Copilasi de Mai-Iunie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineataaaaa!!

M-am trezit bine-dispusa, mi-a trecut de tot gatul(in sfarsit)!
Aseara Sebastian a dormit la mamaia, nu a fost cu nici un chip sa adoarma aici. Cand a obosit de joaca(pe la 23:30) a cerut sa fie dus la mamaia (desi eu chiar ma oferisem sa-l legan-ceea ce cat a dormit la mine s-a intamplat mai rar...).Se pare ca locul de aici si pe noi ne-a asociat cu joaca, pe cand bunica cu nani si papa.
Pana la urma am cedat si l-am dus jos, imi era rau de somn!

V-am spus ca nu ii mai dau lapte formula? Nu acceptat nici un alt lapte (nici macar combinat cu cereale sau cacao-Nesquick), in schimb mananca foarte bine iaurt, branzica, iar de cateva zile lapte batut de la Brenac (bea pe nerasuflate cate un pahar).Ma declar multumita!

Va dorim un weekend placut!Va pupam, poate ne intalnim maine pe la BabyExpo

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!

Noi am patit nepatita! I-am cumparat fetei Multi Sanostol, pentru cresterea apetitului. Si ce credeti ca am obtinut? Refuza categoric sa mai manance dupa ora 2, cand ii dau masa de pranza. Nu vrea nimic!!! Lapte si atat, seara inainte de culcare... Na belea!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Buna! Se pare ca voi bate un record:am , cred, cele mai multe mesaje de cand s-a deschis noul capitol!

Ioana, mai asteapta putin, poate ii trebuie un timp de acomodare (medicamentului)!
Am fost astazi cu masinute in parc; a intrat cu chiu cu vai in spate (nu in portbagaj)- nu ne-a mai ramas noua loc, asa ca am mers in fata cu Sebastian (cu frica sa nu ne prinda vreun poilitist)-noroc ca parcul de la Palatul Copiilor este aproape.
Am ajuns in parc, s-a urcat copilul in masina.A mers cu ea cateva minute (nu a pus mana pe volan ca avea in mana chei "pretioase").Toate bune si frumoase pana am lasat copilul singur, a bagat viteza si a intrat intr-o tufa. S-a pus pe plans si nu a mai vrut decat in brate sau dupa cap la tati.
M-am rugat de el sa se urce, a vazut cateva frunze pe podea si nu si nu:kk,kk...Dupa asta "nu,nu, mami coduce" (adica s-o conduc eu). Am tarat-o prin tot parcul.Am injurat printre dinti si eu, si tati...(noroc de copil, ca altfel cine stie cum..).
Frate, nu pot sa cred ca eu cer ceva de 3 luni si ea (sora-mea) imi trimite altceva (ca ii place ei mai mult- si nu este vorba de pret, ca a costat mai mult...).
Aaaa, si inca ceva: trebuie sa o caram pe scari, in brate- ca nu intra nici in lift...
Ma gandesc serios sa o donez sau sa o trimit la tara (pt. la vara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara fetelor!

Wow,ce mai vesti!
Madisor-asta DA Martisor!...vreaaaau si iooo.S-o stapanesti sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii...Oricum ar fi,ai grija si nu uita:"in trafic,oricata incredere ai in propriile forte,trebuie sa nu uiti ca sunt si...ALTII"
Roxy e intr-o faza tipic adolescentina...se rasteste la mine de cate ori i se pare ei ceva...dar p[artea buna e ca ii trece repede si ca...nu e...indragostita de nimeni...la ea asta e o raritate!...oricum,pe chat le zice la toti baietii"te iubesc mult"..si cand o intreb de ce face chestia asta,rade si zice:"e vraja mai mama,ce stii tu?"-chiar asa,ce stiu eu???

Cami-am vazut masinuta si pe Sebi fericit ,in casa!...da' belea!..afara ,nu mai vrea in ea?...io zic s-o mai lasi inca...asa am patit si noi cu tricicleta-nu s-a uitat la ea cateva luni,dupa care,brusc,l-a apucat dragostea de ea...lasa,ca vine primavara si daca e frumos afara,nu tre' sa va trambalati pana in parc,merge si prin jurul casei...
Si ma bucur ca ti-a trecut gatul! super..acu' ai grija la ...berea rece

Madutza,multumesc de link-interesant si cred eu ca e o buna initiativa...Hai sa ne tinem pumnii reciproc si tot reusim-si cu Madisor,si cu oricine mai vrea...(si tot ce dam jos ii dam Nicoletei)

Ioana,si io zic sa mai ai putina rabdare cu medicamentul...poate siropelul e..dulce si in prima faza ii taie apetitul,dar dupa cateva zile,trebuie sa isi faca efectul.Succes!

Laureta,iti tin pumnii la RMN,saptamana viitoare!...mey ...ce chestie...de cate ori te duci la doctor,nu te mai doare nemek...cel putin asa mi se intampla mie la...dentist...oricat de grav mi se pare acasa...cand ajung in sala de asteptare...nu ma mai necajeste nemek si vreau ..acasa....Am vazut filmuletul cu Inisa si desenul animat pe comp...desi este foarte intunecat ,se vede totusi cum Galusca mica se bucura si bate din palme...vreau sa-ti spun ca eram cu Victor in brate cand ne uitam si la auzul melodiei(Kalinka-parca)...a inceput si el sa se bucure si sa se fatzaie la mine in brate

Mey Nico,pai cum sa crezi tu ca esti o mama rea!...ce prostii sunt astea?...ia,baga-ti mintile in cap,auzi!..esti o super mama,si daca ai avut si tu un moment in care ai fost nemultumita de ce ai facut,asta e omenesc!Sa stii,ca puii nostri nu asteapta de la noi sa fim perfecti...singurul lucru pe care il vor este sa ii iubim..ori tu,la capitolul asta stai super-bine!-uite sa zambesti,da?

Wow,Diana,30 de saptamani..ce trece timpul...in curand o sa-ti facem galerie!...Pupam burtica si mamica!
Ce frumos-cardiologie...asta a fost visul lu' frai-mio,da' din pacate pe vremea lu' Impuscatu au fost neshte legi-ca daca implinesti o anumita varsta si nu-ti dai specializarea,pierzi dreptul..si in ultimii ani nu s-a scos cardiologia la examen si uite-asa a ajuns el infectionist..da' vaz ca nu-i pare rau acu'...
Aaaai-sa nu dai cu biciu'...azi am papat cioco!...

La noi,nemek nou...asta mic e cuminte,cea mare asisderea,doar ma-sa lor,mai face cu nervii cateodata...o fi din cauza vremii? a curei de slabire?...noroc ca tati al nostru e cel mai calm om din lume si nu se sparie el asa usor de toanele femeiesti

Sa aveti o Duminica faina tare!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am venit si noi de la Baby Expo.Am fost si cu Nally Sebisor si tati lor.Copii s au dsitrat la locul de joaca si eu cu Nally am facut un tur pe acolo.
Ne am vazut cu www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060318" target="_blank">Rebecutza si mami ei Bebe Beca,doua fete frumoase
Am ajuns a casa franti de oboseala,de fapt am plecat de a casa obositi.

Va pun si poze sa ne vedeti si filmulete.

http://www.dropshots.com/laureta

Revin,trebuie sa i dau papa lui Inisa care a dormit juma de ora si acum maraie ca e obosita.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna seara fetelor

La noi mai nimic nou.Va multumesc in numele lui julia ptr. complement. Ochi acetia frumosi ii are dupa bunic din partea lui tata si strabunic din parteamea.

Ieri eu cu sotu iar am fost in oras, o seara in , si am auzit ceva ce nu mai tin minte cand am auzit si daca am auzit. Stand asa si vorbin la masa sa apropiat un baietel care vindea flori, a intrebat ceva de genul asta : Ii cumparati la aceasta doamna frumoasa o floare?, iar raspunsul a fost: NU TREBUIE CA SI FARA FLOARE ESTE FRUMOASA, stiti ce am spus eu in acel moment, SOTUL MEU ARE TEMPERATURA SAU SA IMBATAT Nu imi venea sa cred ce aud.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Buna!
Laureta, frumusica foc Inisa!
Imi pare rau ca nu am vazut mai multe poze si cu Rebeca, Ioana poate pui tu mai multe!!
Nally, sa nu-ti recunoasc baiatul! Chiar ma intrebam cine este, noroc ca l-am vazut cu tine! Vreau sa vad mai multe poze, te roggg!Frumusel foc, sa-ti traiasca!
Alus, la cat mai multe seri romantice!
Cius, ai o domnisoara in toata regula! Imi imaginez ca este o perioada f. dificila; am incredere insa, ca fiind pedagog, vei sti cum sa te porti cu ea (ufff, eu nu stiu daca a reusi...)
Paloma, tu cum te mai simti? Urmezi regim? Cu operatia cum este? Iti doresc multa sanatate!
Ioana, ce mai face mama ta, cum se mai simte?
Vanessa, mama ta ce mai face? Le-a trecut raceala baietilor tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Culcat cupil mare cupil mic si eu ma duc ca nu mai pot de somn.

Anacami nu prea am reusit sa facem poze la nebunia aia mare de acolo.Copii se miscau tot timpul si nu puteam sa i prind.Am o gramada de poze in ceatza sau numai cu spatele sau cu altcineva in ele.
Am incercat so iau pe Rebeca sa i fac poza cu Sebi si Inisa dar nu a vrut sa vina(foarte bine zic eu ca nu vrea cu o straina).Si Alina a incercat sa i faca la toti 3 poza si n a reusit in doo secunde erau toti in directii diferite

cius fimuletzul nu stiu de ce se vede mai negru ca pe calculator se vede binisor.Inisa e inebunita dupa melodia Kalinka si ne uitam de aici http://pascal-b.over-blog.com/article-1130897.html sau aici http://pascal-b.over-blog.com/article-1016498.html si aici http://pascal-b.over-blog.com/categorie-53862.html (jos e o fatuca in zapada e mortala)

Gata merg la culcare(ceva neobisnuit pentru mine la ora asta),noapte buna si somnic usor la toti

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Buna,buna!
Se vede ca astazi a fost duminica, cu vreme frumoasa!!!
Unde sunteti?!?!?
Ma bucuram sa citesc vesti despre voi, dar nimic
Eu vreau sa va anunt o mare victorie!!! A facut kk la wc!
Toata saptamana i-am "explicat" ca nu se mai poate in scutec, ca de acum este baiat mare, ca o sa stea cu el pana la scoala...Cre' k a inteles , ca a inceput sa ne spuna inainte sa faca: "tai/mami/mamaie kk, pp- hai la baie". Dupa cum va spuneam, o saptamana am facut training la oala sau direct la wc, cu scremuci mare din partea lui (statea cate 30-60 min., se inrosea de atata scremut- dar nimic, rareori cate un pplica...).Binenteles ca imediat dupa, facea in scutec
Azi dimineata insa, imediat dupa ce s-a trezit, a zis "pp,kk la baie", a facut destul de repede , apoi a zis "gata" foarte mandru de el!
Nu mai vorbesc ca dupa fiecare "sesiune" consuma cate o rola de hartie igenica...ca nu mai reusim sa i-o smulgem din brate . Cred ca, printre altele, si ea contribuie la interesul manifestat pt. aceasta actiune...
actiunea "Tronul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna diminetata!

Iata-ne si pe noi la raport. Va dorm o sapatamana cu soare!

Rebeca, as usual, la desene animate. Mami cu facturi in nas. Am incercat si ieri sa scriu, dar nu mi-a iesit figura!
Cum spunea si Laureta, ne-am intalnit la baby expo. M-a fascinat Inisa pentru ca, spre deosebire de gasculita mea, era foarte sigura pe sine si se plimba de colo- colo, incercand toate jucariile. Rebecutza casca ochii (si gura) la ce faceau ceilalti copii si avut cateva incercari timide de a se juca. Se vede ca nu intalneste prea des locuri de joaca...

Acum a inceput sa planga. Fug!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput