiar si daca as cistiga milioane nu as primi mai mult de 413/saptamina).

oricum, mai am de mers doar saptamina viitoare si gata. saptamina viitoare ar trebui sa fie mai usoara, pt ca trebuie sa ii fac training unei tipe care preia proiectele mele. totusi, dupa cit de tari de capatina sunt astia uneori... nu o sa fie nici usor-usor, dar sper sa iasa ok si cu trainingul asta.

kim,
aici incep sa merg saptaminal din sapt 36.

34+5

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

kim,
cliputza, zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Felicitari noilor mamici Noe si Polixeni1
Sa aveti bebei sanatosi si cuminti!
Multa sanatate si refacere rapida!

Imi tot spunea o prietena ca dupa ce vine bebe nu o sa mai am timp nici sa maninc. Nu prea intetlegeam eu ce vruia sa apuna, eu care ma cam plictiseam de atita timp liber.
Dar uite ca acum inteleg. De multe ori imi maninc cina intre pompat si dat laptik la bb.

Mamicutzelor, voi ati trecut sau treceiti prin perioada de depresie post-natala?
Eu am momente cind cad in apatie si ma uit in gol si pling.
Am impresia ca nu pot controla nimik.
Mereu sint stresta ca nu am timp.Sint stresata ca nu pompez destul lapte, mereu stau si calculez citi ml pompez, citi mai am in frigider, citi maninca micuta,cind mai pompez data viitoare.
Apoi sint stresata ca lapticul e prea rece sau prea cald(eu il inclazesc in cuptorul cu microunde).
Imi ia mult timp cu a mica sa maince. Maninca incet, plinge, se intide, doarme, iar maninca.
Acum e asa nelinistita, banuiesc ca o doare burtika.
Mereu ma stresez ca nu rigiie destul dupa ce maninca, ca nu face destul kk.
Azi noapte m-a tinut treaza pina la 2,apoi la 3,30 ne-am trezit sa manincam,dupa care am mai stat o ora s-o linistesc.

Voi fetelor cum va descurcati?
Stiam ca bb inseamna o schimbare mare, insa se pare ca m-a prins nepregatita.
Sper sa trec cit mai repde peste perioada asta si sa-mi intru in mina.

Va pup.

Mergi la inceput

ile77, draga de tine,
uof! nu stiu cum sa te linistesc... inca nu am nascut, insa aceleasi temeri le am si eu uneori, legate de perioada de dupa nastere. daca te incalzeste cu ceva, iti pot spune ca am inteles ca starile astea de depresie post-partum sunt normale, in special daca este primul bebe. incet-incet, te vei acomoda cu programul lui Vivian si te vei simti mai stapina pe situatie. nu e usor, dar incearca sa nu mai plingi. am inteles ca puii simt cind mamicile lor sunt nelinistite, si starea asta li se transmite si lor.
multumeste-i lui Dumnezeu ca ai o fetita sanatoasa si ai incredere ca, treptat-treptat, va fi tot mai usor. ai putina rabdare acum, ok? si cind mai ai nevoie sa vorbesti cu cineva, aici sigur o sa gasesti pe vreuna dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am pus pozici noi cu bebe si bunicile.Fug la bebe.http://community.webshots.com/user/lela3321

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Delia ,
Wow,ce frumusete de mamica esti! de cind ai nascut, parca ai inflorit si mai tare!.
Si ce bunicute cu nume de regine are puiul tau, n-am putut sa nu remarc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

hi everybody!

ce mai fac fetili? nu a mai nascut nimeni?

ptr toti bebelusii si bebelusele care au deja 1 luna sau 2! Ce cresc! Maine poimaine ii dam la gradi

Onsami sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara si o viata fericita!

Mari nu prea sunt fan ceaiuri, bai fierbinti! Multumesc ptr gandurile bune! Ne tratam cu kk de albine+vit c!
Asteptam poze!

Tina sunt faine numele! au fost si pe lista mea; Maria still stays...just in case :)
Chiar ieri am vazut la Cnn un rep despre 3 americance carora le-a spus dr ca 99.9% au baieti in burta...insa nascusera fetite! :D

Pup fetili ca azi tre sa merg la chef! prietenul meu andrei implineste 3 anisori!

38 fara o zi

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Delia veniti veniti!!Tu esti o mamica tare tare frumoasa! O sa fie bebe Rudy foarte mandru.

Kim tu crezi ca eu mai stiu ce vreau... de fapt vreau si bebe vreau si burta! Daca nu ar fi faza cu serviciul as mai pune-o de-un bebe la foc automat!

Draga Ile take it easy iubita! Si eu disperata cand am ajuns acasa am inchiriat cantar sa tin evidenta cate grame suge pentru ca mai apoi sa-i dau diferenta de formula pana la 80 de ml cat ar trebui ea sa bea acum. De la spital ne-au dat un fel de grafic, jurnal sa notam exact ziua, ora si cat a baut... Si dai chin cu muls, cu pompe, cu biberoane... Dar sincer era mai mare stresul caci Maria oricum tot cat vrea ea papa... Asa ca am renuntat si la cantar si la grafice si o tin la san exact cat vrea ea, apoi ii fac o completare de formula, o bea bine, nu nu si gata... ce tot atata stres si pe mine si pe ea... Noi cum am crescut frumoase sanatoase si mamele noastre nu s-au chinuit cu cantare si alte alea?! Sa stii ca si Maria sta o mie de ani si se lincioreste si cred ca m-ar lua groaza daca dupa o ora as cantari-o si as vedea ca a mancat doar 30-40 de grame.... Sta la un san 15 minute, apoi o ridic sa-i dau aerul afara cateva minute, apoi face caca o schimb, mai adoarme, o trezesc o pun la celalat san, iar mai roade inca vreo 15 minute, iar ii dau aerul afara, o apuca sughitul, ii fac formula, mai stau si cu formula inca vreo 15 minute, uneori o bea alteori nu, iar face caca iar dat aerul afara si uite asa trece ora.... Fiecare copil are ritmul lui, unii mananca mai bine altii mai putin, altii asimileaza mai mult altii dimpotriva... asa ca las-o mai moale si incearca sa te adaptezi ritmului impus de ea. Pupici si mult succes!

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput