Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Io am schimbat o data, sper sa imi aduc aminte

da' luati o pauza mai mare... de 10-15 min Ok?

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, Dani, schimba. Stii? Sa ne mutam!

Mergi la inceput

Mai am 8 mesaje si se fac 500. Ce se intampla la 500? E vreun premiu, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Mai fetelor...da' cand va puneti pe scris.... va prinde radarul...ia sa va amendeze cineva...

Azi pe zi cand aveam si eu timp si ma puteam conversa cu voi....cu arcanul si nu dadeam de voi pe forum...

iar acum...cand vreau sa merg la culcare...sunteti super active sau cum se spune aici "full of beans".

pai vi se pare normal? ia sa anuntati de acum inainte: in data de..la ora de...avem super activitate pe forum...ca sa stiu sa ma mobilizez si eu...

noi am iesit la cumparaturi pt maine ca vrem sa facem gratar cu vecinii (irlandezi) de ziua nationala a irlandezilor...si mai vrem sa mergem si la parada dar sa vedem cum va fi vremea...si cat de aglomerat o sa fie...

somn usor si pupici

meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

valeu, ce viteza de scris aveti, un capitol pe zi!
multumim frumos de aprecieri
miflore merci de info, nu stiam ca vaccinul antihepatita B e obligatoriu in Romania. Aici, asa cum am mai zis si cum a spus si nanadana, sunt oarece www.doctissimo.fr/html/sante/mag_2000/mag3/sa_1748_hepatb_01.htm" target="_blank">controverse in ceea ce-l priveste. Se zice ca ar fi fost cazuri in care acest vaccin a provocat sau a grabit declansarea sclerozei in placi. Formularea oficiala este insa "nu exista suficiente date care sa ateste vreo legatura intre cele doua" dar ca... "nimic nu e exclus" . Ramane deci la alegerea parintilor daca sa-l faca sau nu. Mai bine il faceau obligatoriu, stiam o treaba. Pediatra noastra zice ca ar trebui sa-l facem...
diana si Mihnea e tare frumusel, il remarcasem in albumul de 4 luni cu sepcutza lui smechera. O sa i-l prezint Alexandrei, e promisa intradevar da' nu se stie niciodata
Distractie frumoasa la intalnire, sper sa se mai organizeze una si in mai!
la mamici si bbici

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Kid2003, eu am auzit ca daca ajungi la 500 incepi sa scazi pana ajungi iar la 0...la moderare...asa ca eu as tine cele 8 mesaje de rezerva...

eu chiar as pune limitare la viteza...ca nu mai poate omul sa tina pasul cu voi deloc...
in curand cred ca depasim si bebelusii de iulie-august care am vazut eu sunt mai vorbareti (parca pe la capitolul 81).

pupici
kid, sper ca nu te-ai suparat, nu?

Mergi la inceput

Meme, deci maine e ziua trifoiului. Sa beti un Guiness si pentru noi (sper sa nu gresesc )

Doruletz, ti-am admirat-o nespus pe Alexandra si prima ei calatorie cu avionul. A fost foarte curajoasa fetita, abia astept sa am si eu ocazia sa o plimb pe Alexutza mea cu avionul. SI cu Hepatita B, nu mai ziceti, aici nu am auzit de efectele secundare, mai bine nu stiu. Alexandra a facut Engerix la maternitate si apoi la 2 luni a facut iar (in infanrix Hexa) anti-hep B si peste 3 sapt il facem din nou. Nu o sa se intample nimic rau! Asa trebuie sa ne autosugestionam.
Si in mai, facem iar intalneala, de ce nu? Tot e frumos afara, putem scoate si bebeii

Mergi la inceput

Nu , stai linistita, io chiar sunt curioasa, mai adauga o stelutza ceva? si nu ma uita cu berea aia maine
Tu cand ne faci o vizita? Sa avem prilej de intalneala si cu ocazia venirii tale, Meme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Hihihihi..... fetelor STOOOOOOOP.
Taman va zisesem ca schimb

Noul capitol va asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71361" target="_blank">aici

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Kid2003, asa este... maine e ziua trifoiului..chiar am vazut in seara asta la supermarket trifoi in pungulite mititele de vanzare..dar nu am luat..mi se pare ca am un firicel de trifoi intr-un ghiveci cu flori...

O sa bem un Guinness cum sa nu, daca e vreme buna si soare cred ca il bem pe terasa pe malul raului Shannon care trece prin oras... Asa am facut acum cativa ani, ca ultimii doi ani nu am mai iesit sa vedem parada..
Nici maine nu stiu cum facem, ca accesul in centrul orasului e interzis cu masina, asa ca trebuie sa ne orientam sa gasim un loc de parcare..mai ales ca suntem si cu Andrei dupa noi...

Pupici
Meme

Mergi la inceput