N-am curaj sa conduc..........
Raspunsuri - Pagina 4
mamaluidavid spune:
La fel am fost si eu,imi era frica sa ma urc la volan;cautam mereu motive ba sa merg cu taxiul,ba sa merg pe jos ,etc.
Cand mi-am luat inima in dinti prima data am condus singura ,a fost bine.
Cand am condus prima data cu cineva in masina,mama mea, i-am pus centura de sigurantza si i-am spus:"orice ar fi sa nu scoti un sunet" ;o stiu pe mama fricoasa rau de tot si cand se sperie cateodata scoate un "hiiiiiiiiiii" de iti sta inima in loc.
A fost bine,frica a ramas putin dar e OK.
Acum insa mi-e groaza sa conduc aici,inca nu am permisul,saptamana viitoare am examen.
In afara de faptul ca totul e pe invers si mi-e frica sa nu intru pe contrasens sunt niste stradute inguste aici,mereu am impresia ca(virgula) cadem in sant
Dar stiu ca TREBUIE sa conduc,sper sa imi treaca frica si sa fie bine.
Stefania 20 + si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Anca Wish spune:
Eu am dat examenul pe 1 martie. Ieri am ridicat permisul de la Politie. Gandul ca ma voi urca singura la volan, imi da frisoane pe sira spinarii. Mi-e teama, recunosc. Se conduce haotic in Bucuresti. iar lamaia din geam, nu impresioneaza pe nimeni. Iti taie calea, te claxoneaza...
Ma gandeam sa fac primul pas duminica spre seara cand e mai putin aglomerat. Asa ca, nu iesiti din casa duminica seara, ca ies io la plimbare
Sunt hotarata sa merg singura. Am fost cu sotul in poligon si mi-a ajuns. Nu mai vreau!
Tineti-mi pumnii.
anca...SIGUR intr-o zi
iliuta spune:
Hai Anca!!!!!! Hai Anca!!!!!!
Sa ne incurajezi si pe noi dupa aia.
Eu cu mama mea am fost asta iarna in masina.Atunci am unrcat prima oara dupa mult timp.I-am zis sa nu-i fie fricaca vom merge incet....tot ma uitam la ea si mi se parea ca face cate o grimasa, la care ea imi spune: mai fata eu am incredere in tine, stiu ca poti, nu mi-e frica deloc......sa fi zis asa doarca era mama mea?...
Mihaela
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Eu am dat examenul pe 1 martie. Ieri am ridicat permisul de la Politie. Gandul ca ma voi urca singura la volan, imi da frisoane pe sira spinarii. Mi-e teama, recunosc. Se conduce haotic in Bucuresti. iar lamaia din geam, nu impresioneaza pe nimeni. Iti taie calea, te claxoneaza...
Ma gandeam sa fac primul pas duminica spre seara cand e mai putin aglomerat. Asa ca, nu iesiti din casa duminica seara, ca ies io la plimbare
Sunt hotarata sa merg singura. Am fost cu sotul in poligon si mi-a ajuns. Nu mai vreau!
Tineti-mi pumnii.
anca...SIGUR intr-o zi
anca, daca vrei parerea mea de incepator pe la 13.30 15.00 nu-i aprope nimeni pe strazi... mie atunci imi place sa merg. Seara e mai aglomerat. Bafta!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Anca Wish spune:
Multumesc de incurajari.
Cristina T, asa voi face. Dumnezeu cu mila!
Bafta tuturor. Sa le dam peste nas barbatilor care ne cred bune de nimic la volan cu toate ca facem mai putine accidente decat ei.
anca...SIGUR intr-o zi
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Multumesc de incurajari.
Cristina T, asa voi face. Dumnezeu cu mila!
Bafta tuturor. Sa le dam peste nas barbatilor care ne cred bune de nimic la volan cu toate ca facem mai putine accidente decat ei.
anca...SIGUR intr-o zi
pleci singura???
CristinaT spune:
da poate ne prind astia de la prima si ne dau la emisiunea aia cu soferii