tauroaice pline de viata (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Danelutza, pai tu care esti in Elvetia, n-ar trebui sa te plangi de bani ; ai conturile demnitarilor romani la dispozitie si mai ales pe ala secret al lui Ceausescu...
Semnat:Carmen ametita de la raceala

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nu ma pling de bani, am spus ca stiu citzi am, as face un bebe dar soatza nu-i acasa

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Buna fetelor !
Chiar ca au inceput hormonii sa tropaie ca si pe la alte subiecte se discuta despre marirea familiilor .Gabibarta nu esti singura si eu mai vreau inca un copil dar am zis sa astept sa faca Ana macar 1 an si 1/2 ca sa nu innebunesc ca deja astia imi dau destul bataie de cap .
Pupici si o saptamana buna si insorita tuturor ,dar nu soare cu dinti ca la Bucuresti !
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

fetelor, adevarul e ca mi-ar place al treilea bb, dar nu inca... Deocamdata incerc sa-mi revin dupa 3,5 ani de alaptat, incerc sa mai slabesc un pic, ca tare mult s-a depus in ultima vreme. Insa daca-mi vine George Clooney la usa, sau Mel Gibson, poate ma razgandesc
De cativa ani merg fara sot in concediu, n-aveti idee ce comod e. Anul trecut am fost intr-un sat de munte la o pensiune doar eu cu piticii, tare bine ne-am simtit si ne-am facut de cap. Nu ne-am complicat cu porcarii gen mancare gatita in casa, gratare, meniu variat, ai mei pitici au inghitit cu placere in fiecare zi conserva de fasole, pireul de cartofi facut din praf si supa plic. In rest paine de casa fierbinte de la brutaria din sat, mere de vara din gradina, si dulciuri de la birt. Asa ceva nu poti face daca il iei si pe sot cu tine

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

si eu daca as avea macar 40 de ani as mai face unul dar ce ma fac ca sunt babaaaaa.....si asa il facui la 40 pe asta mic,dar ce sa faci nu mai poti da timpul inapoi.

andreeat & Alex -8 dec.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Gabibarta, daca vin starurile alea la tine in acelasi timp; cat il tii ocupat pe primul, fii fata buna si da-i adresa mea celuilalt.
Povestindu-ne de concediile tale fara sot, m-ai facut sa ma intreb daca nu ar fi o afacere buna sa plec si eu solo...Oare ce-ar spune Iulian?
Andreea, da-i bataie la .D-na aia de la TV, a facut fetita la 65 de ani; deci totul e posibil.
Lexi, tu ne tii in suspans.Ce-ai facut ieri?Ai luat examenul ?
Salut toate tauroaicele

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata tauroaice mamoase ce sunteti!

Mai toata va mai doriti prunci.
Citeam si ma minunam. Apoi realizai ca doar este vorba de tauroaice, cele mai cele, super-mamici!

Un dulce pt deja mamicile Gaby, Gabibarta, Andreea, Danelutza, Iustina si Carmen.

Sa apara si 2 si 3, si de ce nu 4,5,...

P.S. cred ca vorba voastra, hormonii sunt de vina, ca n-am pus picatura de , pe-onoarea mea, hac! hac!

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Buna dimineata tauroaice mamoase ce sunteti!

Mai toata va mai doriti prunci.
Citeam si ma minunam. Apoi realizai ca doar este vorba de tauroaice, cele mai cele, super-mamici!

Un dulce pt deja mamicile Gaby, Gabibarta, Andreea, Danelutza, Iustina si Carmen.

Sa apara si 2 si 3, si de ce nu 4,5,...

P.S. cred ca vorba voastra, hormonii sunt de vina, ca n-am pus picatura de , pe-onoarea mea, hac! hac!

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

hai sa nu exageram....am zis bb 2, nu 4,5!
ce frumos e afara....
hehehe...gabi, eu as fi multumita cu robert de niro!
pupici...

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Andreea, n-as fi crezut ca esti mai in varsta ca mine
Se pare ca primavara e de vina, fantezia ne-a luat-o razna
Cgaby, mult succes la R.de Niro:) eu m-as multumi cu Redford, dar acela din filmele mai vechi, unde arata al naibii de bine
Gata, ma apuc de lucru, ca numai umplu tastatura de saliva

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza taurashi,
Haidetzi care a confectzionat asta noapte bebelushul ?! Eu incerc azi ca s-a muiat asfaltul, ploua si pot confectziona cu pamint din gradina, ca daca soatza nu_i acasa si nu trece decit postasul pe aici, si ala este postasha
Andreea lasa ca Nadia Comaneci are mai mult de 40 de ani si e la primul, asha ca pina ajung la virsta ei mai fac si eu unul. Ufff, la anul deja am 40
O zi buna si uita-i sa va servesc cu o ... caldaaaaa

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput