Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
marchplayer spune:
Ce mai faceti mai fetelor? Am avut si eu timp liber ceva mai mult azi si abia acum am reusit sa termin ce ati scris, vad ca iarasi v-a apucat damblaua noptilor pierdute! Salutari celor ce-si permit, mie mi se pare un lux o noapte de somn, chiar si cu o burta mare, dormit pe o arte si mers des la baie
.
Imi pare rau sa aud ca Anastasia se simte rau, stiu ca este trecator si ii dam un pupic mamicutei Rali sa mearga mai departe cu fruntea sus!
Cata pe tine te face bine Dan daca il rogi! Lasa naiba cartofii si strepsils-ul! Pupici Biancai frumusica!
Moni, vad ca vrei sa fii campioana la poze. Frumusica foc Dienuta ta si vad ca-i tare curtata! Liciteaza!![]()
Maraki tu vad ca ai facut transformari miraculoase cu Angelino, ai o reteta secreta, se vede ca ai mai crescut doi! Noi tot cu cartea in mana sau cu telefonul la doctor!
Irina pupici gogosarului! Te astept pe litoral poate renunti la Di dupa ce ti-o prezint pe Ioana![]()
!
Bee felicitari pentru noul statut, cel de femeie casatorita, misto ca ai fost la munte, noi inca mai visam!
Giova pupici lui Marcolino, unde sunt pozele cu tine roscata-blonda?
Fetelor eu nu stiu ce-i ala program, mi-a iesit chiar si din vocabular! N-am reusit sa-i fac nici program de masa si nici de somn Ioanei! Mancam cand ne este foame si cand ne este somn dormim, daca are chef de dans la 4 dimineata apai noi ne conformam ca altfel vad ca nu ne duce capul sau mai bine zis nu ne lasa inima! Cand este treaza plange mai tot timpul daca nu-i bagata in seama(a se citi luata in brate) nu-mi vine sa cred ca are deabia o luna si 10 zile si stie deja de luat in brate. apropo, s-a trezit si [plange, scriu cu ea in brate, plecam la baie. am mai pus si noi ceva poze in album. va pupic
daniela si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
DANA ENE super feteitzele tinandu-se de mana!!!! Iar cu problema aia mai bine ca n-ai stiut
Important e ca s-a terminat cu bine,nu te mai gandi! Mersi pentru site.Si sa ai fete cuminti sa te mai poti ocupa de el!
CATA nu cred ca e galben verzui kk cand sta mai mult acolo! Pai la cat de des face Dia cand mai are timp sa stea acolo???
Iar in problema hainelor am mai identificat cateva perechi de pantaloni,cateva rochite,vreo patru pulovere,o salopeta + bluza + botosei,dar la capitolul sepci e super: vreo 4 din alea groase care acopera urechile roz,rosie etc.,vreo 5 sepci din alea cum are in poza galbena acum a primit roz,rosie,alba ... si doua sepcutze de vara .
Deci putem merge linistite la mare ca si asa avem probleme grave pe acolo 

se pare ca incepe concurentza sa-si arate coltzii,este una DANIELA prin zona pe care o mananca undeva
rau de tot
Pai cum ,adica ea daca-i din Constanta (ca Eforie tot acolo e!) si e mai tinerica indrazneste sa atenteze la MARIO al nostruuuuuu!
Ai vazut IRINAAAAA? Au inceput tipele sa se dea la el! Pai cand incepe sirena de Diana sa urle praful se alege de toate gagicile astea! Si are antrenament la cat aerobic face plus ca Alina colega-mea vrea s-o invete tai-bo ca ea practica.Atunci sa vedeti cotzoharlelorrrrr! ![]()
![]()
P.S. Daniela am studiat si pozele concurentzei sa vedem cu cine avem de-a face,e bai,trebuie sa ne punem pe ceva farduri,echipament sexy si alte cele,sa facem fatza!!!! ![]()
![]()
![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
Ia uite ce batalie p-aici. Pai cuplul Mario-Diana nu-l vad bine impreuna in conditiile astea.
CATA - crede-ma ca stiu ce e ala kk stat mult in
si nici urma de culoare galben-verzui.
Eu i-am dat in seara asta suc de portocala papanasului... o lingurita...se lingea pe botic...nu-i ajunsese nici pana pe gat
si Robert a zis sa ii mai dau... si i-am mai dat 2 lingurite iar el plescaia din limbutza de fericire si se uita la mine cu ochi "cersetori".. dar nu i-am mai dat. Si speram eu sa faca trofeul...mult asteptatul kk...si cand colo el se vaicarea strangand din 
iar in cele din urma s-a culcat
.
GIO - sa nu cumva sa te decolorezi ca iti arzi parul. Ai rabdare si persevereaza... deschide culoarea DOAR din vopsea... cum am zis.. ton pe ton
.
DANIELA - bine ca ne-ai dat si tu un semn de viata... in sfarsit. Chiar ma gandeam la tine ... cat de activa erai inainte de bebelina si uite-acum nu intri tu deloc sa mai ceri o parere... sa mai impartasim impreuna o experienta ceva? Si ai rabdare cu micuta Ioana ca isi face ea singura program. Nicolas de la 1 luna jumate si-a eliminat o masa de noapte... cea de la 12, apoi treptat si-a decalat masa de la 3 spre 4-5 dim si usor usor a ajuns sa se trezeasca la 6-7 si mai nou la 8-9. Asadar RABDARE... si nu te stresa ca nu faci decat sa o agiti si mai tare.
RALU - sper sa se faca bine Anastasia cat mai repejor. Nu ma bag la sfaturi in problema asta ca mi se pare prea complicata pt experienta mea
. Te astept cu vesti si maine.
MONI - dar multe haine ai primit bre... pai esti scutita de o gramada de cheluieli.
Eu trebuie iar sa merg sa caut hainute pt in casa ca mi-au ramas toate costumasele "sleep and play" mici
iar la varsta asta cand sunt asa de miscaciosi... astea sunt cele mai bine ca in rest ii cad pantalonii de pe el de la dat din craci.
DANA - sa iti traiasca frumuselele. Sunt super dulci iar coditele Oanei sunt superbeeee.
Bine ca s-a terminat in regula sarcina si operatia .
GAGICI... avem schimbul 2 astazi?
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Fetelor am o intrebare(azi e ziua intrebarilor puse de mine
):
Voi ati reusit sa luati laptele ala gratuit pana acum?
Eu am avut reteta si pe ian si pe feb si pe martie si in fiecare luna m-au dus astia cu vorba si ciuciu lapte. Eu vroiam sa-l dau cuiva care da copilului astfel de lapte si nu are posibilitati... ba chiar ma gandeam sa opresc si eu sa fac branzica atunci cand voi incepe diversificarea
.
Stau si ma gandesc ca sunt o gramada de pers care nu au posibilitati si chiar isi hranesc copii cu laptele ala gratuit... iar daca nesimtitii nu il dau de 3 luni... ce face frate femeia aia cu copilu'? E de strigator la cer cata bataie de joc !![]()
LILIANA
si
Denisam spune:
Salutare-Schimbul 2 este?
Cuscra si Ralu- sanatate multa la bebelasi sa se faca repede bine!
Daniela,Moni, Giova, Linda si Dana-saluatre, pupciei la bebei si am vizionat pozele noi- f. frumoase!
Noi azi am facut 8 sapt, neoficial avem 60cm, am masurat purcelul aseara si iesea 61 dar am zis ca sigur are 60, si oficial vedem joi la control si vaccin.
Ma scuzati ca am intarziat
-dar pe linga dentist a treb sa ma opresc sa caut un obiect, si stitzi cum e- te duci dupa una si gasesti altele-cum ar fi hainutze de vara reduse pt purcelul=dulcineea mea, camasa pt botez pt sotz ca primise o cravata meseriasa de maatse si adidasi de piele redusi pt moi ca sa bag gym mai in fortza si plimbari cu caruciorul lungi![]()
Acuma trec la capitolul preferat al meu si a lui Bee si Moni=mulsul
, si peste o ora si un sfert o tai la gym, deci ami stau pe aici cu voi![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
Unde naiba gasesti Denisa tu haine de vara reduse, in miejul iernii.. chiar la inceput de primavara pot spune..? Pai nu s-a terminat lotul pana acum? Astia in Canada tin hainele de vara si iarna pe rafturi?![]()
LILIANA
si
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Pana la urma nu s-a intamplat nimic, fetitza a dormit tun, azi iar asa, in afara de nelipsitele colici nu s-a plans de ceva! Stiam ca e de rau daca ii intra apa in ureche, dar na, e bine ca nu s-a imbolnavit.
Diana face kk doar daca o stimulez, si o fac o data pe zi, iese intai verde-verde si dupa aceea galben cu seminte. Asa ca si eu cred ca e de la perioada lunga de stat. Ii dau ceai de musetel, dar nu are efect deloc. O sa incerc cu o linguritza de suc de portocale, dar abia sapt viitoare.
Am fost azi la medic cu ea pt transfontanelara, ca s-a nascut cu circulara de cordon si avea niste cheaguri pe creier si cica s-au resorbit 
A mai ramas un punctuletz micut, mai merge peste o luna la control, si mi-a dat Tanakan, dar 0,2ml ca sa-i bag o luna pe gat.
A mai luat vreun bebel acest tratament sau vit. B complex? Ca mi se pare cam aberant sa-i dau Tanakan...
Va las, 
la toate, ma duc sa bag o tigara.
Ingrid S si
Diana
Denisam spune:
LINDA- si eu m-am mirat ca in general spre sf. lui februarie scoteau astia cam tot ce era de vara-toamna-iarna de anul trecut, dar azi ti-am zis ammai gasit un rack cu niste reduse si zic ia sa ma uit eu pt fii-mea, ca sa dau cat mai putin 7-9 cad pe costuamse de vara ca si asa le imbraca 2 luni de cateva ori si raman mici,asta pt c avrem sa mergem in august in insulele calde-caraibe.
Si ce zic ca am gasit adidasi atat de redusi 25 cad si cica vienri au super reduceri, o sa bag o tura ca acolo au si tzoale si echipam sportiv, paoet mai gasesc ceva fain.( radeam cu mama ca pe camasa lui dragos am dat 30 ca dsi pe 2 costuamse si 2 salopete de ale lui emma amdat tot atata:)
Ce face 'fratelo cel curtat?" Deja bag somn de voie?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Ei fetelor mi-a facut si Marco un spanac gumos ca m-am si speriat.Vad ca s-au inteles mai multi bebei sa ne faca sa ne panicam.
Daniela
. am postat in pag. trecuta un mesaj si acolo e un link, caRE duce la poza.
Liliana stai linistita ca nu ma decolorez, doar din vopsea, nu cu praf.
Dana imi poare rau ca ai trecut prin atatea, dar bine ca sunteti bine amandoua si cu rabdare si mai putin efort te vei reface. Frumoase fete ai
.
Denisa cum fu la dentist?
Emmei.
Irina pe unde esti?
Ingrid, Tanakan stiu ca lua fetita care e acasa la noi, din leagan, ca cica avea nu stiu ce retard. ma interesez daca vrei, dar ea avea 2 ani atunci.
Eu va las, merg la tv. nu stiu ce are fiu-mio caci mi-a facut niste crize de plans, ca niciodata.
si nu mai scrieti asa de mult, ca patim ca si la mirese, nu ne mai contorizeaza postarile, si nu mai facem puncte.![]()
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
teolinda spune:
DENISA pai e super misto la voi acolo. Eu sper sa gasesc ceva interesant la Baby Expo.. si poate cu preturi mai interesante...sau nu... ca asa-i la noi. Orincum batalia e mare ca in Romania "instinctul de turma" ...parca vad lumea buluc pe la standuri sa cumpere orice la orice pret ca si cand s-ar da pe gratis
.
Nicolas doarme deja. Dar nu el e curtat ci fratelo Mario
.
INGRID - bine ca te-ai linistit cu urechiusa Dianei.Cat despre Tanakan ... habar nu am. Ma bucur ca aveti vesti bune de la dr.Ai culcat bebelina acum?
LILIANA
si