peruca-aveti curaj?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

eu vreau una in stilul acestora. v-am spus o vreau mai degraba pt activitati caznice, petreceri, prosteala decat pt purtat pe strada :

http://www.newmee.com/fiche.php?id=14&type=3 in ultima sau penultima culoare

cand mai am timp va mai arat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Bravo mamica-dulce, poate ne povestesti si noua cum e perua cind iti ajunge, daca tine cald etc. Poate-mi iau si eu

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna mamica dulce sa stii ca nu reusesc sa iti trimit un pm. Am mai incercat si in alte dati si nu merge. Asa ca nu iti pot afla adresa de mail. Am vazut ca alte fete mi-au trimis mail fara ca eu sa am activat pm-ul si fara sa le-o dau eu. Daca poti si esti draguta sa incerci tu sa imi trimiti un mesaj apoi eu iti trimit inapoi. Oricum multumesc mult si daca reusesti sa imi trimiti acel catalog sa stii ca ti-l voi returna negresit.

Astept un raspuns de la tine.
Apropo este f misto peruca pe care ti-ai luat-o.

pa pa

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pe aici toate negresele poarta peruci. La inceput credeam ca au atatia bani de merg la coafor in fiecare sapt. si-si schimba coafura si culoarea parului . Pana am intrebat intr-o zi si mi s-a spus ca sunt peruci. Arata misto. Nu stiu daca mi-as pune, dar nu-i greu de incercat.

irlandeza

Mergi la inceput

mamica dulce as avea nevoie de ajutorul tau te rog. Spuneai ca ai un catalog cu peruci mai serioase. Daca ai putea sa mi-l trimiti ar fi super ca eu nu gasesc nimik pe aici si mama a inceput sa dispere ca ii cade parul. as vrea sa ii pot arata cateva modele si eventual sa dau comanda acolo in germania sau sa aleg un model si sa il dau unei fime de aici.

Problema mea este ca nu pot sa iti dau PM (nu merge!!!!) si nu stiu sa accesez altfel adresa ta de mail. Si n-as vrea sa pun adresa de acasa pe forum direct. Asa ca daca nu e deranjul prea mare si reusesti sa imi trimiti tu un mail ar fi super bine. Doar daca nu te deranjez prea mult. O sa ti-l trimit nefresit catalogul inapoi dupa ce ne uitam pe el.

multumesc mult si astept mesajul tau.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Crinutz, se pare ca tu nu ai activata optiunea de PM. Ca atare, du-te in profilul tau si o activeaza. Daca nu merge nici asa, poti sa ii trimiti email lui mamica dulce dand click pe numele ei. Ti se deschide o fereastra cu user profile-ul ei, unde sus in stanga scrie "apasa aici pentru a trimite un mail". Da click acolo si gata. Succes.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

carolinah, nu merge sa imi activez pm-ul pt ca se pare ca am firewall pe calculator si impiedica aceasta optiune (explicatia unui modeartor) si cred ca nici sa accesez mailul unei pers. Daca dau click pe nume zice ca e eroare si ca trebuie sa fiu inregistrata. Pai sunt!!!! E o mare problema de-aia o rugam pe mamica dulce sa imi dea ea un mail.

Daca nu asta e!!!! Poate ma ajuta altcineva cu un catalog sau un link cu peruci pt doamne mai in varsta.

Merci carolinah pt sfat.

pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Initial creeata de mamica dulce

poate e prea mult spus curaj,dar ati prins ideea.
Eu am vazut niste chestii super faine pe net si mi s-a cam lipit sufletul de ele....

Sa nu mint, singura peruca pe care m-am gandit sa o port vreodata este o peruca pentru parul de pe piept.... dar cum nu s-a inventat asa ceva - si nici nu am gasit ceva asemanator in linkurile date ...... astept cu mainile in sold si privirea in zare.......

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

mamica dulce, n-ai mai aparut pe aici. Am tot incercat sa dau de tine dar fara succes. Nu are rost sa mai repet problema mea adica ca eu nu pot sa iti dau un pm asa ca te rog pe tine daca vezi mesajul si nu e prea mare deranjul sa imi trimiti tu un mail ca sa pot la randul meu sa te caut. Imi spuneai ceva de un catalog cu peruci pe care ai putea sa mi-l trimiti. Mai e valabila oferta? Mi-ai face o mare favoare daca mi l-ai trimite ca ii pot arata si mamei ceva concret. Ti-l trimit inapoi dupa ce ne hotaram. Mama deja a inceput sa piarda parul si e tare necajita ca nu gasim o peruca k lumea. Ce am mai gasit pe net sunt toate prea tineresti si nu le poate purta ea.

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Allure chiar ca mai imbolnavit.Sunt surep perucile.Daca as gasi una asa marfa as purta si eu(eu am parul ff rar).Marfa rau.Mamica dulce cand vine peruca poate ne spui daca tine cald.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput