Revalid

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat spune:

Mie a inceput sa-mi creasca foarte frumos si viguros parul de pe picioare (si prietenei mele la fel, ca luama amandoua), dar in cap mare schimbare n-am mai observat. Asa ca... la ceva foloseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Am folosit acum cativa ani cand abia aparuse la noi: 3 luni doza normala, o luna pauza, apoi o luna doza dubla si inca doua luni doza normala - conform prospectului(in cazul meu, a fost necesara repetarea).
In acelasi timp a mai urmat tratamentul si o alta pers(dar doza normala, timp de 3 luni) - la fel efecte pozitive.

Efecte: doar pozitive -> refacerea parului, doar de pe cap; in alte zone - nici o modificare. La unghii mai putin s-a observat.
Efecte negative: nimic dar ma saturasem ele.

Acum nu stiu daca produsul mai este de aceeasi calitate, nu am mai folosit de atunci.
In paralel tb. sa lucrezi si la alimentatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

HAHHHHAHAAH Hayat..esti fenomenala...fetelor multzumesc din suflet ptr. raspunsuri, mi-ati fost de mare ajutor.M-am hotarat:nu mai iau nici un revalid(am si pr. cu stomacul),si caut acum Nutrilite de la Amway(dar nu stiu daca gasesc aici).Eu am folosit vreo 3 luni un spray de aici, extraordinar de bun,nu imi mai cadea parul(decat f putin, pe numarate vreo 5 fire de par),super, dar f scump.Simteamm ca imi ia foc capul dupa ce il foloseam,dar s-au vazut rezultatele.In schimb vroaiam ceva sa ajute din interior,iar acest produs de la Amway, pare exact ce caut eu.Georgiana multumesc.
va pup

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Eu mi-am cumparat sambata sampon, balsam si fiole. Rezultate nu am cum sa vad doar in cateva zile...in schimb desi samponul si balsamul nu prea mi-au placut cand m-am spalat, dupa ce s-a uscat parul mi-a placut f mult.De mult parul meu nu a mai avut asa volum. Arata mai bine parul..ca atunci cand imi fac masca tratament la coafor.
O sa va tin la curent daca a dat vreun rezultat in ceea ce priveste caderea parului.

==========
Corina
Albumul meu

Se simte ceva?
Eu mi`am luat samponul si nu m`am spalat decat de 2 ori. Singura chestie e ca parca arata mai altfel parul (in sensul bun) si matreata nu mai e asa de evidenta. Poate pe termen lung....

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by Iubika

Se simte ceva?
Eu mi`am luat samponul si nu m`am spalat decat de 2 ori. Singura chestie e ca parca arata mai altfel parul (in sensul bun) si matreata nu mai e asa de evidenta. Poate pe termen lung....

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Nici eu nu vad cine stie ce rezultate....doar arata mai bine parul, are mai mult volum si pare mai mult...de ceva ani nu am mai avut o coada asa stufoasa.In ceea ce priveste caderea parului...nu prea imi dau seama...cred ca e inca devreme.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nikole sper din tot sufletul sa le gasesti si acolo aceste vitamine pentru ca sunt intradevar fenomenale, daca erai in tara iti faceam eu rost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nikole ti-am trimis PM.
Ai gasit Nutrilite-ul pt. par, piele si unghii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

.Nikole,

Verisoara mea a facut tratamentul cu Revalid-pastile anul trecut si a fost f. eficient. Acum toate parerile sunt orientative; gandeste-te ca fiecare organism reactioneaza diferit si nu te astepta la minuni. Eu de exemplu am incercat zeci de masti pt par din comert si tratamente cu keratina (vezi ca e buna Keratina de la Londa!!) dar cea mai multumita sunt de amaratul de tratament cu lapte de la Kallos, care costa vreo 15 lei si e un borcan de un kil. Unghiile mi s-au intarit in timp tot aplicand oja, desi nu cred sa fie asta motvul. Sigur ai vreo carenta de vitamine..mai bine te-ai orienta spre niste analize.

Roxana Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu ma declar multumita de samponul si balsamul Revalid ...ma impac bine cu ele, eu avand un par mai ciudat. Si fiolele au inceput sa dea rezultate, dar nu spectaculoase.Adevarul e ca nici nu m-am dat cum scria in prospect...ma dau cand imi aduc aminte...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput