Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

inuto, . pai n-am mai incercat nik ceaiuri, ca tot la cutite (ma rog, laparoscoape) ajung. asa ca... nici cu incercat de-un bb nu, ca n-au trecut inca 6 luni (in primul rand) si in al doilea rand vreau sa scap de biloi, ca dak m-ar apuca o criza in timpul gravideniei.... las' ca facem noi bb2 acusica.
silvioara, e marait stefanutul tau model? i-ai luat temperatura, sa nu aiba ceva? uita-te si la gingioare (asa, ca sa te linistesti).
imi pare rau ca toata lumea-i p-aici. iaca banc:
Se īntālnesc un urs, un leu si o gaina.
Ursul: - Cānd eu urlu, se teme toata padurea!
Leul: - Cānd eu racnesc, se teme toata jungla!
Gaina: - Cānd eu tusesc, se teme toata planeta!!!
c & andrei-ardei-ghiocei

Mergi la inceput

pupici fetelor care ne-au facut urari si pupici la piticii care azi implinesc ceva lunisoare. si pupici la toti piticii, ca pana la 1 an eu zic ca-i ziua lor in fiecare zi (mai ales ca nu cer tort )
joy
, io-s o mama lenesa, care n-a mai pus poze de cand hauuuu. poate pun unele azi, ēa tot dau la pompa momentan

c
ca andrei doarme inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI DE AZI!
SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI IMPLINIRE!

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA, bine ai grait cu polita de studii. si eu vreau sa fac si asigurare de viata si polita pt studii si asigurare la casa si bunuri.
Fetelor, care stiti si care aveti aruncati cu sfaturi si pareri in noi...

CORAP, vroiam sa te intreb, cand ai trecut pe nr 4 la pampers? ca parca 3 este pana la 9 kg, nu? ca semintei mele de ardei ii vine inca nr 3, dar parca pe la cutele de la bulanase il strange..sau il pun eu prea strans...dar altfel daca-l las mai larg, atata da din picioare si se zbuciuma, ca-i aluneca de pe el.

INA, si eu abia astept sa fiu , cand vad burtici pe strada ma apuca nostalgia....

SILVIA, sper ca nu urmezi tu cu Stefanel nemancat...chiar cred ca este ceva general la copii astia...almeu a fost cred primul si l-a tinut o luna aproape....

LAVI02 las' ca si eu i-am dat supliment si taaare bucuroasa eram cand nu -l manca. ba inca eu vreo 2 mese nu i-am dat deloc san in ideea ca sigur bibe cu formula ia. ete na..da de unde...
Bine, el nu a scazut in greutate ca Nati...acum cred c aesti la Stanciu, nu? sa ne zici ce si cum. Bafta !

ANDA, da tu parca ai pompa buna, nu? ca asa-mi face si mie asta cu un singur canal pe care tasneste....si cred ca de aia fac si galmele. si mie-mi lua si juma de ora pt 50 ml...si ce ma usturau si ardeau sfarcurile dupa...da nu-mi pare rau. nici nu mi se pare ca ma sacrific. cred ca fac ceva normal.

Mai azi noapte nu-mi venea sa cred ce frumos ningea...ca in decembrie. adica ca intr-un decembrie normal. propun sa mutam craciunul in martie sa avem zapada...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

joy, eu am trecut la nr. 4 cand bb a facut 7 kg. mie nu-mi mai placea 3 ca il presa peste coite.
eu oricum le pun mai larg, si nu-i pun putzica intr-un fel anume (adk in sus, in jos) ci cum se nimereste. cred ca de cele mai multe ori in jos.
cu decalotarea, eu v-am spus de cand eram gravide, ca oricum ai face, tot nu-i bine, ca vad ca ai cetit articolasul ala. a fost stresul meu de mama de baiat. dar vezi, ca odata ce ai ales ca il decalotezi, tre sa-l decalotezi mereu, nu prea poti sa te opresti acum.

c & ardeiashul cel adormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor-dragelor, nu mai pleaca odata iarna asta de la noi!?

Si eu sunt suparata azi: da, Stefanelu' e racit. Am vb cu doctorita la telefon si i-am descris simptomele: nasul plin de muci (dar pe care nu-i gasesc...or fi de profunzime) si stranuturi dese, plus, rar, cate o tuse mica si seaca. Azi noapte nu am prea dormit ca l-am "pazit" - il tot auzeam cum se ineaca cu mucii si aproape se trezea si el. A supt la orele obisnuite (2, 5 si 8 - uf! nu mai scapam odata de 2 treziri pe noapte) dar a supt cu greu, ca horcaia intr-una si cred ca-i veneau muci si in gurita.
Dr. mi-a spus sa-i dau Rinonev picaturi amestecate cu ser fiziologic de 3 ori pe zi si sa-i curat guritza cu solutie Mandels (nu stiu daca am scris bine). Ma duc azi sa le cumpar. Daca face febra (eu sper sa nu!) va veni sa-l vada.

Lavi02 nici Stefan nu sta prea bine cu greutatile, eu nu alaptez exclusiv ( mi-ar placea mie) ci ii dau cam un bibe de 110 ml pe zi. Sutn totusi bucuroasa ca noaptea mere figura cu alaptatul la san (inca!)

Alinush ma uimeste Amalia in fiecare poza noua!

Ina mi-era dor de o postare de-a ta!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

BULUCI Simon al tau e un comediant si jumatate ! Are niste poze tare haioase si eu cred ca copilul asta al tau te va face sa razi cu hohote cand va fi mai mare!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici de pitici scumpici!!!

Mirabilis, Coralia76, Gandacel si Corap sa ne traiasca puii si sa ne bucuram de ei in fiecare zi de acum incolo!!!

Stefan va multumeste pentru urari si va pupa dulce!!!

Andule paturica sub saltea am pus-o sa stea Stefan pe un plan un pic inclinat ca poate ajuta la respiratie si la fornait dar...tot sforaie de mama focului!!!

Despre noi....tot cu aceeasi problema si anume a sforaitului-fornaitului. Acum m-a bagat si Tania in ceata ca si Stefan pe langa fornait-sforait mai stranuta si el de cateva ori pe zi dar de tuzit...mai deloc. Mucisori mai multi decat de obicei, adica 2-3 elefanti pe care ii scot seara la baita, nu prea avem!!!

Of pana maine cand vine dr la vaccin sa il intreb a mia oara...asa fierb cu fornaitul-sforaitul.

Si acu' banc: S-a confirmat existenta gripei aviare! Daca nu va vaccinati cocoselul, fierbeti macar ouale! Atentie la pasarici! Arde-ti tot ce prindeti !!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia, Mirabilis, Coralia, Corap si Gandacel sa va traiasca puiutzii si sa fiti sanatosi!!!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama ce de sarbatoriti azi! Dordia, Coralia, Gandacel, Corap sa va traiasca piticii si piticele
Aici e epidemie de galme vad eu, nasol, sa va faceti bine mai repede.
Bai noi vroiam sa mergem la munte in week-end, facusem si rezervari, noroc ca nu am platit ca pe vremea asta unde sa te mai duci? Mor de ciuda
Nu mai stiu cine m-a intrebat de bani ptr CIC, am luat pe ianuarie diferenta si februarie.
Fug sa dau papa la bebe ca urla si revin mai pe larg

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput