Bebelusi de martie - aprilie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
an-k spune:

La multi aniBianca(tiza biei mele
), sa cresti mare, frumoasa si desteapta

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
andrruzza spune:
rp, am uitat sa te felicit aseara pentru permis. Sa conduci cu placere! Mi-am amintit ca am luat si eu permisul in iulie 2004, dar inca nu l-am ridicat de la politie![]()
mamacita, o sa ma uit si eu la crido. Noi stam langa plazza si cand e urat afara, il mai scoatem pe Rares la cate o plimbare prin magazine, vizitam aproape saptamanal magazinele de copii Z, mothercare, crido, disney, zara si ai mareee dreptate, au niste preturi de nu se poate. Chiar de curand am vazut la mother care un hanorac gros, gen geaca de iarna la 3,2 mil. S-o poarte ei![]()
ellinia, eee, nu chiar ca un cavaler, a tipat putin, dar s-a linistit repede! Acum e bine, i-am pus un supozitor cu paracetamol aseara si unul acum.
adriana, noi la 16:10 suntem programati la concurs
, dar nu stiu daca mergem. Daca insa mergem, il echipez in trening, chiar a primit unul alb de ziua lui de la Z, ii scot getutzele si sa alerge prin toata expozitia
Poate ne intalnim pe acolo, le facem cunostinta viitorilor campioni
Acum fug la bici![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
an-k spune:
Va multumim tuturor pentru urarile de ziua Biei ati fost foarte dragute ca v-ati gandit la noi, in acelasi timp multumesc si fetelor care n-au felicitat pe privat!
Ligia mi-a placut urarea ta
si m-a facut sa ma gandesc la cat de incurcate sunt caile Domnului- cine stie pe unde voi juca peste 2o-30 de ani
,
Inca nu avem pozici
defapt avem cu cadoul de la mami si tati care au fost hainuteeee si a facut Bia mea parada modei pana s-a suparat si a inceput sa planga
. uff ce parinti am kinuit kopilul la pozat nici nu le-a probat pe toate si am trecut la joaca
. Petrecerea va fii sambata 
cand le asteptam pe Dana si pe Sara dupa care vom pune si poze
Va multumesc inca odata ca v-ati gandit la noi!
Va imbratisez cu drag,
a-nk
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
andrruzza spune:
La multi ani Bianca!
Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa, norocoasa, sa ai viata frumoasa!nika
NIKA spune:
Multumesc fetelor de urari !!!!
![]()
![]()
andruzza eu caciulitze i-am luat de la Piciul...dar sigur o sa gasesti la Babyexpo..![]()
ninocikap spune:

La multi ani si zile fericite de acum inainte alaturi de parintii vostri Darian Gabriel si Rares Mihai - Ako, Bianca Maria - Nika .

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
simonnete spune:
LA MULTI ANI DARIAN GABRIEL RARES MIHAI si BIANCA MARIA 

! sa fiti sanatosi ,sa cresteti mari si sa va faceti parintii fericiti !
adrianafedorca tu de unde stii la ce ora esti programata la concursul de mers de-a busilea?.....ca si eu l-am inscris pe alex dar habar nu am in ce zi si la ce ora este,,,cum pot sa aflu?
elibui te pup si mie mi-e dor de tine...crezi ca ne putem vedea la baby expo?
gata va las acum k trebuie sa plec la scoala
Simonnete si Alexandru 

ellinia spune:
Adriana, Andruzza si Simonette ... ce-as vrea sa-i vad mergand de-a busilea! Sa le faceti multe poze sa le vedem si noi! Si le tinem pumnii, sa imparta locul I
!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
andrruzza spune:
simonette, mergi pe site-ul babyexpo si o sa gasesti lista cu participantii si ora. Eu am primit si prin posta un plic de la organizatori.
ellinia, merci merci, dar io nu cred ca ajungem, la ora 16 el inca doarme sau abia se trezeste
Dar tre' sa ne aduca unul dintre copilasi marele premiu
dariaevelin spune:
La multi ani Bianca Maria, Darian Gabriel si Rares Mihai 
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.