N-am curaj sa conduc..........
Raspunsuri - Pagina 10
Elise spune:
Anca, eu nu-i injur pe aia care merg nehotarati... injur daca merg hotarati, prea hotarati chiar, si in directie inversa.
Stiu explicatia: au cedat nervos.
Da' nu ma pot abtine....
Elise
PS: nu stiu daca le stiati: perlele soferilor:
Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu
Pietonul nu stia īn ce directie sa se īndrepte, asa ca l-am calcat
Cealalta masina a intrat īn mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei
M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers
Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata
Stālpul de telefon se apropia repede. Am īncercat sa virez īn afara directiei lui cīnd el m-a lovit īn fata
Conduceam masina de 40 de ani cīnd am adormit la volan si am avut un accident
O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut
Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet
Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt īntr-o masina mica cu o gura mare
Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine
Īncercīnd sa omor o musca, am intrat cu masina īntr-un stīlp de telegraf
Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo
Cīnd m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut īn locul in care nici un semn stop nu mai aparuse vreodata. Nu am reusit sa opresc masina la timp
Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul
Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca)
- Cum ati avertizat dvs.?
- Claxo
- Cum a avertizat celalalt?
Masina mea era parcata īn mod regulamentar cīnd a lovit cu spatele celalalt vehicul
kiwwy spune:
Elise,ce am mai ras de ce ai scris
Si eu am permis de un an (23 martie),am sofat din prima zi dupa ce am primit carnetul,dar frica am avut-o si o mai am inca.
M-am frecat si eu de o alta masina,am zgariat-o putin,dar asta nu m-a determinat sa nu mai sofez niciodata.
Cel mai important este sa iti fie asigurata masina (full casco).
eu am gandit cam asa:"am 2 copii care trebuie sa ii duc peste tot,daca sotul nu poate trebuie sa iau taxi" si m-am gandit la avantaje si dezavantaje,si am stabilit sa imi infrunt teama.
Acuma merg peste tot,putina teama mai am inca.
recunosc,la capitolul" parcari "stau mai prost,dar invat in timp.
eu am condus seara si in week-end cand nu prea circula nimeni poe strada,dar a contat foarte mult.Asa am invatat .
Va doresc succes la condus .
zfcristina spune:
Nu stiu sa-ti spun cum sa-ti iei inima in dinti dar iti povestesc cum am facut eu.Am facut scoala de soferi impreuna cu sotul meu(pe atunci prietenul meu) am luat amandoi carnetele de conducere si cand a fost vorba de sofat mereu il bagam pe el in fata de frica.
Norocul meu a fost ca a plecat el militar si atunci de lene si pentru ca nu imi placea sa merg cu mijloacele de transport in comun mi-am luat inima in dinti si m-am suit la volan .Am mers zilnic prin oras ba chiar si in afara Bucurestiului in interes de serviciu si mi-a pierit teama .
Cel mai bine este sa mergi singura in masina,nu-ti este de nici un ajutor cineva in dreapta care sa te bata la cap si sa-ti spuna ce si cum sa faci si in ce directie sa o iei.
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
Elise spune:
iliuta, ti-am vazut pozele... esti o frumoasa, si iti sta bine cu mashina... cum sta ea acolo cuminte langa tine: deci, CURAJ!
trebuie sa te gindesti de la inceput ca TU o conduci pe EA, nu EA pe TINE.
Eventual fa-i asa de citeva ori:
Sa vezi ca nu reactioneaza.
(nu rade, eu si acum vb. cu masina mea! "hai papusha... asa, bravo..." )
o sa invete repede sa te asculte!
Elise
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Azi am venit cu masinuta la serviciu. Fara "piaza rea", normal.
Am bagat si-n a 4-a in premiera.
Traseul: Lacul Tei-Izvor.
Imi vine sa ma pup ca tare curajoasa sunt!!!
Elise, daca intalnesti un Tico galben care merge nehotarat, sa nu injuri foarte tare.
anca...SIGUR intr-o zi
Mai bine aici ca majoritatea masinilor sunt automate asa ca nu mai duci grija schimbatorului de viteza!!!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
ancamironiuc spune:
Am si eu o problemaaaaa....citeam ca unele dintre voi au preferat la inceput sa conduca noaptea pentru ca este mai liber. Eu nu reusesc sa conduc noaptea, decent, pentru ca nu inteleg nimic din ce este in fata mea. In sesnsul ca de multe ori nici nu imi dau seama pe unde merge drumul!!!!! ASTA DA PERICOL!!! Asa ca prefer sa merg numai daca stiu traseul.... Vi se intampla si voua sau sunt eu mai ???????????
Anca
lacri spune:
credeam ca numai eu sunt .............numai mie imi este frica sa conduc.nu stiu sa ma linistesc sau sa ma injrijorez cand va d ca sunteti mai multe
eu m-am apucat de scoala de soferi acum vreo 5 ani.......mai aveam putin pana sa dau examenul ,intre timp am ramas insarcinata si a venit si iarna (a dat zapada mare iar eu nu condusesem pe zapada)asa ca am gasit diferite motive sa o aman si sa zic ca fac mai tarziu ca dau ex mai tarziu.normal ca au fost numai niste pretexte.dupa ce am nascut ,colac peste pupaza,am avut un accident cu sotul meu ( a fost mana lui Dumnezeu acolo-nu ne-a lasat sa ne ducem in rapa in care erau f multi copaci si aveam peste 100 km\h si am iesit de pe strada pe partea opusa si ne-am oprit intr-un damb).nu ne-am ranit doar ma durea pe ici pe colo cum m-am izbit de scaunul din fata (eram pe bancheta din spate).de atunci am prins si mai mare frica de masini.....si in oras cand merg mi se pare ca intra masini in noi (am luat-o razna de tot)
anul trecut tot am zis ca fac scoala de soferi sa pot sa ma deplasez si eu mai usor si numai zic ca mai avem si vreo 4 masini iar cand nu e sotul meu eu merg cu autobuzul.toata lumea imi zice sa fac scoala ,nasii nostri chiar au vorbit deja cu un instructor.
acum trebuie sa-mi infrang frica.....
Fabian si mami Lacramioara
dolcebaby spune:
Ma inscriu si eu aici
Am permis de 10 ani, conduc doar dak il am pe sot linga mine ...
Mi-am luat gindul de mult ca voi conduce vreodata singura
Sa-mi fie rusine
dolcebaby
ancamironiuc spune:
..dupa ce am nascut ,colac peste pupaza,am avut un accident cu sotul meu ( a fost mana lui Dumnezeu acolo-nu ne-a lasat sa ne ducem in rapa in care erau f multi copaci si aveam peste 100 km\h si am iesit de pe strada pe partea opusa si ne-am oprit intr-un damb).nu ne-am ranit doar ma durea pe ici pe colo cum m-am izbit de scaunul din fata (eram pe bancheta din spate).de atunci am prins si mai mare frica de masini.....si in oras cand merg mi se pare ca intra masini in noi (am luat-o razna de tot)
[size=5]Trebuie sa-ti invingi frica. ai sa vezi ca este mult mai bine cand stii ca detii controlul asupra masinii, nu ai sa mai ai senzatia ca nu se franeaza cand trebuie, ca intri in altii si alte ciudatenii comune!!! Au am avut doua accidente dintre care in unul am intrat (nu conduceam eu!!!!) intr-un zid la 140km/h si ne-a aruncat in altul, ca la biliard.... Am zis ca nu am sa conduc niciodata. M-am apucat de scoala si cu o zi inainte de examen am avut alt accident, in care am aruncat o masina de 2000 km, praf. Am dat examenul si am realizat ca asa ma simt in siguranta.
Mergi cu cat vrei tu, cum vrei tu si cu un pic de experienta ai sa vezi ca nu e greu!!!!
ANCA si EMA
Elise spune:
quote:
Originally posted by ancamironiuc
Am si eu o problemaaaaa....citeam ca unele dintre voi au preferat la inceput sa conduca noaptea pentru ca este mai liber. Eu nu reusesc sa conduc noaptea, decent, pentru ca nu inteleg nimic din ce este in fata mea. In sesnsul ca de multe ori nici nu imi dau seama pe unde merge drumul!!!!! ASTA DA PERICOL!!! Asa ca prefer sa merg numai daca stiu traseul.... Vi se intampla si voua sau sunt eu mai ???????????
Anca
cred ca se intimpla, pina te obisnuiesti - eu si acum am dificultati noaptea, pentru ca am parbriz cu tenta - e foarte bun ziua, dar noaptea sint cam chiorex.
daca sint pe vreun drum national, fara iluminare corespunzatoare, prefer sa ma tin dupa masina din fatza.
da' sint amabila si merg cu faza scurta!
daca aia o ia pe camp...ghinion!
Elise