Dupa pilule, la cat timp v-a revenit ciclul ?

Dupa pilule, la cat timp v-a revenit ciclul ? | Autor: AngeliquedeS

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Am 28 de ani si de 8 ani iau pilule anticonceptionale. Din ianuarie 2006 am renuntat la ele, pentru ca eu si sotul meu ne-am hotarat sa avem un copil.

Pe 2 februarie am avut ultimul ciclu, cel de dupa renuntarea la pilule si de atunci nimic. Sunt deja 43 de zile si sunt ingrijorata. Am crezut ca am ramas insarcinata, ieri am fost la eco - totul in regula cu toate organele interne, inclusiv ovarele dar fara sarcina. In dimineata asta am facut si un test de sarcina - negativ. In ianuarie am facut si un Papanicolau, mi-a iesit II, deci tot OK.

Problema nu este ca nu am ramas insarcinata, ideea este daca nu este ceva in neregula cu mine, mai ales ca ciclul normal nu imi vine. Sigur ca azi sau maine voi merge si la ginecolog, dar as vrea sa imi spuneti voi cand si cum v-a venit ciclul dupa ce ati renuntat la pilule, v-a venit regulat, la cat timp dupa incetare, sper ca ma intelegeti. Mentinez ca inainte de a lua pilule aveam ciclul neregulat. Nu am ramas niciodata insarcinata pana acum, deci nu am nici avorturi la activ.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna Angelique! Eu am luat aproape 4 ani in continuu anticonceptionale. Le-am intrerupt in iulie si imediat dupa 3 zile mi-a si venit ciclul. De atunci am un ciclu destul de regulat de 30 zile, nu am avut probleme asa cum ai scris tu. Cred ca ar trebui sa mergi la un ginecolog sa ii spui problema ta..

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna
Am fost si eu intr o situatie asemanatoare acum 2 ani. Si eu am 28 de ani si luam antibebe de la 20..deci si eu aveam 6ani de luat. Le am oprit pt ca luasem in greutate si nu puteam slabi sub nici o forma.La fel ca si tie dupa ultima folie mi a venit si dupa aia 2 luni pauza. Eu eram cam dereglata de fel si inainte fara pastile era jale...deci, mi a venit a 3 a luna si "surpriza" nu se mai oprea...am avut o luna intr una sangerare. Ginecologul mi a spus atunci ca a fost o dereglare datorata stresului noptilor nedormite si fumatului...ca nici la mine nu era vb de sarcina sau de vreo boala.
Vezi si tu ce ti zice doctorul
Pupici

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc mult de raspuns. Latrishia, ceea ce ti-a spus tie doctorul ca explicatie nu tine la mine, pentru ca eu nu am fumat in viata mea si nici nopti nedormite nu am, ba mai mult sunt o somnoroasa cronica, de la 10.30 incep sa ma ia batzaielile ca sa ma duc la culcare. Adevarul este ca eu m-am apucat de pilule in primul rand pentru ca aveam ciclul dereglat, si de 2 ori intr.o luna sau trei luni pauza. Dar am fost asigurata ca cel mai probabil cand renunt la ele o sa fie o oarecare reglare a ciclului. Macar daca ar fi fost sarcina, pentru ca in fond asta era ideea, sa fac un bebe. Oricum maine merg la doctor sa vad ce este.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Si eu am trecut printr-o situatie asemenatoare: dupa 5 ani de AC, le-am intrerupt acum un an (aproape, in mai se face anul) tot in speranta de un bb. La inceput a venit cat de cat regulat, cu intarzieri de pana la 10 zile. Din sept. insa a inceput aventura, am avut in sept., in octombrie nu, in noiembrie iarasi mi-a venit si de atunci .... tocmai luna aceasta, in martie l-am mai vazut. Bineinteles ca intre timp am fost la dr., eco ... toate alea ... am ovare polichistice din cauza asta am intarzierile astea mari. Mi-a dat tratam. cu Farlutal (ca sa imi vina) si sa vedem de lunile viitoare daca m-am reglat cu ciclul. Oricum, am inceput sa beau si ceaiuri de cretisoara si napraznic (recomandate printre altele si pt. dereglari menstruale si ovare polichistice) poate nu voi mai avea probleme asa mari. Bafta si vezi ce iti spune medicul!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna angeliquedes!ce ai patit tu acum am patit si eu tot cam in aceeasi perioada doar ca eu am avut o intarziere de 13 zile si atatmergi la doctor neaparat dar nu te speria nu ai nimic grav daca zici ca oricum aveai intarzieri si inainte

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salut la toate fetele!
Ca si voi trec printr-o situatie asemanatoare: am renuntat la pastile(am luat Diane 35) in urma cu o luna si cateva zile, pentru ca ne dorim sa facem un BB. Acum facem o pauza de 2-3 luni cu alte metode, dupa care vom trece la fapte "reale". Si mie mi-a intarziat CM-ul, dar doar patru zile, in schimb am avut dureri de spate si dureri de burtica, cum niciodata nu am avut.Asa vi se intampla si voua dupa intreruperea pastilelor? CE LUATI?

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Se poate intampla acest lucru. Organismul se obisnuieste cu ele si se da peste cap cand nu le mai are. Poti sa astepti sa-ti vina sau sa te duci la dr.Si eu cand am renuntat la ele mi-a intarziat 21 zile, de intrasem in panica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by geo_ionita
[Asa vi se intampla si voua dupa intreruperea pastilelor? CE LUATI?

Eu am luat la inceput Rigevidon, pe urma Mercilon, apoi Marvelon. Nu am avut reactii adverse decat de la Rigevidon (stari de nervozitate si depresii) si de la Marvelon (sangerari intre menstre) De la Marvelon nu am avut nimic, am fost ok. Mie mi-a intarziat deja ciclul cu 44 de zile, deja sunt speriata asa ca in dupa amiaza asta merg la medic.

Pupici,
Angelique

pozele mele
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Si eu am intrerupt sa mai iau pilule dupa aproape 5 ani. Insa ciclul mi-a venit regulat si deja mai bine de un an de zile fara pilule la fel de regulat il am. Nu pot spune ca a fost la fel pina a lua pilule. Problema e ca inca nu sint cu burtica Am masurat vreo 4 luni temperatura, am mers cu rezultatele la medic si a spus ca sint bune. Acum astep sa faca sotul a doua spermograma ca prima a iesit nu prea buna, si spune sotul sa mai asteptam pina o face pe a doua ca acum, primavara, corpul e slabit ... chestii. Ii e frica lui dar eu am rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Am o intrebare pentru voi fetelor: voua vi s-a intamplat dupa intreruperea lor sa va apara cosuri( in special pe fata) si mai ales sa aveti stari nerzoase f dese???

Georgiana

Mergi la inceput