Pacientele Dr. Tutunaru (3)
Raspunsuri - Pagina 14

SilvanaPopovici spune:
Marair, scrie si pe prospectul utrogestanului ca da intarziere (atunci cand este prea mult) si stiu si de la fete de pe alte subiecte. Si cum nu avem de unde sa stim daca e prea mult sau prea putin, e foarte posibil sa ne intarzie CM. Ideea e ca nu face rau in cantitate mare (asta stiu sigur, de la T). Doare pe cinea capul de la utrogestan? Eu am luat aseara prima data si m-am trezit cu o durere de cap
Fetelor, voi cate luni aveti fiecare de monitorizari?? Va intreb pt ca eu nu prea am timp sa astept, mi-e teama sa nu-mi revina endometrioza aia pacatoasa.
Silvana

hitomi spune:
Buna fetelor !
Iarasi eu !Bubulina iti multumesc ca m-ai trecut pe listuta .Am sunat la IDS si mi-am facut in dimineata asta analizele .Abia peste 2 sapt voi avea rezultatul .Sper sa le am cand voi merge la urmatorul control .Apropo de Utrogestan :si eu am luat si-mi venea CM-ul dupa o saptamana dupa terminarea tratamentului .Luna asta voi lua Duphaston .
Silvana si eu am fost aseara la dl doctor .Pe la ora 18 eram acolo .
As vrea sa va intreb daca sotii vostri au facut spermograma .La "noi" este prima experienta de genul asta si cam avem emotii .Si la cabinetele noastre e asa cum am vazut in filme ,cu revistuta si paharelul ...brr .Parca vad ca al meu sot n-o sa iasa prea curand din camera aia sau o sa iasa cu borcanul gol .Pot sa intru si eu cu el ?La voi cum a fost ? Ati mers impreuna?
Pupici si mai vorbim

marinar spune:
Buna fetelor
Silvana nu am luat nimic, intarzierea a venit ca efect al faptului ca am renuntat la AC. Monitorizare nu am facut, am zis ca poate are T gura aurita si "da norocul peste mine fara ajutorul lui".
Marair, Amely nu m-am descurajat. Urmeaza o noua luna de ....iubire profunda si...la comanda.
Kitty din pacate nici eu nu te cunosc dar nimic nu e imposibil. Poate iesim toate tutunaresele la un suc. Pe fratele meu poate-l sti din vedere, el sta in Buftea, in studio.
Hitomi sper sa-ti iasa analizele ok. Sa suni totusi mai devreme de 2 saptamani. Eu tot acolo le-am facut si am luat rezultatele mai repede.Spermograma tot la IDS. Si la noi tot prima data. Cam multe emotii dar... ce sa faca saracutul. Camera cu pricina e cabinetul de gineco, nu are reviste sa asa ceva dar poti intra cu el- crezi ca o sa vrea??? iubi al meu m-a dat afara.
va pup pe toate si mai vb
marinar
http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/album?.dir=a71d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

hitomi spune:
Multumesc Marinar ptr raspuns .Cred ca o sa "facem" spermograma in alta parte .Sincer mi s-a parut cam murdar pe acolo ,iar spermograma la ei este foarte scumpa 90 RON ,pe cand la Medicover este 35 si mi se pare mult mai curat.Ma mai gandesc

lauravoinicu spune:
Fetelor nu ma trageti de urechi , dar nu mi-a mers netul , nici acasa , nici la servici . Acum ma pregatesc sa plec la servici si nu am avut timp sa citesc ce ati scris. O sa incerc sa intru de la servici , da ca nu va scriu diseara. In rest sunt bine , asteptarea ma omoara.........
Va pup!

danotino spune:
buna fetelor!
nicio veste buna?
laura, realizezi ca toate asteptam cu sufletul la gura rezultatele tale si speram sa ne tragi dupa tine!
iti tin pumnii! eu cred ca o sa ai rezultatul dorit!
si eu trag sperante luna asta...sunt in ziua 26 si astept II.
va doresc o zi frumoasa!
danotino

Amely spune:
Danotino, sper sa vii tu prima cu o veste buna! Tin pumnii scumpa mea!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

marinar spune:
quote:
Originally posted by hitomi
Multumesc Marinar ptr raspuns .Cred ca o sa "facem" spermograma in alta parte .Sincer mi s-a parut cam murdar pe acolo ,iar spermograma la ei este foarte scumpa 90 RON ,pe cand la Medicover este 35 si mi se pare mult mai curat.Ma mai gandesc
si la Medicover cine e biolog. Noi am mers la IDS la dna dr Matei in care stiu ca T are incredere.
marinar
http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/album?.dir=a71d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

bubulina1 spune:
Hitomi, eu nu inteleg de ce nu puteti recolta acasa? Mi se pare mai putin stresant pentru sot si nici nu mai conteaza conditiile de acolo. Doamna Matei este una dintre cele mai renumite doctorite biolog la ora actuala si nu cred ca merita sa faci economii pentru o cauza atat de nobila. Daca insa pentru tine este o problema legata de bani, da-mi PM si iti dau numarul doamnei Matei care este si la CFR2. Banuiesc ca acolo este mai ieftin.
Eu m-am programat pentru sambata la spermograma, am niste emotii de nu pot sa va spun...
Si pentru ca ati fost cuminti, va deschid un nou capitol si va pup pe toate.
Speranta moare ultima!