Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau-bau
iar m-am uitat la pozici. mai, da' asa dulci fetitele cu rochite si io tare n-as avea rabdare sa le imbrac... iaca, mai comod ca am baiat. in dimi asta am avut ora de uitat la poze din strainezia, ca la alea din europa m-am uitat ieri.
sa nu-i deoki, da' frumosi cupii avem
la bebei
ina, nici io nu i-am pus caciulita dupa baie. si iaca n-a avut nik bebelache. io sa si vreau n-as fi putut sa-i pun, ca s-ar fi sugrumat cu caciulita, DF!
ripley, te-am confundat cu ciorba... am incurcat borcanele - roza-scleroza
c & andrei-ardei care tocmai se trezeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Da, mai Joy, si mie mi-au facut la fel, am vrut sa zic insa cu alte vorbe... M-au pus sa-i sarut mana lui tataia si l-am vazut... E un spectacol urat pentru un copil care are nevoie de fete vesele in jurul lui, de bunici cu care se joaca, cu care rade... E suficient de dureros ca toata lumea plange, ca mami e trista... Probabil ca si eu tot de asta am ramas asa... Iar dupa ce l-am inmormantat pe tata (aveam 17 ani) nu mai puteam sa vad nici la TV, in filme o inmormantare! SI nici acum nu pot. Ma uit in alta parte cand e un mort la TV! Insa nu stiu daca sunt normala pentru varsta mea!

Ca sa continui in alta nota, mai vesela: am facut ieri vaccinul de 4 luni (am uitat sa zic) si i-am pus, ca si data trecuta un supozitor cu paracetamol dupa 4 ore (care au fost mai mult de 5, ca si la 2 luni - mama denaturata!) si nu a facut nici un efect secundar! Nici febra, nici altceva. Ceea ce va doresc si voua...
Masuratorile de ieri au aratat asa: 7,360 kg (cu pampersul pe el) si 62 cm! Deci reiese ca copilul meu a intrat la apa in ultima luna! Plus ca nu mi-a mai luat decat 400 gr, asta cu aproximatie! Despre diversificare, iar aman, ca deocamdata nu am timp. Ma duc la ceva trebi!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Vero, greu mai fata si cumva nedrept fata de tine. Insa poti s-o iei si asa: te-a crescut pe tine si acum tine sa-si traiasca viata fara obligatii in plus, e dreptul ei. Daca voia sa te ajute mai mult, renunta la farduri, tabac cat e la tine, comentarii despre cat esti tu de buna mama sau nu, etc. Deci ia-o asa cum este, altfel iti va fi mai greu. La 46 de ani zic eu ca e cam greu sa accepte gandul ca e bunica, altele sunt mame de copii mici la varsta asta, o fi si criza varstei mijlocii :P
Joy, tot mai greu cu lapticul la tine.
Alinush, poate merita totusi sa mai incerci, putin cat e, dar e de-al tau. Daca nu merge si nu merge, da-i betivei formula si gata. Cu greutatea, daca e in limitele normale pt varsta ei, nu te stresa, fiecare copil e diferit, nu-i poti incadra pe toti in nr. de grame care e musai sa fie pus intr-o luna conform statisticilor.
Cristinuta, bravo pt Iris cuminte, ati trecut cu bine hopul asta.
Gandacel, ai perfecta dreptate cu vazutul rudelor decedate de catre copii. Si un adult ramane cu imagini urate, darmite un copil care nu intelege exact cum e cu moartea asta. Doar ca fiind in aceeasi casa, e greu sa-l feresti, cu cei de la pompe care vin acolo..... of of of
Aura, felicitari pt bona, tine de ea ca ti-s pus Dzeu mana in cap clar.
Anda, ce mai face tanti a ta????? Sper ca progrese.
Gogolos, nasol tare cu prietena ta, multa putere ii doresc!
Eu stiu cat de stresata am fost eu cand mi-am facut toxo, listeria si chlamidia, nu pt ca am pisica in casa, ca daca e vaccinata nu are cum sa fie purtatoare de toxo, ci pt ca sunt mare fan biftec tartar. Toxo se face si din fructe si legume nespalate sau spalate prost, ceea ce nu e cazul meu, ca eu si lamaile si portocalele le spal cu sapun, de ex- noah radeti de obsesia mea - dar ma gandesc cum le arunca in lazi, pe vapoare.... etc. Nu spal cu sapun alte legume sau fructe dar asta da, pt ca atunci cand le curat microbii de pe coaja se duc fix pe miez, asa ca nu ma consider absurda.
Inca un ex de denaturare la mine: mi-e anuztache plina stup de bubutze in jurul gurii si nasului, plus cateva raspandite pe langa ochisori - dar azi e prima oara cand nu ma stresez pt ca in tot raul e si-un minor bine: le vede doctorita in plina eruptie, si poate se lamureste ce sunt si cum le rezolvam, ca eu cu elocom (adica crema cu cortizon) n-o mai dau, desi oricum o dadeam 1 data pe sapt si dispareau ca prin minune.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am uitat (IO UIT MEREU, NU-S NESI, DA' NU-MI ADUC AMINTE )

la multi ani
pentru toti bebeii nascuti pe 17 (dak azi suntem in 17, ca si chestiile astea imi scapa)
de asemenea, la multi ani pt. bebeii nascuti intre 1 si 17, si celor nascuti intre 17 si 31

gata, am facut provizii de urari
c & ardeiul vesel
ps: joy, te descurci cu pompa sau e un cazan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

n-am citit din urma. intru doar sa va spun ca ajung pe la 12 la baby expo. stiu ca mai sunteti pe la ora aia. sigur ma vad cu mama di tutti. daca nu recunosc pe cineva, dar ma recunoasteti voi, trageti-ma de maneca. semn de recunostere: am blugi taiati la genunchi:))ca doar in aia incap:))

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata buna mamici!

Multumim pentru urari, La multi ani bebeilor care au facut ochisori acum 3 si 4 luni!!!

Speram si noi la o noapte mai lunga insa miss, cu toate ca a mancat ca sparta aseara la 9 a mai cerut si la 2 si la 6! Cum e domle posibil sa nu puna nimic pe ea desi sta tot timpul cu botul pe mancare??
In fine, as incepe si diversificarea azi, cu o lingurita de morcov fiert si pasat dar mi-e ca e cam mult pt stomacelul ei, si cu lapte pref si cu morcov dintr-o data!
Corap, nu mai astept cu laplap-ul ca deja mi-am calcat pe inima si am asteptat cat missa imi lua doar 130 g pe sapt, acum cu 0 e prea mult! Si dureaza de vreo 10 zile faza cu mancatul noaptea!

Xandra, sper sa te ajute cineva cu inchiriatul, eu am un apart in Bucuresti, dar e inchiriat din toamna!

Lordra, am admirato pe Dariuta-ti, doamne ce scumpete de fata ai!! Si mamica e draguta desi nu imi dau seama din poze daca semanati. Dar blonda din poze esti tot tu??

Catuta, am vazut si pozicile cu falcoasa ta! Ce ochi superbi are Biencutza! Sa va traiasca si sa pazeasca bine pe tati de cadane:))

Cristinamh, deci si tu a trebuit sa o tii pe Iris la vaccin! Si eu a trebuit pt ca Phil nu a putut sa vina, iar aici nu exista asistenta la cabinet la pediatra, deci noi parintii trebuie sa ne ocupam! Bravo pt greutatea bebelinei, si ...traiasca productia "vacutei", iar daca se poate de ce nu, continuati.

Gata, va las ca fii-mea sta de 20 min singurica in bouncer si se uita la tv si tot chiuie de una singura! Ma duc sa vad ce face ca e prima oara cand sta atat de cuminte si vorbeste la pereti.

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma da' toata lumea e la BE???
hai, sa vad ce povestiti!!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

La multi Ani! Iris, Stefanel, Amalia,Liam!
Mirela Anca, putere sa-ti dea Cel de Sus sa treci peste aceasta grea problema!
Cristina, normal ca Iris a dormit super bine ca azi e ziua ei si vrea sa fie fresh!
Ripley, nu esti singura care exagereaza cu spalatul fructelor si legumeleor!Eu , legumele cu frunze (spanac, salata verde, ceapa verde,patrunjel), le pun in chiuveta plina de apa si putin clor, le tin cam 10 min si apoi le clatesc cu multa apa rece!Cel mai mare pericol aici e, la legumele verzi , in contact cu pamintul si cu cateii care mai urineaza din cind in cind!Heheheh!
Nu fac asta de mult, de cind am ramas gravida si am aflat ca am toxo!Si fructele la fel , spalate cu fairy si apoi clatite!
Tunsulico, ti-am vazut pozele , kiar ca esti tareeee tunsa!Sotul are parul mai lung?
Gogolos, eu nu as fi avortat la sarcina de 4 luni, aici in Azerbaijan 8o % dintre gravide au toxo, si nu se practica avortul!Binenteles , a fost decizia ei!
Ina, eu ii pun ceva pe cap dupa baita, doar 1 ora, caci la mine in casa e sauna(25 grade) si Simon al meu transpire la greu , mai ales pe spate!
Lavi 2, care-s semnele de rahitism, se pot observa cu okiul liber sau la microscop!Sa nu ma pui sa ma uit la copii Somalezi!

Vreau sa se intocmeasca o lista cu fetitele necurtate inca!Simon al meu tre sa-si aleaga si el o domnisorica , si nu stie care-s disponibile!
Lordra, si celelalte care doriti sa va amuzati, am pus doua poze la semnatura cu Simon si modul nostru evaziv de cintarire !Si in curind o sa-l imbrac si-n rokita, cum v-am promis!

Doamne, Simon azi e asa cuminte, gingureste si vorbeste de unul singur ca televizorul, si da din miini si din picioare ca la un meci de box, si mai face ceva ce ma amuza teribil: inaite sa adoarma da din cap , zici ca urmareste un meci de tennis!

Intru la albume si revin cu comentarii

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Mamici!!! Am gasit intre actele mamei mele "Caiet de puericultura"!!! Am meu! Nu e scris decat pana am facut 5 luni, dar e super simpatic. Se facea vit. D2 (nu D3) o data pe luna, incepand de la o luna jumate (probabil injectie), am avut eritem fesier "tratat" cu ceai de musetel si cutaden... La o luna si 10 zile "introducerea progresiva a sucului de lamaie"...!!! La doua luni jumate sucul de mar. La 4 luni supa de zarzavat. La 5 luni branza de vazi (facuta in casa). Atat e scris! Toate cu rezultate super! Iar eu acum mananc absolut orice, nimic nu-mi face rau, de la nimic nu ma ingras... Daca "retetele" astea au functionat acum 34 de ani, de ce n-ar functiona si acum? Trag concluzia ca cresterea copilului ar trebui sa fie un subiect mult mai flexibil decat il vedem noi acum!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!!cum trece timpul..........
Zoe este racita(habar nu am de unde si cum),ma rog,am fost ieri la doctor si normal nu mi-a dat nimic are doar un virus si trece de la sine dar pina trece ne chinuim cu desfundatul nasucului si cu tylenol ptr febra.Noi nu am trecut inca la formula sau la alta diversificare dar am o mare problema(va rog,poate imi puteti da ceva sfaturi)Zoe nu vrea dar nici cum sa ia biberonul,m-am muls deci tot laptic de la mine am vrut sa-i dau ptr ca ne construim casa si suntem f ocupati am vrut sa o las mai mult cu mama si sa stau si eu linistits,adica sa o stiu cu burtica plina,dar ea nimic,plinge de zici ca cine stie ce ii fac.ma dispera zau,nu stiu ce sa ma fac cu ea!!!am incercat sa o las sa flaminzeasca bine de tot dar nu a mers,poate imi dati alte idei.
Acum partile bune:este un bebelus f cuminte,nu stiu oare in general fetitele sunt mai cuminti?Cu Daniel nu am prea avut parte de asa ceva,Zoe sta si leagan sau patut si se joaca cu o papusa(favorita ei)sau se uita in oglinda,ride cu toata lumea si o aud plingind doar daca este obosita,o doare ceva sau daca ii dau biberonul.Am avut o perioada extraordinara in care dormea de la 12 pina la 8 dimineata dar de citeva nopti se trezeste din nou ptr masa de 4-5 dimineata,nu stiu care o fi motivul ptr ca pare ca se satura bine cind suge,nu stiu.
cam atit despre noi,va doresc putere si rabdare in continuare si sa va bucurati de comorile mici.

Mergi la inceput