hemoroizi
Raspunsuri - Pagina 2
claujro spune:
quote:
Originally posted by asi
Cum se ajunge la tratatamentul Proctoline?
Cauta pe net nr lor de tel, suni, iti faci o programare, prima consultatie costa 900.000 lei dar daca ii "tratezi" la ei, intra in pretul tratamentului.
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
claujro spune:
quote:
Originally posted by nicoled
Si eu stiu ca nu poti scapa de hemoroizi decat prin operatie
nicoled
Ce se face la Proctoline nu e operatie. Iti aspira hemoroidul si il leaga la baza cu un inel. Domnul nu se mai vascularizeaza, se usuca si cade (eu nu i-am simtit cazand
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
dolcebaby spune:
Tare jenanta ipostaza de stat cu
la doc... mai ales dak este barbat... dar medici femei nu sunt la Proctoline ???
dolcebaby http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=e083&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/my_photos
mihaela_ce spune:
Si eu am avut probleme mari dupa nastere,mai ales ca ma constipam destul de des.Ma gandeam cu groaza la ce ma asteapta.
Am incercat si a mers cu tarate(din acelea din care se face borsul)O ligurita sau doua intr-un pahar cu apa calda,sau lapte sau iaurt ,dimineta pe stomacul gol.Am facut asta pret de vreo doua saptamani,de atunci nu m-am mai constipat(nu stiu ce a reglat in stomac),asa ca nu l-am mai deranjat pe dansul ,acum vad ca s-a retras singurel.Nu mai stiu de existenta lui.
Ciudat e ca tu ai nascut prin cezariana,eu stiam ca se fac in general de la nasterea normala,asa mi-a spus doctorul cand m-am dus eu disperata sa intreb ce si cum.
Oricum trebuie sa ai mare grija la alimentatie.
Mihaela
noemi marian spune:
Of!Doamne cit sint de rai!Eu ma chinui de ani buni cu ei.Ba se retrag,ba apar.De vreo 2 saptamini am observat ca si singerez si-am intrat in panica.Asa ca mi-am luat de la farmacia naturista 'Alifie cu galbenele si marul-lupului'.Face minuni!In fiecare seara fac bai de sezut cu ceai de marul- lupului cald si-apoi ma dau cu alifia asta.Nu mai singerez si s-au retras.Tratamentul este de durata ca orice tratament naturist,dar merita.Incearca-l.
Iti doresc multa sanatate,Noemi
dianaiulie2009 spune:
Fetelor care aveti hemoroizi , nu se scapa cu una cu doua de ei . Se retrag in interior cu creme sau supozitoare , dar nu dispar de tot . Si chestia de stat cu
la dr. nu e chiar asa de nasoala daca te gandesti ca el vede poate vreo 10 / zi si priveste cum ne-am uita noi la TV . Nu va fie rusine , ganditi-va in primul rand la sanatatea voatsra . Daca , Doamne fereste , ar fi ceva urgenta si ati fi total goale in fata dr. , cum ar fi? Asa ca mai bine sa previi ... Iar privitor la taxe , cred ca difera de la judet la judet ( ei au deschise cabinete in cateva judete numai in tara ) . Eu am fosta la Baia-Mare si acolo costa consultatia 60 lei , iar tratamentul , indiferent de cati sunt sau daca e si fisura anala , costa 400 $ la cursul zilei in lei . Nr. de tf. eu am luat de pe internet , am dat o cautare pe google si am gasit site-ul lor , iar acolo iti apar toate centrele cu nr. de tf. Nu mai retin exact site asa ca mai bine cautati pe google ..
Mult curaj ...
albumele noastre