Mamici de mai-iunie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

puiudana felicitari pt. achizitii si sa se bucure de ele puiul tau!!! Patutz ca al tau are si ama daca nu ma insel, doar ca mai are niste accesorii si probabil a platit mai mult.
Cristina super carucior, foarte misto, incredibil.....
Acum m-am tot gandit daca sa pun si eu poze cu patutzul meu...din lemn, ca vad ca toate aveti din panza, dar ma risc .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Diana79 multumim! Si eu sunt foarte incantata si de patut si de carut, mai ales ca am prins o oferta foarte buna!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Gata, am expus si patutzul meu, se gaseste la "poze carmina".
Bravo LYLY pt. surpriza cu pozele

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Da carmina, i-am zis Danei ca patutul e tot de la Primii Pasi ca si al meu numai ca mare diferenta nu e intre ele,doar ca sunt modele diferite! Eu am dat 240RON, iar Dana 200RON!
Pune poze cu patutul!
io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carmina...mie imi place foarte mult patutzul tau de lemn...Si eu cred ca tot de lemn imi iau...am gasit unu la 1 mil. juma,dar cum spuneam...astept minunata expozitie si apoi incep si eu cumparaturile sa va prind din urma.

Mergi la inceput

vivi mie mi-a placut foarte mult si patutul din Cora care e acum la oferta, l-am vazut cand mi-am luat eu patut si leagan!
Uita-l aici: http://www.cora.ro/cora/detalii?id=36092
io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ama ai luat si carutz ca eu nu am vazut.

Imi raspundetzi si mie la intrebarea referitoare la testul diabet, please.........

Carmina am vazut si patul tau. Esta tare dragutz. Dar eu zic sa pui ceva sub el ca are rotile si nu o sa fie stabil direct pe parchet.

Diana 27+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Diana nu, n-am luat decat patut si leagan.Cu carutul o sa fie mai greu pana gasim unul ieftin si bun..Referitor la intrebarea cu diabetul, eu nu stiu sa-ti raspund!Poate stiu fetele!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Si eu am tot patut din lemn (primit, cu tot cu salteluta, care e umpluta cu iarba de mare si tot asa plina de nasturi, cum se mai plingea cineva). Din pacate al meu n-are sertar dedesubt.
Mie mi se pare mai practic patutul de lemn, in primul rind pt ca nu trebuie sa ma aplec dupa bb, in al doilea rind noi nu suntem prea calatori, ca sa ne trebuiasca unul pliant, si in al treilea rind pt ca intr-un patut de lemn cam ca asta am dormit si eu si sora-mea cind eram mici, si pina la vreo 4 ani, asa ca am amintiri foarte placute despre patutul meu de lemn ...

Avem si un set de asternuturi, adica niste aparatoare laterale, cearsaf, pilota si fata de perna. Dar lamuriti-ma si pe mine, la ce-i trebuie fata de perna ? I se pune perna cind e mic? sau mai bine zis, de cind i se puna perna? Cineva mi-a spus ca bb trebuie sa doarma usor inclinat, cam pe plan inclinat, ca sa fii sigur ca nu se inneaca noapte, daca regurgiteaza. Ce stiti de chestia asta?

Ca sa nu se ude salteaua, am inteles ca ii poti pune un plastic dedesubt. E OK, a facut cineva asa?

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, pai nu mai ai nevoie de saltelutza daca folosesti pilota. Lasi saltelutza lui originala care e foarte subtire si peste pui pilota si gata!

Diana, noi nu iti putem raspunde pentru ca aici nu se face testul de diabet in mod obisnuit...Nu stiu pe nimeni care sa il fi facut.

Carmina, foarte frumos patutul, dupa cum ti-am mai spus!

Deci pana la urma ce ora va convine petnru BabyExpo? 13.00 e bine?

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput