Bebelusi de iulie-august 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monica...normal ca nu o i-au la Baby Expo.Circula atatea raceli ,virusuri in perioada asta, ca n-am chef sa mai i-a cine stie ce.
Sper sa nu ia si raceala de la mine.Nu stiu act ajuta,dar stau tot timpul cu masca pe fata.

Carne de vita mananca de 2-3 sapt, alimentul nou ar fi orezul.
N-am apucat sa vad bubitele, ca doarme inca, astept sa se trezeasca.

Pentru fetele pricepute, a inceput sa traga parturi.Asta inseamna ca mai are ceva la stomac nu? E semn de bine sau nu?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
uite nu mai tin minte ca am citit aseara, dar parca la alergia de la medicamente ziceau ca se schimba medicamentul. dar la tine deja e tarziu ca l-ai terminat. dar spuneau acolo ca multi doctori din cauza ca nu poti sa-ti dai seama daca e de la viroza sau tratament, scriu ca e copilul alergic la medicamentul respectiv cand de fapt e posibil sa nu fie.

mai vroiam sa-ti zic si asta dar am uitat aseara: incearca sa-i faci mai racoare in camera ca e posibil sa fie si o combinatie cu caldura ca stiu ca tu aveai parca mai cald.

si intradevar cum spuneau si fetele nu i-as mai da nici eu nimic ca e plina de medicamente. las-o sa-si revina incet incet. eu pana acum de cand e mica i-am dat doar calpol si picaturi de nas si ambroxol cand a fost racita de 2 ori. in rest nimic. doar Calgel ii mai dau uneori pt dinti. si Ecoflorina pt burtica. dar aia ca si Bioticsul e naturala si n-o consider medicament. nu Ca sau Fe ca in mod normal ar trebui sa ia din alimentatie si chiar daca intr-o perioada e mai slabita organismul isi revine dupa convalescenta.

hai ca am vazut ca a inceput sa manance ceva-ceva. poti sa incerci sa-i dai si un pic de iaurt daca nu i-ai mai dat si ai curajul pt ca unii copii il adora. eu am mai spus pun in el 1-2 lingurite de cereale vanilate.

simona,
uite nu m-am uitat pe iaurturile cu fructe dar parca am ramas cu senzatia ca au coloranti si arome artificiale pe langa zahar. poate sunt si fara. mie pediatra chiar mi-a recomandat sa-i pun glucoza daca ii place mai mult cu ea ca e mai buna decat zaharul. dar s-ar putea acum dupa ce i-ai dat iaurt cu fructe din comert care sunt f dulci, sa nu-i mai placa cel simplu. eu zic totusi ca important e ca-i place si sa nu-ti faci probleme ca doar noi am crescut cu biscuiti si zahar la greu.

lia,
daca are dureri de gingii e posibil sa-ti refuze laptele. asa face si a mea cand are crize...bea mult mai putin si incepe sa maraie. din ce-am citit eu cica de la supt tetina incep sa-i doara si mai tare gingiile si de-aia nu mai vor sa suga bibe/san. asa ca cica e bine sa faci o pauza de 5 min si sa incerci din nou. eu fac altfel: inainte sa-i dau bibe ii masez gingiile cu Calgel care i le amorteste putin si apoi ii dau repede bibe. ca a mea daca fac pauza 5 min se enerveaza ca se vede ca ii e foame dar o doare.

fetelor,
vad ca unele dintre voi au curajul sa mearga la baby expo cu bebei asa de mici. eu nu am curajul mai ales ca mi-a zis pediatra ca acuma circula un virus f puternic.

mamica de maria, 7 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giayan spune:

La multe luni sărbătoriților de astăzi!
Simona-întradevăr are ceva zahăr,dar yazoo este special pt. copii.Ce este ciudat,dacă pot spune așa,e că nu fac decât un singur lot pe lună,deci cred eu (părerea mea) că nu are conservanți.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Pupam si noi burticile SARBATORITILOR DE AZI! Sa fiti sanatosi, voiosi si mancaciosi!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ms Monica, noi bagam la blender, si papam cu lingurita, e adevarat ca spre final se plicitiseste, dar distragem ptuin atentia, si gata

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Anis, multa putere in continuare. Sper sa primesti vesti bune de la analize. Bine ca terminati antibioticul. Daca nu esti multumita de ce va zice dr cand vine la control, ia fata si mergi cu ea la dr. La dr Simonei, sau poti merge si la dr Culcer, are cabinetul langa Obor, sau la o clinica privata mare, ca au doctori buni, doar e prestigiul lor in joc. Dar nu mai sta cu ea nevazuta de medic, ca sa poti sa o pui pe picioare.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Analiza Anei a iesit pozitiva !!! Adica a avut rujeola !!!!!

Diana, unde esti ? Undeva s-a facut o incurcatura !

Am analiza in fata si scrie clar pozitiv, ceea ce se bate cap in cap cu ceea ce am discutat noi. Ce fac ? Pe care sa o iau de buna ?????

SUNT DISPERATAAA!!!!!!!!!!!!

De o ora si jumatate plang incontinuu!!! Nici nu stiu cum am condus pana la birou !

Inebunesc, ce trebuie sa urmaresc acum la ANa ? Care ar fi simptomele de pneumonie si meningita?????

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, hai sa fim puternice pentru fetele noastre. Azi vine doctora si o sa iti spuna ce si cum. Oricum daca a mancat mai bine este maare lucru.

Eu te incurajez pe tine si ma incurajez si pe mine! Plang si ma gandesc ca sunt fericita ca pot plange ! Am avut si cu Ela probleme mari cand era micuta si am albit mult atunci. Acum cred ca o sa albesc de tot...insa trebuie sa ne gasim echilibrul.

Eu una incerc....insa simt acum ca nu mai pot......

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Brianamica, esti o femeie foarte puternica! Sa-i dea Dumnezeu sanatate Anei, sa treaca repejor peste probleme! Mai mult nu stiu ce sa spun....bebelusii bolnavi ma intristeaza peste poate, vorba Simonei, nu ma mai paleste deloc umorul.

Anis, esti pe calea cea buna, Ingrid se va insanatosi curind. Nici ca se putea mai la obiect ca sfatul dat de Oana, sa nu te superi pe noi.

Lia, felicitari pt dintisor, si noi il asteptam pe D3, dupa estimarile si nerabdarile mele.

Ema, frumoasa cascadoare,iar tu dragutza ca de obicei. Intinzi degetul,eu imi pregatesc asaltul la rabdarile tale, in legatura cu echivalente ale medicamentelor romanesti carora nu stiu cum sa le spun in engleza. ca farmacistii se uita cu ochi ingroziti la mine cand le explic ce vreau.

Revin ca fata cere la somn.Pupici bebeilor si mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Buna dimineata la toata lumea!!!

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

Anis, imi cer scuze...azinoapte mi-au cazut ochii pe tastatura...Ce face piticuta?Cum se simte?E mai bine?

Simona, multumesc ca mi-ai atras atentia...Indrazneste, te rog, cu alte ocazii....Invat si eu de la voi...

Azinoapte nu a vrut sa doarma!!!A adormit pe la 00.30...Era numai bun de petrecere, avea chef de topaiala...n-ea "botezat pe amandoi"tocmai cand am vrut sa-l schimbam....eu nu mai puteam de ras...

Simona, nu, nu mi l-a facut nimeni antitetanosul..dar aveam unul facut in 2001...din cauza unui micut accident, "profesional"...desi nici nu m-a intrebat nimeni de el...Interesant, oricum!!!

In legatura cu antirujeolicul, eu as vrea sa il fac dar imi era firc de reactii, desi RECLAMA ILEGALA nu a avut pana acu decat putina febra la vaccinul de 4 luni...Sper sa nu fie probleme...E mai bine sa il fac, stiu!

La 9 luni e examenul de bilant? Si ce ii face atunci?

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput