Mamici de mai-iunie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
dilaural spune:
quote:
Originally posted by dilaural
Si acum o alta intrebare - ma rog, cu povestea necesara ca sa intelegeti: aseara, la insistentele sora-mii am fost la doctorita ei care mi-a facut tuseu vaginal care m-a durut si mi-a produs un inconfort teribil, dar asta e alta poveste. Azi dimineata am observat pe tampon - ca si acum - o usoara scurgere bej-maron... Poate fi de la tuseu si de la faptul ca am fost cam incordata???
Va pup si va astept cu raspunsuri ca sunt cam ingrijorata!
Dilaural26+ cu
Andreea Eliza
Mai mult problema asta ma ingrijora decat cardiologul de la CMU...
Multumesc oricum...
Va pup!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
26+ cu
Andreea Eliza
LYLY809 spune:
Ama, mi-am notat, Babideal Missouri 2, pret net 580.2 lei si Brevi Grillo, modelul Inaioana.
DianaR, ma uit si la cel care-ti place tie, Aerosport Graco parca, 841.4 lei. Nu stiu ce-o fi insemnand maner reglabil, adik daca este si reversibil, cum ii place Amei, o sa vedem. Si Graco Spree e dragutz, dar deja este muuult prea greu, 10,68 kg. Mi-am notat la fiecare cate kilos are, pretul, si cui ii place, ca sa va pot da informatii celor care nu sunteti din Bucuresti. DianaR, la cam la ce varsta ajunge bebe la 8.2 kg? Sa nu razi de mine ca nu stiu
Bouncerul ala fainut sustine o greutate de maxim 8.2 kg. Dar cca 18 kilos, pe la ce varsta? E important, caci exista fotolii auto pentru 0-13 kg, pentru 0-18 kg... iar ceea ce zicea sotul meu, ca trebuie sa fie "omologat", cred ca e vorba de conformitatea cu standardele europene ECE R 44/03
Vivighe, tu chiar spargi usa la BE maine
. Eu ajung la 12, caci incep maine cursurile de gravida de sunt.
Dar, imediat ce am iesit de acolo, am intins-o la BE

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
ama_kaly spune:
vivi iti mai dau eu un PM deseara sa nu ma uiti, ok?
dilauralcnu stiu ce sa-ti spun nici de scurgerea aia, nici de cardiolog.Dac stiam iti raspundeam cu cea mai mare placere. Parerea mea e ca e foarte posibil sa fie de la acel tuse care ai zis ca a fost cam dureros si u ai stat incordata.Cel mai bine il suni pe dr tau si il intrebi sau ii faci o vizita la cabinet!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
gicutza spune:
quote:
Originally posted by dilauralquote:
Originally posted by dilaural
Si acum o alta intrebare - ma rog, cu povestea necesara ca sa intelegeti: aseara, la insistentele sora-mii am fost la doctorita ei care mi-a facut tuseu vaginal care m-a durut si mi-a produs un inconfort teribil, dar asta e alta poveste. Azi dimineata am observat pe tampon - ca si acum - o usoara scurgere bej-maron... Poate fi de la tuseu si de la faptul ca am fost cam incordata???
Va pup si va astept cu raspunsuri ca sunt cam ingrijorata!
Dilaural26+ cu
Andreea Eliza
Mai mult problema asta ma ingrijora decat cardiologul de la CMU...
Multumesc oricum...
Va pup!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural26+ cu
Andreea Eliza
Dilaural, cu siguranta de la asta e.. stai linistita.. stiu ca uneori pot apare si sangerari minore in urma unui tuseu vaginal.. ai grija doar sa nu sangerezi sau sa nu se prelungeasca scurgerile.. atunci te duci fuguta la doctor..
Vlad
Sa traim bine!
DianaR spune:
Ama, vorba ta daca nu-l vezi, ii cam greu sa-ti dai seama... Centura nu ma multumeste la caruciorul care-ti place si nu-mi dau seama de roti... Si apoi trebuie sa pui mana pe el sa simti cum se invarte, cum se inchide, cum se manevreaza toate la el...
Dilaural, nu stiu ce sa-ti zic, poate nu-i nimic, poate totusi ii ceva serios (daca este sangerare nu-i bine acum in luna mare), habar n-am. Cel mai bine sa-ti suni medicul si sa-i spui.
Lyly, ti-as fi profund recunoscatoare daca te-ai uita!
Depinde de copil cuu greutatea. Vladut avea 8,6 kg undeva la 11 luni un an
, dar are el un prietenut bun, care avea 9 kg la 5-6 luni.
Deci inca odata depinde ce prunc ai.
Scaunele auto sub forma de scoica merg cam pana la 9 luni la un bebe ce se dezvolta normal, apoi depasesc greutatea si lungimea si nu mai sta bine. Sunt scaune hibrid care merg de la nastere la 3 ani si care se lasa mult jos ca o scoica dar se pot si ridica. Eu n-as renunta la scoica ptr. ca il mai caram in ea, il leganam in ea (fixat cu 2 sfori de tocul de la usa, va pot pune si poze) si statea in scoica prin casa cu mine cand aveam treaba. Astea hibridurile nu le poti folosi la asa ceva. Apoi sunt scaune de la 9 luni la 3 ani aprox dupa care vin cele de la 3 ani in sus.
18 kg are cam la 4-5 ani, iar depinde de prunc.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
ama_kaly spune:
LYLY merci mult!
De abia astept sa vii maine de la BE cu vesti!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
DianaR spune:
Scaunele auto 0-13 kg sunt scoicile, bune pana pe la 9 luni. Cele 0-18 sunt hibridurile alea de care vorbeam, eu nu l-am folosit pe asta din urma decat de la 9 luni in sus ca atunci l-am cumparat. Astea merg pana pe la 3-4 ani. Hibridele astea se tin cu spatele la sensul de mers pana la 9 luni si lasate la maxim si peste 9 luni cu fata la sensul de mers si puse in ce pozitie ii place lui bebe, lasat la maxim cand doarme, intermediar sau aproape vertical).
Diana , Vladut
ian-febr 2006
DianaR spune:
Lyly, acu abuzez de bunavoinata ta, mai e un model, Aerosport plus, http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010031 ala m-ar interesa mai tare daca il au, cat costa etc la BE. Cauta firma importatoare, clip-trade.
Asta sigur nu are maner reversibil.
Maner reglabil inseamna ca-i poti regla inaltimea, sa-ti vina cat mai usor la impins.
Diana , Vladut
ian-febr 2006
dilaural spune:
Fetelor... va multumesc mult... m-ati mai linistit!
Pe dr mea nu aveam cum s-o sun ca m-ar fi intrebat "dar cine ti-a facut tie tuseu vaginal",... si ce sa-i spun?!?!? ca m-a mancat in popou si ca au insistat altii sa ma duca neaaparat si la alt doctor???
Bine ca m-am mai calmat ... asta banuiam si eu!
va pupic...
Dilaural
26+ cu
Andreea Eliza
ama_kaly spune:
quote:Ce are centura? Rotile nu par a fi de plastic..Astept sa vedem ce imi spun si fetele maine ca o sa-l vada la BE.
Originally posted by DianaR
Ama, vorba ta daca nu-l vezi, ii cam greu sa-ti dai seama... Centura nu ma multumeste la caruciorul care-ti place si nu-mi dau seama de roti... Si apoi trebuie sa pui mana pe el sa simti cum se invarte, cum se inchide, cum se manevreaza toate la el... Diana , Vladut(16.05.2004) & samburelul (30+)
ian-febr 2006
LYLY si vivi asadar sa va uitati si la roti si cat de usor e de manevrat!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebePoze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe