Fetele din Zalau(camera 7)
Raspunsuri - Pagina 6
for2nity spune:
eeee, suntem si noi pe-aici...dar unii au prea multa energie si altii prea putina (adica eu)Cu alte cuvinte Alexia ma termina. Mer s-o pun la culcare. Va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
mihaela_s spune:
si io-s putin pe aici, intre mancare, copii si alte alea...
ieri am fost plecati pana la Borsa, am mai prins putina zapada si Silvia s-a distrat super...parca iarna asta nu i-a ajuns...
In rest suntem ok, va dorim o duminica placuta!
Aaaa, sa-mi tineti maine pumnii, merg la sefu' cu demisia, m-a gasit o alta firma, acum e chestia daca astia de acum ma vor sau nu...sa vad cat ma apreciaza!
Hai pupici!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
dianaiulie2009 spune:
Mihaela iti doresc bafta multa maine la sefu' !!!
Noi am fost afara doar de dimineatza vreo 2 ore , apoi am facut nani si pe urma a inceput sa ploua ...
Nu stiti pana cand e vremea asta urata ???
Va doresc noapte buna ... merg sa le fac baitza la fete ...
albumele noastre
elutaf spune:
mihaela bafta pentru maine ... sa ne tii la curent cu stirile ...
mihaita doarme deja, merg si eu preventiv ca nu se stie ce noapte ma asteapta
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
for2nity spune:
seara buna fetelor,
Adriana, pacat ca nu ati iesit dupamasa. Era sa ne fugareasca si pe noi ploaia dar am stat pana aproape de ora 6 si ne-a placut. Am luat si-o tranta, nu eu, Alexia, si-a spart buza de sus si a tras un plans sa marcam cu cinste evenimentul. Acum plange de fiecare data cand vrea sa rada , e o dulcica. Ma mir cum de mai rezista, a fost cu mine la magazin de dimineata , e in stare sa pun jos un batalion intreg si ea inca uite, se joaca. Ma duc sa-i tin companie, va pup.
Noapte buna.
dianaiulie2009 spune:
Salutare !!!
Nu ma pot tine de promisiunea facuta cu apelul de dimineatza la cafea ....
Serviciul e servici ...
In rest totul e Ok , fetle sunt bine , eu cu serviciul ma descurc ... sa vedem ce mai apare pe parcurs ...
Mihaela cum stai cu demisia ? Ce a zis seful ? Asteptam vesti !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Unde imi recomandati sa ies in orash la un restaurant unde nu se fumeaza sau macar unde exista un separeu care se poate inchide sa nu intre fumul de tzigara ???
albumele noastre
for2nity spune:
ooo, dar ce sarbatoresti?
nu stiu de separeuri fara fum, incearca insa terasa de la han.cea de la etaj vreau sa zic. Pupici.
mihaela_s spune:
A fost si nu a fost ok...adica n-am ajuns la neamt, doar la sefa, care a zis ca nu ia in considerare emisia, ca va vorbi cu neamtul si vor gasi o solutie, daca banii sunt problema. Asa ca mai astept...
Noi am fost cu bicicleta-silvia si cu rolele-diana, ne-a prins ploaia, insa avem o pista de role acoperita-e sub pod si am stat acolo linistiti. Cam atat despre noi.
adriana, noi am fost de 2 ori la restaurantul eliza, daca il stii. Are 2 separeuri si au mancare buna. Au si tv in separeu.
Va pupam!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
dianaiulie2009 spune:
Cafengiste la apel !!!
Azi am reusit sa fac apelul de dimineatza ....
Sa aveti o zi frumoasa !!!
albumele noastre