Fetita mea are 1 an si 9 luni.
De ceva vreme ( cam de 2 saptamani ) spune destul de des in timpul zilei: " Ochii ! Ochii ! " si se comporta ca si cum o jeneaza ceva dar eu nu observ nimik suspect la ochisorii ei.
La Tv nu sta prea mult si atunci cand sta sta la distanta, tv-ul la ea in camera oricum fiind suspendat sus pe un suport special.In schimb ii mai punem din cand in cand la lap-top sau la calculator poze sa se succeada si ea le urmareste...
Am o verisoara care e chiar oftalmolog dar e plecata din tara acum si nu stiu ce sa fac.
Ma gandesc sa o duc la un control...dar nu e prea mica pentru un fond de ochi...sau ce sa fac ?
Multumesc.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Eu stiam ca primul control la ochi, asta doar daca nu este ceva mai special, de rutina se face la 3 ani. Noi cand Raluca avea 3 ani am avut o tentativa nereusita, Raluca nu a colaborat cu doctorul,si am mers la 3,6 ani cand am reusit sa facem controlul.
Fund de ochi noi am facut aici! Pe un soi de computer. In Romania am incercat unul cu nicte picatura de dilatare a retinei si a iesit un fiasco total!Se face o data la 5 ani!
Dar daca ai verisoara poti merge ptr linistea ta!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Anculina copilul treb dus la oftalmolog indiferent de varsta daca ceva e in neregula cu ochii.
e adevarat ca sse zice ca treb facut un control de rutina in jurul varstei de 3 ani dar daca copilul e sanatos si nu sunt probleme.asa ca fuguta la dr si el hotaraste cum si ce.
la Oftapro sunt medici buni care stiu sa lucreze cu copii si mai mici.
andreeat
Anculina si matei face la fel imi spune ca are ceva la ochi si dupa ce-l sterg spune ca i-a trecut.l-as duce la medic, dar nu sta, nu intra nici in sala de asteptare cu toate ca cunoaste asistentele si pe d-na dpoctor nu vrea sa intre, si daca reusesc sa intru cu el sigur nu va sta sa-l consulte.nu gasesc nici o solutie.el vede bine, vede orice scama, noi il mai testam ,am zis sa mai astept sa vad cam de cate ori pe zi spune ca-l jeneaza si apoi am sa caut o solutie
oana si matei(12 NOV.2003)
http://photos.yahoo.com/oana_r_76