ce doctor aleg si alte sfaturi?
Raspunsuri - Pagina 2
oanamada spune:
Viovio, multumesc pentru likul cu lista...imi e de mare folosi.
Kehleyr iubita, problema mea nu e constipatia ci diareea. De constipatie nu am suferit niciodata, doar ca la colonul iritabil apar treceri bruste de la scaun diareic la scaun tare...Ma ingrijoareaza faptul ca dupa ce sunt ca un catel din ala pofticios care baleste la tot felul de alimente pe care nu le poate manca din cauza stomacului, imi este frica sa nu ajung sa nu pot manca alte lucruri care pana acum nu-mi faceau rau.Intr-adevar, cum spuneai si tu ma asteapta o dieta cam nasoala! De exemplu... nu prea pot sa mananc legume in cantitate mare ca ma si loveste problema...saptamana trecuta mi-am luat brocoli si l-am fiert dupa care la-m dat printr-o lingurita de unt...mi-a placut asa mult si imi era asa pofta de el ca am mancat vreo 400-500g. Nu vreti sa stiti cat de buna prietena eram cu wc-ul meu seara!Asa ca o sa fie complicat!
Va pup
inaioana spune:
Sotul tau poate asista la nastere inclusiv cezariana din cate stiu.
Nu stiu daca sunt rezerve de o persoana dar saloanele sunt de 3-4 si bebelusii stau cu mamicile in camera in patuturile lor. Doar daca faci cezariana, in prima zi cat esti la terapie intensiva nu stai cu bebe ci doar ti se aduce la 3 ore la alaptat, de a doua zi te muti in salon cu bb. Oricum nu stai mai mult de 2 zile daca nu e vreo problema cumva nici chiar la cezariana.
Se face epidurala, nu stiu ce fel de anestezisti are.
Dupa cum iti spuneam si mai devreme, cel mai bine pui tu toate intrebarile astea la subiectul lui de la "Nasterea pe glob", acolo sunt multe fete care au nascut cu el si iti vor raspunde. Spre exemplu pe mine nu ma intereseaza epidurala pentru ca fac cezariana cu rahi asa ca nu iti pot da detalii.
Uite aici :http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=4&TOPIC_ID=69365#1522050
Si te sfatuiesc sa citesti si capitolele precedente ale subiectului lui ca sa iti faci o idee (sunt 9 capitole numai despre asta), eu ti-am dat link doar de la ultima pagina a subiectului, ultimul capitol, unde poti sa pui intrebarile pe care le doresti.
Mult succes!
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici