Copilasi dragalasi de ian-feb 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Amaya,la fel faceam si eu cu Alexia,nu vroia sa manance si eu ca sa o pacalesc ii dadeam Danette de vanilie, ca pe ala il manca imediat.Si am fost la DR.Stanciu ,i-am facut si analize care au iesit toate bune, si la fel mi-a spus ca sunt mofturi si ca este gresit sa-i dai ceva dulce.Sa ii dai mancare sanatoasa,daca nu vrea o mai lasi o ora,doua si iar incerci,dar cu aceiasi mancare ,si uite asa va trebui sa manance ca i-se face foame.Dar eu daca vedeam ca nu mananca ii dadeam Danette,eram multumita ca il mananca.Si sa stii ca l-am ascultat si nu i-am mai dat deloc,si o lasam pana ii era foame si nu am mai obligato nici cu o lingurita in plus.Si acum a inceput sa manance binisor.Sunt doar mofturi asa este si daca ii obligi, pot face anorexie psihica si atunci refuza sa manance aproape tot.Imi spunea ca ajung uni copii sa fie internati si sa traiasca cu perfuzii si sa refuze sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Fetelor, sint intr-o perioada "hei-rupista" ingrozitoare, nu prea mai am timp nici sa va citesc...de postat nici vorba.
As vrea sa stiu daca merge careva la Baby - Expo - in ce zi si la ce ora.

Witchie, inca n-am facut treaba aia pe care am vorbit-o pe Mess, daca ne vedem cumva la Baby Expo rezolv "live".

Va pup pe toate, sper ca nu ne-ati uitat

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Miha, astazi nici eu nu i-am mai dat nimic altceva si nici n-a vrut sa manance pana la masa urmatoare, cea de fructe pe care a devorat-o...deci, fitze!!!

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Leta, eu cred ca ma duc maine pe la 11 jumatate la Expo.

Si eu am un baiat f. harnic! Iata dovada!

Mai fetelor, pot sa pun un filmulet aici sa-l vedeti si voi? Cum tre' sa fac?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna fetele,

eu miine direct de la birou plec catre Baby Expo, ajung pe acolo pe la 4 cred... dc vine cineva sa-mi zica si ne vedem cu placere.
o sa mai intru miine de la birou sa vad dc mai apare careva miine pe acolo. oricum nu pot sta mult ca la 6 tb sa ajung ac ca-mi pleaca bona.

Codrin papa ok, azi a papat ciorbita si mi-a zis bona ca a savurat-o (se pare ca legumele-adica prima lui dragoste ramin preferatele) dar la alte mese si-a mai micsorat si el portiile parca... uneori nu vrea tot iaurtul, alteori dim imi mai lasa 50ml de lapte din cei 200 ce-i dau...
l-am intarcat seara!!! , de ieri seara GATA! ii mai dau DOAR dim... si asta inca o luna maxim, dupa care ii voi mari doza de formula la 7 masuri. sper sa il ia pe tot dupa ce va realiza ca nu mai vine titi deloc. Am emotii... dar ce sa fac?!...

am avut o zi cind n-a facut kk deloc... el care facea de 3-4 ori/zi iar a 2-a zi dupa bona a avut ideea buna sa-i dam ceai cu putina miere si a facut ENORM ... a murdarit tot patul ca tipa spala vase si a uitat sa il verifice la timp... asta e!

Si acum ma intreb dc de la lapte praf s-o fi strins asa de n-a mai avut scaun??? ca sa stiu... poate nu-i prieste cine stie?
fetele care ati intarcat de curind, vi s-a intimplat sa nu faca kk o zi?
ce sa fac... am si eu stressul meu cu laptele asta ca cine stie dc bea indeajuns.... si acum dc nu cumva il stringe prea tare la burta?

ma duc la nani
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

bubu, liviana, va plingeti de virsta? eu mai am o luna si implinesc 38 si nu ma pling, atit timp cit ma simt tinara totul e ok. cind incep sa am mentalitate de baba va fi super trist.... de asta nici nu ma incumet la bebe3, bebe2 fiind citeodata sotu'
ce credeti ca s-a intimplat ieri? cind ma hotarisem si eu sa fac militarie cu el, n-a fost nevoie deloc ! n-a mincat legumele, in schimb a bagat in el la greu cascaval, piine si struguri, a stat la masa cu tati cit timp am pedalat eu, apoi a stat si cu mine. dupa masa ne-am jucat f frumos, si-a pus singur muzica la calculatorul lui ( cu 7 taste ) si am dansat impreuna. la 8 l-am pus in patut cu lapticul cu cereale din care a mincat jumatate si s-a trezit la 5 pt micul dejun, iar la 7:30 trageam de el sa-l schimb si sa-l imbrac pt gradi. a fost super extra
alina maria, La Multi Ani !!! sa treci cu bine de toate hopurile, mari si mici si te rog nu fi depresata! viata merita sa fie traita, ia-o asa cum e si mergi cu capul sus mai departe.
crinuta, oana, mona, e posibil sa fie doar o perioada trecatoare, ieri am primit reclamatii de la gradi ca mister refuza legumele si el. pina acum nici noi n-am avut problema asta, e posibil sa fie perioada cind li se dezvolta gusturile voi incerca sa ii dau legumele bucatele (pe masa, castronelul sta doar cu fundul in sus) si sa le ia singur in minuta. aseara a pus bucatica de cascaval in lingurita si apoi a luat-o cu mina si a dus-o la gura
shobo, nu cred ca e o problema daca nu face chiar in fiecare zi, era la fel cu gabitza in perioada in care bea lapte de 2 feluri. nu-ti fa griji
pupici si un weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

neatza

sunt super obosita, draguta mea mi/a facut mofturi aseara si nu a vrut sa adoarma, nici macar luatul in brate si leganatul nu a functionat. am ascultat muzica incet, i/am cantat si nimic. asa ca m/am suparat pe ea si am lasat/o sa adoarma singura.....si ce credeti? la 12 s/a culcat. a topait si a facut tumbe.....

aaa....seara cand sa o schimb, dupa baita, a fugit la ea in patut doar cu baby/ul pe ea, fara pampi si a facut pipi in pat.....noroc sa peste saltea pusesem o paturica.

fetele care sunteti la dieta cum stati!? merge? merge? eu tocmai mi/am savurat morcovul, m/a ajutat si crisu care a papat putin.....
v/ati cantarit? eu sunt asa de incantata si va raportez -2kg. (dilema mea e ca am 2 cantare care arata cu diferenta de 2 kg, eu oricum o sa ma i/au dupa cel care imi arata mai putin
acum fug sa fierb pestele.

ps: eu ma duc la baby expo azi la 13.30-14.

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Shobo, da, laptele praf poate da o usoara constipatie fata de laptele de mama. constipatia este considerata daca nu iese afara timp de 3-4 zile. lasa/l in pace o sa se regleze in timp. la fel am patit si eu cu piersicuta mea cand am intarcat/o si am trecut/o pe lapte praf.

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Leta eu nu merg la baby expo. sorry, sunt bolnava si nu am chef de multime. Te rog ia legatura cu melania, ea a zis ca poate trece azi pe la mine in acelasi scop.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
L'ombelico del mondo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Ixxi si la mine sunt -2kg, dar inca nu se vede! Am savurat si eu morcovul, Vlad se stramba tot cand i-am dat sa guste! A papat si el "piureul Patricia", asa il numesc acum, ca e super si Vlad mananca un castron plin oki.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput