hemoroizi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by asi

Cum se ajunge la tratatamentul Proctoline?

Cauta pe net nr lor de tel, suni, iti faci o programare, prima consultatie costa 900.000 lei dar daca ii "tratezi" la ei, intra in pretul tratamentului.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by nicoled

Si eu stiu ca nu poti scapa de hemoroizi decat prin operatie
nicoled

Ce se face la Proctoline nu e operatie. Iti aspira hemoroidul si il leaga la baza cu un inel. Domnul nu se mai vascularizeaza, se usuca si cade (eu nu i-am simtit cazand ). Singura jena in toata povestea asta e ca stai cu fundu la doctor...atata. Ininte de operatiune folosesc un gel anestezic local si dupa tb sa iei 2-3 zile Detralex.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Tare jenanta ipostaza de stat cu la doc... mai ales dak este barbat... dar medici femei nu sunt la Proctoline ???

dolcebaby http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=e083&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Si eu am avut probleme mari dupa nastere,mai ales ca ma constipam destul de des.Ma gandeam cu groaza la ce ma asteapta.
Am incercat si a mers cu tarate(din acelea din care se face borsul)O ligurita sau doua intr-un pahar cu apa calda,sau lapte sau iaurt ,dimineta pe stomacul gol.Am facut asta pret de vreo doua saptamani,de atunci nu m-am mai constipat(nu stiu ce a reglat in stomac),asa ca nu l-am mai deranjat pe dansul ,acum vad ca s-a retras singurel.Nu mai stiu de existenta lui.
Ciudat e ca tu ai nascut prin cezariana,eu stiam ca se fac in general de la nasterea normala,asa mi-a spus doctorul cand m-am dus eu disperata sa intreb ce si cum.
Oricum trebuie sa ai mare grija la alimentatie.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Of!Doamne cit sint de rai!Eu ma chinui de ani buni cu ei.Ba se retrag,ba apar.De vreo 2 saptamini am observat ca si singerez si-am intrat in panica.Asa ca mi-am luat de la farmacia naturista 'Alifie cu galbenele si marul-lupului'.Face minuni!In fiecare seara fac bai de sezut cu ceai de marul- lupului cald si-apoi ma dau cu alifia asta.Nu mai singerez si s-au retras.Tratamentul este de durata ca orice tratament naturist,dar merita.Incearca-l.

Iti doresc multa sanatate,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Fetelor care aveti hemoroizi , nu se scapa cu una cu doua de ei . Se retrag in interior cu creme sau supozitoare , dar nu dispar de tot . Si chestia de stat cu la dr. nu e chiar asa de nasoala daca te gandesti ca el vede poate vreo 10 / zi si priveste cum ne-am uita noi la TV . Nu va fie rusine , ganditi-va in primul rand la sanatatea voatsra . Daca , Doamne fereste , ar fi ceva urgenta si ati fi total goale in fata dr. , cum ar fi? Asa ca mai bine sa previi ... Iar privitor la taxe , cred ca difera de la judet la judet ( ei au deschise cabinete in cateva judete numai in tara ) . Eu am fosta la Baia-Mare si acolo costa consultatia 60 lei , iar tratamentul , indiferent de cati sunt sau daca e si fisura anala , costa 400 $ la cursul zilei in lei . Nr. de tf. eu am luat de pe internet , am dat o cautare pe google si am gasit site-ul lor , iar acolo iti apar toate centrele cu nr. de tf. Nu mai retin exact site asa ca mai bine cautati pe google ..

Mult curaj ...

albumele noastre

Mergi la inceput