Aspirante optimiste -189
Raspunsuri - Pagina 15

Tabitha spune:
Anca: imi pare tare rau pentru fetele pe care le-ai mentionat, precum si pentru toate celelalte care trec prin clipe amara ca sa poata avea un copil. E drept ca problema mea este minora in comparatie cu ale celorlalte. Dar pentru mine, in momentul de fata, o resimt ca o problema majora. Normal ca o sa ma ridic si o sa o iau intr-o directie, oricare ar fi ea, ca doar nu vreau sa raman in mijlocul drumului sa treaca toate masinile peste mine.
Important este sa determin directia si sa imi calculez bine eforturile. Input vs. output. Stiu ca va fi bine, deja imi fac planul de bataie pe luna urmatoare, dar am simtit nevoia sa va zic ce e in sufletul meu macinat de teama si de pareri de rau. Multumesc pentru sustinere.
De va fi nevoie, imi iau si baston ca sa stau cat mai bine in picioare si sa pot tine pasul cu voi, chiar de nu vom merge in aceeasi directie.

carmencyta spune:
tabitha,eu sper din tot sufletul sa-ti continui drumul in directia cea buna(stii ce vreau sa zic),insa sa stii ca oricare va fi decizia ta,eu ca si toate fetele de aici o sa te sustinem si o sa fim mereu alaturi de tine.e normal sa fii dezamagita.si eu sunt chiar daca pana acum nu mi s-a descoperit nici o problema grava.asa ca hai sa ne luam de manuta si sa luptam impreuna.

bubulina1 spune:
Fetelor, este prea multa tristete aici! Asa ca am deschis un nou capitol! Daca vreti, eu pot imediat sa- schimb titlul din aspirante optimiste in aspirante triste.
Tabi, nu cred ca se poate masura intr-un fel durerea. Eu cred ca intr-o oarecare masura este la fel la noi toate care o purtam tacute in suflet. Incearca sa te linistesti si cand simti ca ai reusit sa treci peste clipa asta, cred ca vei putea continua. Eu ti-am mai spus ca nu am facut stimulare si totusi aveam chist + metroanexita. Asa ca eram deprimata si suparata, de nu iti pot spune. Dar am zis ca trebuie sa continui, nu ma poate rapune pe mine boala!
Speranta moare ultima!