Aspirante optimiste -189
Raspunsuri - Pagina 2

bubulina1 spune:
alionushca, vezi ca eu sunt Bubulina1, aspiranta mai veche decat Bubuleana, care atunci cand si-a ales nickname-ul nu avea cum sa stie de mine! Eu chiar vreau sa va trec in partea de jos a listei ca acolo ocupa mai putin spatiu Tu nu faci monitorizare? Sau ce metoda folosesti ca sa stii cand sa
?
Speranta moare ultima!

andicu spune:
Buna ziua dragelor.
Carmencyta,imi pare tare rau ptr rezultatul negativ! fii tare si tine-te pe pozitii, ca o sa ne vina si noua randul! primavara cam asa e, ne da sperante false multora dintre noi!
Crissa, eu am scapat in final cu SUmamed combinat sau urmat de 10 zile de Doxiciclina + Nolicin. Stiu ca Sumamedul e recomandat si in tratarea infectiilor cu Mycoplasma/Ureaplasma. Am mai citit pe forum despre fete care au scapat tot cu Sumamed . In trecut am luat si Zanocin, dar se pare ca la mine n-a avut efect. Succes la interviu!
Ledi, si tie la fel!
Liana, bine-ai revenit! sper ca ai petrecut bine!
Raza de Soare, bine-ai venit! si abia asteptam sa te vedem si mireasa si !
Andreea.Pozele mele

alionushca spune:
Ah Bubuleana am prestat noi in zi 10 si 11, nu ca am stiu
noi ca e ovulatia dar am avut eu o dorinta arzatoare de
Da iaca in z 14, am vrut, a trebuit da nu am facut
mor de ciuda nu alta - vinovatul a fost frumusetea de candidoza, care a aparut dupa tratarea frumusetei de clamydii , si nu numai ca a aparut dar si cu tooooooaaaaaaate semnele ei - de numai sufar de atunci si pina azi inclusiv de vreo atingere - o tratez si gata
Bubulina1 CM al meu este de fix 28 zile, ca ceasu, tpu tpu tpu sa nu diochii
, si atunci cind sunt zilele de ovulatie incepind cu ziua 10 pina 15 - Aliona, adica eu, se tine scai de sot pentru ca ii este pofta de
, sotul atunci e extrem de fericit, pentru ca in restul lunii sunt foarte pasiva, mai bine zic cumintica
. Da cred ca am sa incep sa masor TB,asta a fosdt prima luna de cind
mi-a dat unda verde pentru
si vdezi ca nu am reusit sa prind ziua, a prins-o candodoza in locul meu
Dupa ce-mi vin rushii si mai si trec merg la medic sa vedem ce face organismul meu si ne apucam de lucru / ce urit am mai spus - lucru/
Dar nu stiu de ce organismul meu acum parca isi face de cap - am tot felul te simtome, da cred ca incep cu succe sa timpesc - cred ca ar trebui sa nu intru pe forum vreo trei zile si sa nu citesc cartile daruite la 8 martie despre sarcina, dar cam greu - cred ca prefer sa timpesc - ma simt asa de bine
Nu mai bine
Aliona

addinel spune:
buna fetelor. sunt tare bucuroasa sa vad ca atatea femei isi doresc sa devina mamici. si top si eu!
eu ma marit anul acesta, nunta e planificata pe 19 august. dar pentru ca pe amandoi ne-a lovit dorinta de a avea un puiutz sau o puiutza nu excludem ideea ca in cazul in care raman insarcinata repede sa mutam mult mai aproape nunta - ideea e sa fiu in luna mica la nunta, sa ma pot misca in voie (am stabilit deja la restaurant ca putem muta nunta fara sa pierdem avansul intr-o duminica mai aproape).
asadar totul e stabilit. sper sa trec repede la foste aspirante, ceea ce va doresc si voua.
pupici
nunta mea

Liana30 spune:
carmencyta capu sus..o noua luna o noua sansa
asi tin pumnii..o sa fie bineeeee
Raza bine ai venit
moldoveancoooo si al meu da pe afara...dau si io la toate fetele
frantzuzoaicoooo a fost beton!!!!
melule azi iti zic "La multi ani" stiu io de ce sa fiti iubiti si fericiti si cat mai curand sa vi se implineasca visul...
"Nimic nu-i imposibil!"

antosit spune:
optimistelor!Eu nu am mai scris ca nu prea am avut ce...Acum incep sa pregatesc dosarul pt. fiv.Pe la sfarsitul lui martie incep cu analizele din ziua3.M-am hotarat sa le fac la Giulesti(fiv-ul tot acolo il voi face)si trebui sa mai fac si o HSG,stiti daca o pot face cu anestezie la cerere?Inca una pe viu eu nu mai fac, la ultima m-au scos lesinata de la radiologie....Daca nu la giulesti mai stiti in alta parte? Chiar daca nu scriu tot timpul, va citesc zi de zi si sunt slaturi de voi.Un
si o
pt. fiecare!

asi spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
asi: tinem stransi pumnii pentru maine. Asadar intri in linie dreapta pt. laparo.Felicitari! Sa-ti traiasca Razvan, ca tare scumpic e...
Tabitha
Si maine e o zi

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan