acte nz
Raspunsuri - Pagina 2
ina77 spune:
Servus Ina_nz
Se pare ca am cam inteles care este mersul treburilor....dupa ce dam IELTS-ul, ne-au spus ca o sa subscrie definitv dosarul...am mai avea de facut analizele medicale...geeeeee!!! deja incep sa-mi pierd rabdarea cu moshmondeala de aici...le ia o gramada de timp ca sa faca nu stiu ce fleac...m-am saturat!
Mersic de raspuns!
Aveti grija de voi!
cami spune:
hihihi !! e tare matinal; sa stii ca asa eram si eu inainte de a naste...eram trezita dis de dimineaata cu impunsaturile :) si ce sa-ti spun ca si acum e tare matinala,,, la 6.30 cel tarziu 7 ea este deja treaza si isi face turele prin patut sper ca baietelul tau sa nu faca la fel si sa se trezeasca macar cu o juma' de ora mai tarziu ca tare mai e bine.
mami & Denisor
ina_nz spune:
Faptul ca se misca atata il iau ca un semn de sanatate!! Inseamana ca se simte bine si da din manute si picioruse si se joaca .
Ina unde faci analizele medicale? Noi desi stateam in Bucuresti am preferat sa facem o excursie de o zi la Bacau si sa le facem acolo. Despre smucitele de doctorite din bucuresti auzisem numai intamplari stranii........tipa de la Bacau e o dulce. Ne-a primit excelent si ne-a tratat cu un profesionalism rar prin Romania.
Daca vrei iti pot da mai multe relatii....
Ina
ina77 spune:
Salutica Ina_nz :-),
Noi tot la Bacau o sa le facem...si daca zici ca e asa de fain, atunci super:-D...daca poti si aitimp oricand sunt binevenite niste informatii utile...mersic!!! Ce fain!
Numa' bine!
ina_nz spune:
Cam ce informatii vrei despre Bacau? Stii numele doamnei doctor? Numarul de tel? Adresa?
Ca daca nu.....le caut si ti le dau.
Pune intrebari la obiect ca sa stiu ce te intereseaza.
Pashte fericit si luminos!!!
Ina
ina77 spune:
Salut,
Cei de la firma ne-au spus ca ne trimit ei nu stiu la cine in Bacau...ei zic ca toate detaliile o sa le stim cand va fi timpul...acum nu stiu ce sa zic....daca ai numele doctorului, numarul de telefon, adresa spitalului....sunt binevenite...asa o sa avem si noi habar de treaba asta...iar daca, eu stiu, se intampla ca cei de la firma sa nu mai poata aranja...macar stim si noi unde si la cine sa mergem. Mersi mult!
Cum a fost de Pashte :-P ?
ina_nz spune:
Buna Ina (mama ce de ine suntem!! )
uite detaliile doctoritei din Bacau:
Spitalul Judetean Bacau
Dispensarul Policlinic De Copii-Bacau
46 Marasesti Street, Bacau 5500 Romania
Telephone: (40 34) 179 569
Fax: (40 34) 119 352
Dr A Olinic
vezi ca prefixul s-a schimbat...coreleaza....se pune n doi pe undeva :)
Toate cele bune si multa bafta
Ina
ina77 spune:
Ok, am notat...multam' fain! O sa ne prinda bine:-)
cume vreamea pe la voi? aici e canicula....uf! de abia mai respiri
sper ca voi puteti merge la un sanius ceva, nu?
Numa' bine!
ina_nz spune:
Dar ce-ti veni cu saniusul??? E soare si frumos, nici ploile nu au inceput, ba chiar au aparut probleme cu energia electrica dn cauza de seceta.In Auckland si in general in insula de nord n-ai sa vezi zapada decat pe muntele Ruapehu, la veo 250Km de Auckland.
Asa ca uita de zapada......
Ina
ina77 spune:
He he....mi-e dor de zapada....sincer...ca ma puteam da cu skiurile si cu saniuta :-)...aici e atat de cald. Asa vrea sa vina o ploicica de vara...sti tu...cu niscaiva tunete :-D, asa ca sa te mai racoresti. In Bucuresti, ieri, au fost 50 de grade in tramvaie...iti inchipui ce poate fi acolo...o cloaca de caldura, ce mai!!!
Pana la noi ordine...numa' bine!
Cica a scazut puncatjul la 28 ...acum eimportant sa mai avem IELTSUL si analizele medicale ...si via NZ!