Mini - rasnita manuala?
M-ar interesa sa-mi procur o rasnita din aceea mica cu care poti sa faci condimentele praf deasupra mancarii direct.
Este o solutie foarte practica in loc de a folosi masina de cafea sau mojarul.
Aveti idee pe unde se gaseste asa ceva? Vreun link, vreo idee, orice.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.Raspunsuri
Balbina spune:
Alexandrina, am vazut de curind in vinzare condimente intr-un ambalaj de tip risnita de care zici tu. Nu mai tin minte firma, dar stiu ca erau intr-un recipient lunguiet de sticla, iar dispozitivul de macinare era in capac. Nu cred ca se poate refolosi ambalajul (adica sa pui condimentele tale dupa ce se termina cele din sticluta), dar tin minte ca exista intr-o varietate destul de mare. Vezi in magazinele mari, gen Cora sau Carrefour.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
alexandrina spune:
Vreau una "reutilizabile" totusi si daca mai stiti si alte surse decat hipermarketuri, ca aici noi n-avem.
Vreun link, sau denumirea oficiala dupa care sa caut.
Multumiri.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Balbina spune:
Alexandrina, eu cred ca ai putea sa gasesti asa risnita in orice magazin cu obiecte de uz casnic. Cred ca daca spui ca vrei o risnita pentru piper, vinzatoarele o sa te inteleaga. Pe net am gasit-o sub aceasta denumire, numai ca in franceza, uite citeva site-uri: www.patiwizz.com/patiwizz/shopdisplayproducts.asp?id=281&cat=Gamme%2BPEUGEOT" target="_blank">aici, www.tonguidepro.com/resultats.php5?mots=Moulin%20A%20Poivre" target="_blank">aici si www.buycentral.fr/qsh/moulin a poivre.html?stlcmpid=120012707" target="_blank">aici.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
alexandrina spune:
Merci!
Mai caut.
Alexandrina.
VoichiV spune:
Eu am cumparat de curand o astfel de rasnitza, la set cu solnita din magazinul bamboo (carrefour orhideea)
VoichiV
30+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png