Bebelusi de martie - aprilie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
mamacita spune:
Uite c-am uitat sa le urez forte mergaretilor!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
Ana71 spune:
Buna,
La multi ani Bianca, Darian si Rares! Cu scuze pentru intarziere: La multi ani, Bia (An-k)! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi si parintii vostri sa fie mandri de voi!
Noi suntem bine, am inceput incetul cu incetul sa introduc si alte alimente in regimul lor, binenteles ca figurile nu lipsesc (Eva s-a obisnuit ca mai toate mancarurile sa fie dulci si astazi dupa ce am incercat sa-i dau morcov cu carnita-nici n-a vrut sa guste, apoi orez cu carnita-acelasi refuz, i-am dat carnita cu banana si un pic de branzica-chestia asta ciudata a savurat-o). Victor ar manca numai biscuiti cu ceai si budinca de macaroane. Diseara vreau sa-i introduc si 20 ml lapte Evei. Voi ce fel de lapte le dati sa bea bebelusilor care au facut un an? Eu eram hotarata sa incep cu La Dorna, dar si asistenta si dr. au fost foarte categorice si mi-au zis sa nu-i dau lapte la cutie. Dr. mi-a recomandat lapte Oke iar asistenta Nesle junior (1-3 ani-asta e lapte praf la cutie). Am optat pentru Nesle junior pentru ca mi-e teama ca lapte la punga nu voi avea timp sa ajung sa cumpar la 2 zile (are termen de garantie maxim 3 zile), plus ca trebuie fiert. Si ma gandesc ca daca vom pleca undeva e mai usor cu laptele praf. Voi ce parere aveti?
Am pus si noi poze noi
in albumul ian-feb-martie 2006.
Carmenduta, multumim pentru complimente. Eva intr-adevar a recuperat rapid in greutate. Cati dinti are Rares? Eva tot unul are (si parca e umflata putin gingia la altul) si cand am fost in spital i-au facut si analizele de Ca si culmea este ca are atat Ca total cat si cel ionic peste limita. De altfel, fontanela e aproape inchisa.
Mamacita, vreau si eu sa vad poze cu Alexut. Cand intru pe albumul tau imi spune ca nu pot avea acces la poze. Poti sa faci ceva? Tare faza cu smecherul de Alexut la incercarile tale de intarcare progresiva. Adevarul este ca si pe mine ma surprinde uneori Eva cu niste chestii...
Rrox, nu cred ca am apucat sa-ti zic felicitari pentru noul job si mult succes! Cum faci fata? Eu sincera sa fiu ma gandesc cu groaza cand voi incepe serviciul. Peste vreo cateva luni trebuie sa incep sa caut bona, pentru a avea timp sa se obisnuiasca copiii cu ea.
Rp, felicitari pentru carnet si sa ai parte de un sofat fara nici un fel de peripetie urata! Ieri eram convinsa ca nu voi lua niciodata carnetul (dupa "salata " pe care mi-a facut-o instructorul - si, din pacate, pe buna dreptate) dar noroc ca azi a fost mai bine si poate, poate...Ce mai face Marutza cea zambareata?
Mult succes mergatorilor (concurenti) din grupul nostru!!!!
carmenduta2003 spune:
Ana, si Rares are tot un dintisor, nu se vede nici un semn ca i-ar mai iesi vreunul. 
Poze Rares
Varsta lui Rares
simonnete spune:
Ana71 eu ii dau lui bb nestle junior si lapte de vaca dar voi renunta la laptele praf folosindu-l doar cand vom merge in concediu
Simonnete si Alex
gegea spune:
Ana, a tare scumpa Eva si se vede clar ca fratiorul mai mare ii ofera multa dragoste si protectie. Ai doi copii minunati, Ana, sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Referitor la laptic, stiu ca fost o discutie aici si fetele au ajuns la concluzia ca tot cu lapte praf sa continuam dupa 1 an, formulele speciale Junior, inca nu cu cel de vaca.
rp,
pentru permis! Sa fii o soferita model si tot ce e mai putin placut pe drumurile Romaniei sa te ocoleasca!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Geani si Daria (03.04.05)
ligia13 spune:
Salutare din nou!
Ce sa va spun, am fost la serviciu, sper ca nu am lasat ceva virusi pe acolo pe la colegi! Oricum, Radu e tot la bunici, am fost aseara sa-l vad.Sotul a fost si ieri si azi la el.
Azi cica a tusit un pic
.Mi-e fost si frica sa mai merg la el. O sa-l iau maine acasa.
Socrela cica si ea a tusit un pic
.
Lu socru-meu i s-au umflat 2 deg de la maini. Doc i-a spus sa-si puna gheata ca e poliartrita, dar dupa ce si-a pus gheata si s-a umflat toata mana. Acum sta cu medicamente. Apropo mamacita, stiu ca nu esti reumatolog, dar tie iti suna ok sa recomanzi gheata la poliartrita? (Daca intrebarea e idioata, fa-te ca nu ai citit-o
)
Hai ca m-am plins destul! Ma scuzati ca sunt asha off-topic!
Vreau sa va mai dau un link: www.catiasisabina.com. Daca aveti timp aruncati un ochi. daca se poate mai dati si la altii!
Va rog sa nu va suparati pe mine ca indraznesc! Dar pe mine m-a impresionat! Au fost si asta seara la PovestiAdevarate pe Acasa!
Chiar abuzez de subiecte offtopic. 
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ligia13 spune:
adrianafedorca, ce a facut mergaretul in 4 labe astazi? Ce a castigat?
carmenduta, "pritenii" de la RDS , ultima oara cand nu mi-a mers telefonul au venit dupa 2 saptamani! Asha ca sunt lamurita si cu astia. Dar , cum sunt singurii, ce pot face?!
Rares cel cu un dintisor!
Ana si rp, sigur ca veti fi niste soferite minunate. Ce daca se fac si greseli, ca doar nu participam la raliu. Si are dreptate mamacita cu plecatul singure la drum.
Noi era sa divortam (desi nu eram casatoriti) ddin cauza masinii
. Si cand a trebuit sa plece catevaluni, am ramas stapana pe masina (a mea de altfel
) si cand a venit eram sofer de sofer!
Ana, de ce nu lapte la cutie???
mey zuzu, pai tu astepti ca soacra sa se ofere sa te ajute. Eu as proceda altfel. As chema-o pur is siplu la ajutor...
acu e la Brasov epidemie de rujeola. radu e vaccinat la 7,5 luni. Rape; cand se face la vaccinul asta?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
mamacita spune:
Ana,vad ca ai id de yahoo;logheaza-te cu el si parola aferenta,apoi dai iar pe linkul meu.Daca nu merge,da-mi adresa de mail si ti le trimit.
Pofta mare si cu nazuri putine piticilor incercati!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
ligia13 spune:
andruzza si eu am probleme cu caciulitele la Radu. Si pot sa ma "laud" la fel ca a avut 3 caciuli in iarna asta, dintre care una a fost cea mai purtata! La noi de fapt oferta la orice hainitze e cam proasta. Aseara i-am luat de la un magazin, ona simpatica cu 2 cornite, ca "taurasului" asta ii mai lipseste, asta e mai de primavara si mai are una simpatica cu cozoroc. Scapam si in primavara. A, are si tricotate de sora-mea vreo doua, ca nu prea imi plac
.
ionela, serios? se da cadou la nasi la taierea motului?
deci sa recapitulam: noi facem masa, pregatim bebe , dam cadou la nasi. Si nasii ce fac? Ei ce obligatii au ? (nu ca as promite ca le respect, dar sa stiu si eu).
daria, frumoase ghetutele. Ceva asemanator are si radu, dar ii sunt mari, ca tati a crezut ca radu e la gradi deja! Dar lasa ca creste el mare!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
mamacita spune:
ligia,idioata mi se pare recomandarea![]()
![]()
Sanatate la toata familia si pupici lui Raduc cel imun!
Alexandru,soarele nostru