Buna,
Cum vi se pare Spitalul Polizu dpdv al dotarilor?
Am o mare dilema, medicul meu mi-a recomandat o metoda de tratament cam invaziva (chirurgicala) si nu inteleg de ce nu recurge la cauterizare (cu laser sau fara...), nu au dotari sau asa este corect...
Multumesc mult.
Nu se pune problema sa nu aiba dotarile necesare.Eu merg acolo de multi ani pt. orice problema si am constatat ca sunt f. profesionisti si chiar au la ecografie niste aparate destul de sofisticate.
La ce medic mergi?Ce operatie trebuie sa faci?Da mai multe detalii.
alina
E vorba de o rana pe col. Mi s-a propus rezectia zonei afectate, explicandu-mi-se ca e mai sigur decat in cazul cauterizarii care se face doar la suprafata.
Asa am ajuns sa imi pun intrebarea legata de dotari... citind si subiectul de pe acest forum... ma tot framanta frica si incertitudinea...
Multumesc, Adina
Conizatia e o metoda care a dat rezultate f. bune in toate cazurile de cervicita.Eu m-am operat in vara si a fost extrem de usor.Operatia se face sub anestezie totala,dureaza 10-15 minute si apoi nu simti nici o durere.Singura problema e ca 2 luni nu ai voie contact sexual si trebuie sa faci un tratment cu niste ovule preparate special.
Daca vrei mai multe amanunte cauta CERVICITA la clinica virtuala si ai sa gasesti toate postarile fetelor care au trecut prin asta.
Nu ai de ce sa te sperii.
alina