Dupa ce am alaptat mi-a ramas pieptul foarte lasat. Arat ca o baba de 80 de ani. Nu suport sa ma privesc si cred ca sotul meu este de aceeasi parere dar nu o spune. Ce sa fac sa arat mai omeneste. Nu am bani pentru operatii.
Gimnastica pentru intarirea muschilor pieptului ai incercat? Si cu timpul se mai stringe si pielea.. De cita vreme ai terminat cu alaptatul?
Cred ca daca ai terminat de curand cu alaptatul,sa mai ai putina rabdare si sa faci exercitii,cum spunea si Parpalak.
Acum,pentru ca tot veni vorba,va intreb daca credeti ca este bine sa porti sutien in timpul sarcinii sau nu?Eu cred ca daca porti sutien,muschii sanului se lasa in baza sutienului si...apoi se vor lasa.Fara sutien si cu exercitii,muschiul e pus la treaba si astfel nu vom avea probleme.Poate ma insel.Asta nu e valabil daca sanii sunt foarte mari,cred.
Ralu,tu ai purtat sutien in timpul sarcinii?
Eu sunt pro sutien si l-am purtat mai tot timpul cat am alaptat iar sanii mei arata bine.
Cred ca ar trebui sa se tina cont si de volumul glandei iar fibrele elastice din constitutia sanului (din cate stiu eu) isi pierd in timp aceasta proprietate a lor in (elasticitatea).
Multa sanatate!
Delia si Codrin