As vrea sa stiu daca are cineva idee, cum pot obtine eu viza ptr. state. Sunt Land Emigrant de 2 1/2 ani si as vrea sa merg in state. Trebuie sa trimit la ambasada romana ceva? Ce?
Cred ca nu mi-am ales bine momentul, avand in vedere situatia actuala cu razboiul, dar incerc, si oare cat dureaza pana imi vine viza.
Va sarut, Monyk.
... si pe mine ma intereseaza subiectul !!! tare as vrea la vara sa vad New-York-ul:-)
Cred insa ca cei de la Ambasada SUA cer ca aplicantii sa obtina viza din tara lor de origine. Nu stiu in ce masura fac exceptie pt Canadian landed immigrants. Sa vedem insa ce spun fetele, poate auzim vesti bune.
Nu trebuie sa mergeti la ambasada romana ci la cea americana care este pe university avenue, ce numar exact nu stiu. Inainte de a deveni cetatean canadian de acolo mi-am luat viza , tin minte ca am complectat niste formulare dupa care mi-a mai trebuit un letter of employment, viza mi-a dat-o a doua zi, deci nu dureaza si mi-a dat-o de fapt pe trei ani cu multiple intrari. Asta s-a intimplat acum 2ani daca nu chiar mai mult acum cu noile dispozitii poate s-a mai schimbat dar sigur nu a trebuit sa merg la ambasada romana. Bafta, Andreea