tauroaice pline de viata (12)
21 aprilie - sorina
22 aprilie - karmen, dpintilie, danat, alina, lulu75, salina
23 aprilie - raisa, strumfi2004
24 aprilie - "colegul" katalinei
25 aprilie - oana b, madelaine, baly
26 aprilie - maria m m , liliach
27 aprilie - madamsadamy
29 aprilie - cami30
30 aprilie - tina 75, april
1 mai - diana sima, lavinia345, edessa, lulu77
4 mai - doina sanda, daniella4
5 mai - eli, lilanda, mihaela ce
7 mai - gabibarta
8 mai - madutza, diana mirela
9 mai - wantoknow, andreea tx
10 mai - oprietena, angela t, oanamaria_luiza
11 mai - miezure
12 mai - bogdanai, brienitza, cadina
13 mai - mirela anca
14 mai - danelutza, adusca
15 mai - bebi, dunemaire, katalina, tzuc, ratusca 1977
16 mai - cristina c, cory35
17 mai - cgaby, ruxandra sb, anangel lexi
18 mai - roxana77
19 mai - narcisa, dorelgh, stinu, daniela d, rodica elena
20 mai - eftimie c
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Raspunsuri
ruxandra_sb spune:
Sa ne traiasca "mamica" noastra draga, care se ingrijeste asa bine de noi!
Ghici ciuperca care-i ??!!
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
Stinu spune:
Salutare fetelor !
Si eu pe aici ,va pup pe toate si va urez sanatate celor cu raceli si gripa ,anangel lexi si danelutza.
Si eu astept primavara ca m-am saturat de vremea asta rea ,avem vreme de decembrie in martie !
Eu ma simt mult mai bine dar analizel sunt catastrofale ,am lipsa de fier si magneziu ,aslo dublu decat normal ,o anemie urata .Ce sa mai un intreg ghiveci !Probabil ca maine o sa imi fac o retea kilometrica doctorul !
Gabibarta are personalitate papusica ta !Mi-a placut !
Carmen ce face Edi ,ai fost cu el la doctor ?
Iustina
andreea_tx spune:
of nici eu nu mai scap de mucii astia de o saptamana.
de vreme ce sa mai vb naspa rau de tot.
andreeat
anangel_lexi spune:
Neata, fetelor.Off, ce repede trec zilele de concediu. Si nu prea m-am odihnit cum aveam de gand pt. ca am alergat pentru acte ca sa ma inscriu iarasi la examenul auto. Pana nu-mi expira scoala si pana nu fac burta atat de mare incat sa nu mai incap la volan
Raceala e pe trecute.Nu mi-am facut suc natural de citrice dar mi-ati facut pofta asa ca azi cred ca ma pun pe treaba. Pupicei.
13+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
cgaby spune:
neatza!
multa sanatate tuturor, insanatosire grabnica!
nu mai pot...azi noapte stefan a plans pana la 2.30. ii iese o masea si il doare rau....i-am dat nurofen si l-a mai lasat un pic durerea de a putut sa adoarma. drept urmare ne-am trezit la 8 fara un sfert si am intrat in priza...
asa ca acum sunt zombi...
pupici.
Stinu spune:
quote:Gaby imi pare rau pentru Stefan .Asa e pana strapunge maseluta gingia ,dupa aia e mai simplu .Si lui Vladut au inceput sa ii iasa maselutele de 6 ani si mereu se plange ca il doare si respinge mancarea cate 3,4 zile .pentru puiut dar si pentru mamica obosita .
Originally posted by cgaby
neatza!
multa sanatate tuturor, insanatosire grabnica!
nu mai pot...azi noapte stefan a plans pana la 2.30. ii iese o masea si il doare rau....i-am dat nurofen si l-a mai lasat un pic durerea de a putut sa adoarma. drept urmare ne-am trezit la 8 fara un sfert si am intrat in priza...
asa ca acum sunt zombi...
pupici.
Iusti
cgaby spune:
mersic...stiu...avem 2 masele si scapam....abia astept!
oricum, asta nu ma impiedica sa fiu somnoroasa si un pic neprietenoasa...
pupare....
ruxandra_sb spune:
Si Matei ne-a sculat azi noapte de 2 ori. Cum asta nu se-ntampla decat cand este bolnavior si s-a si plans ca-l doare gura (probabil in gat), presupun ca urmeaza o frumusica de viroza.
Parca era si mai fonfanit ca de obicei..
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
Danelutza spune:
Buna ziua , tot cu fatza asta sint ca alta neracita nu am, in plus am reusit sa-i dau si Isabellei un virus mititel. Ce bine-i de voi ca avetzi bebeii mari si spun cind ii doare ceva, a mea pauza, m-a urlat azi noapte pina la 2 si gingia tot n-a pocnit, se vede ceva ca un punctishor de dintzishor, dar nimic altceva. Avem doi dintzi jumate si vad ca al patrulea se lasa asteptat de ceva timp.
Va doresc la toate sanatate si soare mult de la mine , ca e cald si bine dar ... ma uit pe geam ca un copil pedepsit.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
gabibarta spune:
multa-multa sanatate tuturor!!! Capul sus, cica vine primavara saptamana viitoare...
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006